Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Eκδρομή στα ΖΑΧΩΡΟΧΩΡΙΑ από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ

Αγαπητά μας Μέλη,
Κοντά σας πάλι για σας ενημερώσουμε για τις επόμενες εκδηλώσεις μας.
1. Στις 10.05.2011 πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη μας στην ΕΣΤΙΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στο Γαλαξίδι (παιδιά Ελληνόπουλα με νοητική στέρηση.). Η συμμετοχή ήταν μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά και συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά τρόφιμα αλλά και αρκετά Χρήματα τα οποία και παραδόθηκαν για να σταλούν και οι σχετικές αποδείξεις. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ τόσο για την ...
προσφορά σας όσο και για την συμμετοχή σας , αλλά ιδιαίτερα ευχαριστούμε το πρακτορείο FOKIS TRAVEL που μας διέθεσε δωρεάν το ΠΟΥΛΜΑΝ για την μετάβαση μας στο Γαλαξίδι ,αλλά ακόμα περισσότερο τον οδηγό κο Χρήστο Καρβούνη για την δωρεάν του οδήγηση.

2. Ευχαρίστως σας γνωρίζομε για την τελική μας απόφαση για την εκδρομή μας στα ΖΑΧΩΡΟΧΩΡΙΑ. Θα πραγματοποιηθεί στις 09 10 και 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011.
Η συμμετοχή των Μελών και των Συνοδών τους είναι 140 € κατά άτομο και σας ενημερώνουμε ότι θα επισκεφθούμε μόνο τα χωριά του ΖΑΓΟΡΙ και βέβαια ΜΕΤΣΟΒΟ ΚΟΝΙΤΣΑ και όχι ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να μπορέσουμε να γνωρίσουμε αυτές τις υπέροχες περιοχές της Ελλάδας μας καλύτερα. Αναλυτικό Πρόγραμμα θα πάρετε με την εγγραφή σας η οποία θα γίνει μέχρι της 20/06/2011. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ.
Ακριβώς για αυτό σας παρακαλούμε να εγγραφείτε έγκαιρα καταβάλλοντας προκαταβολή 40 €. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι της 20.06.2011. Μη Μέλη θα μπορούν να έλθουν εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις. Θα κρατηθεί προτεραιότητα και θα ειδοποιηθούν μετά τις 29.06.2011.

3. Μετά την άμεση και ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση για την εκδρομή μας της 02/06/2011 στην ΑΡΒΑΝΙΤΣΑ , συμπληρώθηκαν δύο ΠΟΥΛΜΑΝ το Δ.Σ. στην χθεσινοβραδινή του συνεδρίαση και μετά από εισήγηση της κας Προέδρου απεφασίσθει ομόφωνα να επαναληφθεί αυτή η εκδρομή όπως έχει , άλλη μια φορά , για τα Μέλη που δεν είχαμε θέσεις να εξυπηρετήσουμε τώρα, κυρίως στην ταβέρνα.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να μας τηλεφωνήσετε όλοι όσοι θέλετε να πάμε ξανά και επαναλαμβάνουμε Μέλη που δεν θα έλθουν στις 02/06/2011 και εφόσον συμπληρωθεί ένα ΠΟΥΛΜΑΝ θα κανονίσουμε μία καθημερινή, γιατί η ταβέρνα δεν διατίθεται Σαββατοκύριακα λόγω φόρτου πελατών, ενημερώνοντας σας τηλεφωνικώς την σχετική ημερομηνία.
Σύντομα θα επανέλθουμε για άλλα θέματα.
Ευχαριστούμε

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας


Σοφία Μανωλιουδάκη Γεώργιος Κουτσούκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου