Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας σε συνεργασία με την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας, διοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων:
1) «Νέα Καινοτομική Επιχειρηματικότητα», που αφορά επενδύσεις οι οποίες επιδιώκουν να μετατρέψουν μια καινοτόμο ιδέα ή τεχνογνωσία σε επιχειρηματική καινοτομία,
2) «Εναλλακτικός Τουρισμός», που αφορά επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε οποιαδήποτε μορφή τουρισμού (αθλητικός, πολιτιστικός, θαλάσσιος, γαστρονομικός, υγείας κι ευεξίας κ.α.). Το πρόγραμμα βρίσκεται σε προδημοσίευση.
3) «Εκσυγχρονισμός Χερσαίων Εμπορευματικών Οδικών Μεταφορών» που αφορά ...
επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή θα δραστηριοποιηθούν στους τομείς των αμιγώς χερσαίων εμπορευματικών οδικών μεταφορών (διεθνών και μη). Το πρόγραμμα βρίσκεται σε Δημόσια Διαβούλευση.
Καλούνται να συμμετέχουν όσοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε νέες καινοτομικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, επιχειρήσεις του κλάδου του εναλλακτικού τουρισμού και οι επιχειρήσεις του κλάδου των χερσαίων εμπορευματικών οδικών μεταφορών της
Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 19:00, στην Άμφισσα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δελφών (Πλατεία Κεχαγιά).
Θα χαρούμε να μας τιμήσετε

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ Ο Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝ.ΔΙΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου