Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ανανεωμένο το διοικητικό συμβούλιο του ιππικού ξεκινά με καλπασμό.

07/02/2012
Σήμερα 6/2/2012 οι εκλεγμένοι της προηγούμενης Κυριακής του Ιππικού συλλόγου συνεδρίασαν και ομόφωνα πρότειναν και αποφάσισαν για όλα τα αξιώματα του διοικητικού συμβουλίου για τα επόμενα δύο χρόνια:...

Μουχτούρης Αντώνιος           Πρόεδρος
Κουφογιάννης Ιωάννης          Αντιπρόεδρος
Αλεξάνδρα Ρήγα                      Γραμματέας
Κατσάρας Ιωάννης                  Ταμίας
Αμπλάς Νικόλαος                    Έφορος  Ιππασίας
Κωσταδήμας Λάζαρος            Έφορος δημοσίων σχέσεων
Χρυσανθοπούλου Ιωάννα     Μέλος
Αναπληρωματικά μέλη:
Καρέλης Σωτήριος
Ανδρίτσος Ιωάννης

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου για την προτίμηση προς τα πρόσωπα τους ανανέωσε τις δεσμεύσεις για να συνεχίσει να πραγματοποιεί τις εκδηλώσεις που μέχρι τώρα αποδέχτηκε και αγκάλιασε το κοινό της περιοχής μας και όχι μόνο.
 Ένας επιπλέον βασικός στόχος για τους επόμενους μήνες είναι η έναρξη των εργασιών για την δημιουργία του ιππικού κέντρου στη θέση  Φανάρι του δήμου Δωρίδας (εκβολές του ποταμού Μόρνου).  Σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια πέρα από την υποστήριξη του κόσμου της περιοχής έχει εξασφαλιστεί και η υποστήριξη των δύο όμορων δήμων πράγμα που επιβραβεύει τις εθελοντικές προσπάθειες των μελών του συλλόγου μας. Ταυτόχρονα μέσα από αυτή την υποστήριξη  αναγνωρίζει και ανταμείβει την αγάπη του κοινού  για το άλογο έτσι όπως το έζησαν πολύ συχνά σε πολλές περιοχές όλο τον προηγούμενο καιρό. Κλείνοντας όπως συμφώνησαν όλοι επίσης,   μαζί θα προσπαθήσουμε ενωμένοι μέσα από το άλογο να προάγουμε τον πολιτισμό, τον αθλητισμό , τον εθελοντισμό και πάνω από όλα να προβάλουμε τις ομορφιές του τόπου μας σε βουνό και κάμπο συνεισφέροντας  όσο μπορούμε στην προβολή της περιοχής  μας ως αξιόλογου καλοκαιρινού και χειμερινού τουριστικού προορισμού. 
http://www.nafpaktiahorses.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου