Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΤΡΑ: Τσίπρας - Γλέζος και Σακοράφα σε κατάμεστο ακροατήριο


Στο κατάμεστο "Πάνθεον" της Πάτρας πραγματοποιήθηκε χθες η ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιεί η Επιτροπή Αχαΐας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με ομιλητές τον Μανώλη Γλέζο, την Σοφία Σακοράφα, ανεξάρτητη βουλευτή και τον Αλέξη Τσίπρα, πρόεδρο της Κ. Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως θα πρέπει να γίνουν άμεσα οι εκλογές ώστε να επιλέξει ο ίδιος ο λαός τον τρόπο με τον οποίο θα βγει από την κρίση και πρόσθεσε πως «το κρίσιμο είναι εάν την κρίση θα συνεχίσουν να πληρώνουν τα φτωχά ...
και μεσαία στρώματα ή αν θα την πληρώσουν και αυτοί που θα χρόνια της ανάπτυξης κέρδισαν δισεκατομμύρια και συνεχίζουν να κερδίσουν».
Από την πλευρά του ο Μανόλης Γλέζος έκανε ανοικτό κάλεσμα συνεργασίας στο ΚΚΕ λέγοντας πως «φυσικά είναι πολλά αυτά που μας χωρίζουν, αλλά δεν είναι ποτέ εμπόδια ώστε να συνεργαστούμε και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Διότι υποφέρει ο λαός, μοναχός του θα το σώσει ο καθένας;» και συνέχισε: «Σε όλη την πορεία των κομμουνιστικών κομμάτων πρώτο και κύριο έργο τους είναι η συνεργασία με όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Μεγάλο που μας χωρίζει είναι η ευρωπαϊκή ένωση. Το θέμα είναι εναντίον της πολιτικής των κυβερνήσεων των πολιτικών των σημερινών και των προηγούμενων.
 
ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΑΝΘΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ
http://www.dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου