Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Υποδοχή των πληρωμάτων του “Εαρινού-Ολυμπιακού Ράλλυ” στην Αγία Ευθυμία

Οι Λέσχες ΦΙΛ.Π.Α. (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου) και Classicmicrocars συνδιοργάνωσαν το «ΕΑΡΙΝΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ράλλυ» στις 25 και 26 Ιουνίου 2011, σημαντικό μέρος του οποίου διεξήχθη στο Νομό μας.
Η εκδήλωση αυτή ήταν συγκερασμός των δύο καθιερωμένων ετήσιων εκδηλώσεων  των αντίστοιχων λεσχών.
Η εκκίνηση δόθηκε το πρωί του Σαββάτου (25 Ιουνίου) από το εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου. Στη συνέχεια περνώντας από Στεφάνη, Πύλη, Δάφνη, ...
Ερυθρές, Καπαρέλι, Δόμβραινα, Θίσβη, Κυριάκι, Δίστομο, Αράχωβα, Δελφούς, Άμφισσα, και Αγία Ευθυμία κατέληξαν στο Γαλαξίδι. Τα πληρώματα διανυκτέρευσαν στο ξενοδοχείο «Delpi Beach» της Ερατεινής.
Την Κυριακή ήταν το δεύτερο σκέλος του αγώνα με εκκίνηση από την Ερατεινή και μέσα από Πέντε Όρια, Βουνιχώρα, Αγία Ευθυμία, Άμφισσα, Ιτέα, Δεσφίνα, Δίστομο τερμάτισαν στην Λειβαδιά στο καφέ Κούρος. Τα πληρώματα είχαν να διανύσουν 420χλμ. σε 14 ειδικές διαδρομές.
Την πρώτη ημέρα (Σάββατο), μετά το μεσημέρι, υπήρχε η ειδική διαδρομή ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ με αφετηρία την εκκλησία του Αγίου Ευθυμίου και τερματισμό στην Καμνιώτσα.
Ο Πρόεδρος του χωριού Ανδρέας Σολτάτος σκέφτηκε ότι θάπρεπε τα πληρώματα να νιώσουν την Αγιαθυμιώτικη φιλοξενία. Έτσι αγόρασε και πρόσφερε σε όλους αναψυκτικά και νερά και επίσης τους έδωσε κάποια αναμνηστικά από την Αγία Ευθυμία (το DVD για το χωριό μας που έχει κυκλοφορήσει ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών, καθώς και διάφορα έντυπα για τον τόπο μας και την ιστορία του). Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο γι’ αυτή του την πρωτοβουλία που τιμάει τον ίδιο και το χωριό μας. Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την υποδοχή των πληρωμάτων στην Αγία Ευθυμία:
http://blog.agiathimia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου