Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Φωκίδας απαντάει στον παραιτηθέντα Γραμματέα της Νεολαίας Φωκίδας


H ανακοίνωση Πέτρου Απάντηση του Γραμματέα της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ στο παραιτηθέντα   «Γραμματέα» Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ  κ. ΙΩΑΝΝΗ  ΤΣΑΦΟ,  την οποίαν  ο ίδιος χαρακτηρίζει παραίτηση ευθύνης και αξιοπρέπειας.
Επειδή η παραίτηση πολιτικού στελέχους από την οποιαδήποτε ιδιότητα ή αξίωμα που  κατέχει, έχει πολιτικές επεκτάσεις στον φορέα τον πολιτικό τον οποίον εκπροσωπεί,  οφείλω  στο όνομα  της αλήθειας και της υπεύθυνης  πληροφόρησης την οποία πρέπει  να έχουν οι πολίτες ανόθευτη και αβίαστη να δηλώσω τα κάτωθι:...

  Στις εκλογές τις 18-5-2008  ο  κύριος Τσάφος με την θέληση του (δεν επιστρατεύτηκε)  ήταν υποψήφιος για την θέση του Γραμματέα της Νεολαίας  ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ  , θέση την οποίαν  κατέκτησε ως μοναδικός υποψήφιος.
Έκτοτε   « μην το είδατε  μην τον απαντήσατε τον…………………………..»
Παρά τις συνεχείς προσκλήσεις και εκλύσεις, ουδέποτε  εμφανίσθηκε  ή παρενέβη γραπτώς δια του τύπου, ούτε  καν συνεκάλεσε το 15μελές συμβούλιο της Νεολαίας.
Πέρασαν Ευρωεκλογές – Εθνικές εκλογές,  Δημοτικές  και Περιφερειακές εκλογές, τον είδε κανείς πουθενά;
Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ  μοναδικό φαινόμενο  στην Ελλάδα έμεινε ανενεργή με ευθύνη  του κ. Τσάφου.
Γιατί άραγε  ο κ.Τσάφος για  3 ½  χρόνια δεν μίλησε  ή δεν παραιτήθηκε ;;;; και το κάνει τώρα που ουσιαστικά  έχει λήξη η θητεία του;
Για πια ευθύνη και αξιοπρέπεια μιλάει ;;;;
Γι αυτή  που ποτέ δεν ανέλαβε ή δεν επέδειξε;
Με πιο δικαίωμα  και για πιο λόγο, για 3 ½  χρόνια σφετερίστηκε,  τον τίτλο του Γραμματέα της Νεολαίας ;
Από πού αντλεί  το θράσος  να υβρίζει και να προσβάλει την παράταξη και τα στελέχη της που για χρόνια ανυστερόβουλα προσφέρουν  περίσσευμα ψυχής, ματώνουν και αγωνιούν  για το μέλλον της πατρίδας και του λαού μας  και σήμερα παλεύουν  να σωθεί  η Χώρα από την χρεοκοπία.
Νομίζει ότι έτσι θα μπορέσει να δικαιολογήσει  ο κ. Τσαφος την δική απουσία και απραξία ή θα επιτύχει αυτό το οποίο επιδίωκε και ποτέ δεν κατάφερε.
Παρά ταύτα μαθήματα κομματικού πατριωτισμού από ανύπαρκτους   ή απερχομένους  δεν δεχόμαστε.
Η νεολαία ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ  θα δικαιώσει τον ρόλο της και την ύπαρξη της
Θα διεκδικήσει το μέλλον της με τους συμμετέχοντες και αυτούς που είναι αποφασισμένοι αυτή την κρίσιμη  ώρα  να προσφέρουν
Ο κ.Τσάφος  οφείλει να ζητήσει  μια δημόσια  συγνώμη από τους Νεολαίους της Φωκίδας διότι με δική του ευθύνη τους καταστήσατε ανενεργούς επί 3 ½  χρόνια.



Ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΟΥ


Εμείς από την μεριά μας ψάχνουμε έστω και με το κερί να βρούμε κάποιον από το ΠΑΣΟΚ που να είναι ενεργός. Aυτός άλλωστε θα ήταν ο λόγος που δεν έκανε καμία εντύπωση στον Γραμματέα η αδράνεια της Νεολαίας  μέχρι τώρα . Πέντε άνθρωποι γύρω από θέσεις εξουσίας έχουν μείνει πλέον στο ΠΑΣΟΚ και αυτά πολλά είναι. Κανένας δεν ρωτάει το κόμμα για την κυβερνητική πολιτική, και έμειναν μόνο οι προσκολλούμενοι στον μηχανισμό. Iteanet

 

1 σχόλιο:

  1. Και αναρωτιόμουν γιατί έχασε το λαικό της έρεισμα η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τώρα μάλιστα,βρέθηκε ο υπεύθυνος.
    Το πρόβλημα ξέρετε ποιο είναι? Ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα είχατε ξεχάσει ότι ουσιαστικά δεν έχετε γραμματέα,δηλαδή δεν μπορεί να πει κανείς ότι η νέα γενειά είχε εναποθέσει τις ελπίδες της στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στην νεολαία του και το μόνο που της έλλειπε ήταν ο Γραμματέας της στην Φωκίδα.
    Και κάτι άλλο: Σταματήστε να <> την χώρα κάθε 3 μήνες,μπορείτε να την σώσετε μια και καλή.
    Όσο προλαβαίνετε παρ'τε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές σας και τους υπόλοιπους θιασώτες της και φύγετε από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή