Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Απάντηση του Καράμαλη Γιώργου Γιατρού του Νοσοκομείου Άμφισσας στο έγγραφο Τιμοσίδη που παρουσίασε η Βουλευτής Φωκίδας

Αξιότιμη κα Τσακίρη
Σε σχέση με το έγγραφο του Τιμοσίδη και την απάντηση της βουλευτή, κάποιες παρατηρήσεις:
1. Επί της ουσίας δεν λέει τίποτα περισσότερο από αυτό που ισχύει ΤΩΡΑ (όχι δηλαδή τι θα ισχύσει αύριο και μάλιστα σε 6 μήνες!!!)!!
2. Δεν χρειάζεται να κλείσει το μικροβιολογικό ή κάποιο τμήμα του ακτινολογικού, μπορείς πχ να μην έχεις υλικά ή να σου πάρουν έναν αναλυτή (όπως έγινε πρόσφατα στο Νοσοκομείο μας)
3. Παραδέχεται ότι θα γίνουν μετακινήσεις προσωπικού (προς ποια κατεύθυνση δεν λεέι γιατί καταλαβαίνετε τι πόλεμος συμφερόντων θα ξεσπάσει και πώς οι εργαζόμενοι τελικά συγκρούονται μεταξύ τους για τέτοια ζητήματα και τι ελλείψεις θα αφήνουν πίσω τους όσοι μετακινούνται!).
4. Για τον τρόπο διοίκησης που παραδέχεται και ο ίδιος, σας τα έχω ξαναπει:
Κεντρική διοίκηση στην Λαμία χωρίς αντιπροσώπευση-Συμβούλιο διοίκησης τοπικά με ΜΗ εκλεγμένα μέλη και πρόεδρο από την Λαμία-Συντονισμός ΟΛΩΝ των υπηρεσιών από την Λαμία.

Επιπλέον, τέλος του 2011-αρχές του 2012 θα γίνει συνένωση των 3 Νοσοκομείων σε ...
ΕΝΑ ΝΠΔΔ (το πόσο Δημοσίου θα είναι, μένει να το δούμε και αυτό...) με σκοπό "την ενοποίηση των υπηρεσιών και την διευκόλυνση της κινητικότητας του προσωπικού", κατά τα λεγόμενα του υπουργείου!

Αυτά τα ξέρει η βουλευτής, είναι δημοσιευμένα από καιρό, εξάλλου φαίνεται αυτό και από την απάντησή της , αρά πλέον δεν είναι αθώα για ό,τι συμβεί στο άμεσο μέλλον!

Ο Τιμοσίδης και οι άλλοι του υπουργείου είναι ψεύτες, για την ακρίβεια χειραγωγοί των πολιτών: δέστε τι έκανε στους Λιβαδειώτες ο ίδιος (ρεπορτάζ εφημερίδας ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ): τους υποσχέθηκε ότι θα είναι κεντρικό νοσοκομείο με μας και την Θήβα, άφησε ένα ενδεχόμενο για μετακινήσεις κλινικών και τελικά άφησε την Λιβαδειά με την Θήβα και έδιωξε την Μαιευτική-Γυναικολογική κλινική και μια άλλη, στέλνοντάς τους στην Θήβα!

Δεν μου αρέσει να κάνω την Κασσάνδρα, αλλά μάλλον αρνητικές είναι οι όλες εξελίξεις, βαδίζουμε προς μια ΣΤΑΔΙΑΚΗ υποβάθμιση του Νοσοκομείου, έτσι όπως το ξέραμε ως τώρα. Αντί να συζητάμε τα αρνητικά του και να κοιτάμε την αναβάθμιση και την καλύτερη λειτουργία του, δυστυχώς, με άλλοτε απαλά και άλλοτε μεγάλα βήματα, πάμε προς τα πίσω!
Με εκτίμηση

Καράμαλης Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου