Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Εντατικοί αγορονομικοί έλεγχοι στην αγορά της Φωκίδας


ΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια των εορτών από μικτά κλιμάκια ελέγχου, που αποτελούνται από υπαλλήλους των υπηρεσιών του τμήματος Εμπορίου, Κτηνιατρικής και Υγειονομικού Ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας,
προκειμένου να ...
εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς και η αποτροπή φαινομένων εκμετάλλευσης των καταναλωτών, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους που έχουν αποσταλεί από τα αντίστοιχα Υπουργεία.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΩΚΙΔΑΣ

Related Posts with Thumbnails

2 σχόλια:

  1. .........Μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνουν άστατη ζωή, έχουν οι γυναίκες με μεγάλο και προβεβλημένο πηγούνι, εκτιμούν αμερικανοί και καναδοί επιστήμονες.

    Όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές, το έντονο πηγούνι στις γυναίκες οφείλεται συνήθως στα αυξημένα επίπεδα της ανδρικής ορμόνης τεστοστερόνης. Εκεί άλλωστε αποδίδουν και τον έντονο σεξουαλικό δυναμισμό τους.

    Οι ειδικοί τεσσάρων αμερικανικών και καναδικών πανεπιστημίων κατέγραψαν το σεξουαλικό ιστορικό και τις φαντασιώσεις μιας ομάδας νεαρών γυναικών. Στη συνέχεια, οι εθελόντριες αξιολογήθηκαν από μια ομάδα ανδρών, για το πόσο επιθυμητές ήταν ως σύντροφοι ζωής.

    Όπως αποδείχθηκε, κατά την αναζήτηση της συζύγου τους οι άνδρες έτειναν να απορρίπτουν τις γυναίκες που έφεραν πιο ανδρικά χαρακτηριστικά, καθώς φοβούνταν ότι θα ήταν πιο άπιστες από τις υπόλοιπες.

    Σύμφωνα με ψυχολόγους, η συγκεκριμένη τάση αποδίδεται στην εξελικτική επιθυμία των ανδρών να αποκτήσουν μια σύντροφο που θα κάνει παιδιά μόνο με τους ίδιους.

    Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο «Personality And Individual Differences», το ενδιαφέρον εύρημα που προκύπτει από τη συγκεκριμένη μελέτη είναι ότι το πόσο επιθυμητές και έμπιστες θα είναι οι γυναίκες ως σύντροφοι, σε ένα πρώτο επίπεδο, κρίνεται από τους άντρες με κριτήριο τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά τους.

    Οι κακές γλώσσες θέλουν τη θεωρία περί απιστίας να έχει τρανταχτά παραδείγματα μέσα από το λαμπερό χώρο της σόουμπιζ. Όπως π.χ. αυτό της ηθοποιού Μεγκ Ράιαν, η οποία έχει έντονο πηγούνι και τελικά απάτησε τον σύζυγό της Ντένις Κουέιντ με τον συμπρωταγωνιστή της Ράσελ Κρόου.

    Από την άλλη, η ηθοποιός Τζόαν Γούντγορντ, η οποία είναι προικισμένη με πιο λεπτό πηγούνι, παρέμεινε παντρεμένη με τον εκλεκτό της καρδιάς της Πολ Νιούμαν για 50 ολόκληρα χρόνια! Τα συμπεράσματα δικά σας….......

    ΑπάντησηΔιαγραφή