Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σχέδιο Καρχιμάκη Πάγκαλου για αντιστροφή του κλίματος απέναντι στους κυβερνητικούς βουλευτές με στόχο την απαξίωση των αντίθετων φωνών.

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κo ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ‏ 
του Ορέστη Ζούμπου 

Ο κύριος Καρχιμάκης σαν τους γνωστούς δωσίλογους της ναζιστικής κατοχής του '40 αναφέρθηκε προσωπικά στο όνομά μου. Σε μία περίοδο κατάλυσης του Συντάγματος, (σύμφωνα με τους περισσότερους Συνταγματολόγους-Κασιμάτης-Μπέης-Χρυσόγονος-Κατρούγκαλος- σε μια περίοδο όπου η αστυνομοκρατία προχωράει σε καταφανείς καταχρήσεις εξουσίας με ξυλοδαρμούς ειρηνικών διαδηλωτών και εγκληματική χρήση χημικών και ασφυξιογόνων, η χώρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ και στοχοποιείται ένας πολιτικός χώρος όπως είχε στοχοποιηθεί από τη χούντα των συνταγματαρχών, οι οποίοι στο δήθεν φόβο του κομμουνισμού προχώρησαν σε πραξικόπημα! Προσπαθεί το κυβερνόν κόμμα του ΠΑΣΟΚ να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου και να ...
περιθωριοποιήσει ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα που έχει κλονίσει συθέμελα το πολιτικό κατεστημένο ξεπουλημένων προστατών των τραπεζιτών και οικονομικών συμφερόντων!



Ο ίδιος ο γραμματέας τη νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κος Δολιανίτης δήλωσε σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας το πρωί της Κυριακής 3-7-2011: «στη Λαμία γνωριζόμαστε όλοι ..την πολιτική ευθύνη δεν την έχει κανένα πολιτικό κόμμα. Με την έννοια ότι δεν δόθηκε εντολή από κάποιο κόμμα να κάνει αυτή την αντισυγκέντρωση».

Ούτε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είμαι, ούτε συμμετείχα ποτέ σε όργανα του ΣΥΡΙΖΑ ένα απλό μέλος είμαι όπως πολλοί πολίτες είναι μέλη ενός κόμματος (πόσο μάλλον ενός ενωτικού αριστερού χώρου, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ). Η πορεία μου στα κινήματα τα τελευταία χρόνια δείχνει ξεκάθαρα (όπως και τα βίντεο της επίθεσης στο βουλευτή) ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησα βία στις πολιτικές μου πράξεις. Το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει; Δεν θα επιτρέψω σε κανένα να με κατηγορήσει, ούτε θα μου απαγορεύσει κανείς να συμμετέχω σε κινήματα.

Η βία, κύριε Καρχιμάκη, έχει πολλές μορφές. Βία είναι ο εξαναγκασμός της κοινωνίας στη φτώχια, στην ανέχεια, στη συννεφιά
. Η συσσώρευση του πλούτου στα χέρια των λίγων και ισχυρών. Η εκποίηση δημόσιας περιουσίας κι αυτής ακόμα της χώρας. Η καταστολή με νοσογόνα και καρκινογόνα χημικά. Η βία γεννάει βία!

Ήμουν κι εγώ, κύριε Καρχιμάκη, στην πλατεία Συντάγματος στις 28 και 29 Ιουνίου και έζησα την «δημοκρατία» της αστυνομίας και του κόμματός σας! Προσπαθείτε να καταργήσετε συνταγματικά δικαιώματα όπως αυτό της διαδήλωσης; Μήπως θέλετε να απαγορεύσετε και την κυκλοφορία των πολιτών μετά το ηλιοβασίλεμα;

Ο ίδιος ο βουλευτής σας ο κος Τσώνης άρπαξε από το λαιμό διαδηλωτή κατά την άφιξή του στο κτήριο που συνεδρίαζε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ! Αυτό δεν είναι επίθεση; Δεν είναι άσκηση βίας;;;




Τα μέτρα όμως παίρνετε έχουν εξοργίσει το λαό, ο οποίος βρίσκεται σε αδιέξοδο. Και αυτή η οργή δεν συγκρατείται!Οι κινήσεις πανικού του κόμματός σας δεν πείθουν κανέναν!
Ο λαός δεν πείθεται από τα γελοία επιχειρήματά σας! Οι κινήσεις αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης δεν πετυχαίνουν το στόχο τους, απλά εξοργίζουν περισσότερο τους πολίτες.

Οι μέρες της αφθονίας σας είναι μετρημένες!

Καλώ τον κύριο Καρχιμάκη να άρει τη βουλευτική του ασυλία για να λάμψει επιτέλους σ' αυτόν τον τόπο η δικαιοσύνη σχετικά με τις ασύδοτες δηλώσεις του.


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ!


Υ.Γ.: Ξέρετε, κύριε Καρχιμάκη πόσοι άνθρωποι (πολλοί από αυτούς μέλη και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ) μου είπαν «μπράβο» και «καλά τον κάνατε» για το περιστατικό με τον κο Τσώνη, ενώ εγώ προσπαθούσα μάταια να υπερασπιστώ την πρακτική μη βίας:;;

Λαμία, 5-7-2011
Ορέστης Ζούμπος
http://altpressfthiotida.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Και ένα σχετικό από τα Τρίκαλα:

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=344101&cid=6

    ΑπάντησηΔιαγραφή