Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Καταγγελία ΚΚΕ για τον δήμο Δελφών

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε στο λαό της Φωκίδας την προσπάθεια του δήμου Δελφών και ειδικότερα της δημοτικής ενότητας Ιτέας για φίμωση του ΚΚΕ παρεμποδίζοντας το δικαίωμα του στην οπτική προπαγάνδα. Η δημοτική ενότητα εδώ και μέρες κατεβάζει συνεχώς αφίσες του ΚΚΕ χρησιμοποιώντας υπαλλήλους του δήμου από τα άγρια ξημερώματα.

Η υποκρισία τους δεν έχει όρια όταν βάζουν μπροστά και καλά την προστασία του περιβάλλοντος για τις χουντικές μεθόδους που χρησιμοποιούν. Την ίδια στιγμή που στα δημοτικά συμβούλια ξεπουλάνε ...
ολόκληρα οικόπεδα για ξενοδοχειακές μονάδες στο Παρνασσό ξαφνικά τώρα τους έπιασε η πρεμούρα για το περιβάλλον και την καθαριότητα και οι οικολογικές ευαισθησίες

Είναι γνωστός ο ρόλος τους και άξιος ο μισθός τους αφού έχουν αποδείξει όλοι σύσσωμοι και σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια ότι συμφωνούν με όλες τις αποφάσεις των κυβερνήσεων και είναι οι πρώτοι που τις υλοποιούν.

Περισσότερο όμως τρέμουν, ως γνήσια τσιράκια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, ως αυθεντικοί εντολοδόχοι της πολιτικής της ΕΕ, που εξαθλιώνει τους εργαζόμενους, της πολιτικής της ανεργίας και της φτώχιας την τιμωρία που θα τους επιβάλλει ο λαός της Φωκίδας  στις εκλογές της Κυριακής. 

Τρέμουν την οργή του λαού και μαζί της το μόνο κόμμα που με συνέπεια αποκαλύπτει τις αιτίες που γεννούν την κρίση και είναι μπροστάρης στους αγώνες που την αντιπαλεύουν. Τους καταγγέλουμε και καλούμε τον λαό της Φωκίδας να δώσει σ΄ αυτούς και στα συμφέροντα που τους στηρίζουν την απάντηση που τους πρέπει την Κυριακή.

ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ
ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ-ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ-ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου