Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Περιμένοντας αν θα γίνει προσφυγή για το ΤΕΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                  Άμφισσα, 16 Ιανουαρίου 2012
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Πορεία έργου Τ.Ε.Ι.

Με ανυπομονησία περιμένουν οι συμπολίτες μας την εγκατάσταση του εργολάβου για την κατασκευή του έργου του Τ.Ε.Ι. Άμφισσας. Θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Σ.Κ. κος Ηρακλής Δρούλιας υπέγραψε την...
κατακύρωση της δημοπρασίας.
Η καθυστέρηση έγκειται σε ένσταση που είχε κάνει εργοληπτική εταιρεία που είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό και έπρεπε να εξεταστεί.
Θα δοθεί χρόνος 10 ημερών για τυχόν προσφυγή του ενιστάμενου στα Διοικητικά δικαστήρια και εάν δεν υπάρξει ένσταση, ο φάκελος του έργου θα πάει στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο (χρόνος 1 – 2 μήνες).
Όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος του Ελεγκτικού Συνεδρίου θα υπογραφεί η σύμβαση και θα εγκατασταθεί ο εργολάβος.
Θυμίζουμε ότι το έργο δημοπρατήθηκε στις 20 Σεπτέμβρη 2011 ύστερα από διεθνή διαγωνισμό από τον Ο.Σ.Κ.
Βρισκόταν σε ημιτελή κατάσταση από το 2004, μετά από σειρά περιπετειών, ωρίμανσης μελετών, καθυστερήσεις κ.λ.π. υπογράφτηκε από τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κα Γερακούδη και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ Στερεάς Ελλάδας με προϋπολογισμό 7 εκατ. € περίπου.
    Η ολοκλήρωση της κατασκευής του κτιρίου είναι ένα έργο που έχει επενδύσει πολλά η κοινωνία της Φωκίδας γιατί θα συμβάλει η λειτουργία του σε μια ισόρροπη και ήπια ανάπτυξη του Νομού.

                              Η Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας

                                    Παναγιώτα Γαζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου