Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

"Πολιτικό έκτρωμα αυτό που μας κυβερνά" και στα Τρίκαλα ξεφτιλίζονται με τις ανακοινώσεις τους οι του ΠΑΣΟΚ

ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΗΘΕΛΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ.
Της προσφέρουμε λοιπόν μια ενημέρωση και από τα Τρίκαλα,
μιας και πλέον έχουμε βρει αρκετές αντιδράσεις απο το ίδιο της το κόμμα που κάνουν αναφορά για περιστολή της Δημοκρατίας .
Ολική ανατροπή συνέβη στην υπόθεση των προπηλακισμών βουλευτών από αγανακτισμένους πολίτες. Μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και γραμματέας της οργάνωσης νεολαίας του κόμματος στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, ο Σωτήρης Τσουκαρέλης, ηγήθηκε της ομάδας των τριάντα προσώπων τα οποία εισήλθαν σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και ...
προπηλάκισαν, όπως ισχυρίζονται οι παράγοντες του κυβερνώντος κόμματος, την βουλευτή Σούλα Μερεντίτη.

Ο ίδιος ο Σωτήρης Τσουκαρέλης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλίας «Αstra TV» είπε πώς συμμετείχε σε αυτήν την ενέργεια και πώς οι τριάντα διαμαρτυρόμενοι δεν προπηλάκισαν κανέναν. «Ήταν μία διαμαρτυρία διότι η κυρία Μερεντίτη εδώ και χρόνια δεν μας λέει κάτι το ουσιαστικό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Αυτή και οι υπόλοιποι βουλευτές εξυπηρετούν συμφέροντα επιχειρηματιών».

Εξ ιδίων λοιπόν τα βέλη και όχι από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. όπως καταγγέλλει επισήμως ο κομματικός μηχανισμός του κυβερνώντος κόμματος και o γραμματέας του, κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.

Ο Σωτήρης Τσουκαρέλης μίλησε στη zougla.gr και ήταν φωτιά και λάβρα. «Είναι πολιτικό έκτρωμα αυτό που μας κυβερνά», είπε, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του επίσημου ΠΑΣΟΚ και του γραμματέα του κόμματος ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις διαμαρτυρίας κατά βουλευτών και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.


H εισβολή 30 διαμαρτυρομένων πολιτών στο studio της τοπικής τηλεόρασης στα Τρίκαλα, την ώρα που η βουλευτής Σούλα Μερεντίτη έδινε συνέντευξη, λειτούργησε ως θρυαλλίδα στις σχέσεις μεταξύ ΠΑ.ΣΟ.Κ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δείτε περισσότερα στο http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=344101&cid=6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου