Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Δημοκρατικός Σοσιαλισμός" το νέο κόμμα Κατσέλη-Καστανίδη

κομμα, κατσελη, κοκκινο, κομματος

« "Δημοκρατικός Σοσιαλισμός" το νέο κόμμα Κατσέλη-Καστανίδη »
Καλύτερα έπρεπε να το πούνε Σοσιαλιστικός καρεκλοκενταυρισμός.
Eίναι τόσο απαξιωμένοι  που δεν είναι καθόλου πιστευτοί να το παίξουν Σοσιαλιστές

Με σήμα το κόκκινο τριαντάφυλλο, όπως είναι δηλαδή το σύμβολο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, θα παρουσιάσουν το νέο τους κόμμα την ερχόμενη Τετάρτη οι πρώην υπουργοί Χάρης Καστανίδης και Λούκα Κατσέλη...


Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του νέου πολιτικού σχηματισμού θα είναι Δημοκρατικός Σασιαλισμός (ΔΗ.ΣΟ) και την ημέρα εκείνη τα δύο πρώην κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσουν και την προσχώρηση 14 περίπου διαγραφέντων βουλευτών του Κινήματος, μεταξύ των οποίων ο Λάμπρος Μίχος, η Μαρία Κυριακοπούλου, ο Χρήστος Κασσάρας, ο Ανδρέας Τριανταφυλόπουλος και η Βούλα Τεκτονίδου.

Το στοίχημα, πάντως, του νέου πασοκογενούς κόμματος είναι η επιρροή του στην Περιφέρεια, γι' αυτό και αναμένεται η προσχώρηση τριών γραμματέων ισχυρών περιφερειακών οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ, που υπέβαλλαν χθες τις παραιτήσεις τους.

Σημειώνεται, ότι στο νέο κόμμα πρόεδρος λέγεται ότι θα είναι η Λούκα Κατσέλη, ενώ επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Χάρης Καστανίδης...

www.parapolitika.gr

2 σχόλια:

  1. ΔΗμοσκοπικός ΣΟυρεαλισμός καλύτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. …..………ΣΗΜΕΡΑ ο, φευ, πανεπιστήμων συνταγματολόγος με το ψευδώνυμο που από χαριτωμένο ΜΠΕΝΙ ,έγινε τρομακτικό ΜΠΕΝΙΤΟ (με ότι κι αν θυμίζει) , που παίζει τον μαθητευόμενο μάγο της οικονομίας, με όλα τα τραγικά αποτελέσματα της μεγαλομανίας του για τη χώρα και τους πολίτες της , πανηγυρίζει για τη μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης που οργάνωσε και οδήγησε στο «κούρεμα» και την «επιτυχία» του PSI, και ετοιμάζεται να γευτεί τους μια ακόμα μεγάλη «δημοκρατική» νίκη του: την άνευ αντιπάλου, και σχεδόν άνευ εκλογών λόγω ισχνότατης συμμετοχής απομενόντων μελών, κυριαρχία του στην κορυφή του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ.
    Ναι ,ναι , αυτός! επικεφαλής της δημοκρατικής παράταξης, κατά την...
    παλιά Παπανδρεϊκή καραμέλα που αναμάσησε η γεμάτη βρώμικα σάλια και αναμασήματα φυλλάδα του πάλαι «συγκροτήματος» στο σημερινό κύριο άρθρο του κληρονόμου.
    Ένα φύλλο που καιρό τώρα μόνο χολή ρίχνει στην πραγματικά Δημοκρατική Παράταξη που ανέχεται και αυτό και τις διαρκείς ιστορικές παλινωδίες του: από την κατοχή, τον ανένδοτο με το ζόρι, την υποστήριξη της αποστασίας (είναι αστείο αλλά οι διαδηλωτές του 114 δεν κατέστρεψαν την Βραδινή της ΕΡΕ αλλά το συγκρότημα, «φωνή λαού – οργή Θεού») τα τερτίπια με τη Χούντα , το’89, κλπ και γενικά το «όπου φυσάει ο άνεμος».
    Ναι κάποτε μιλούσαμε για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, πριν το 1981, άντε μέχρι και το 1985. Μερικοί ξαναπέσαμε στην ίδια παγίδα , μετά τη Μητσοτακική λαίλαπα , αλλά η Σημιτική συνέχεια φρόντισε να πεθάνουν οι μύθοι. Και οι λοιποί «νέο-πασόκοι» ασέλγησαν επάνω της………………

    ΑπάντησηΔιαγραφή