Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

To Νέο Διοικητικό Συμβουλίου του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιτέας Κίρρας και οι αποφάσεις για τις επόμενες δραστηριότητες του συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ

Ιτέα 30.03.2011
Αγαπητά μας Μέλη,

Με χαρά επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας που συγκροτήθηκε βάσει των αποτελεσμάτων των Αρχαιρεσιών της 27.03.2011, αλλά και να σας ανακοινώσουμε τις νέες μας αποφάσεις .
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής....

Σοφία Μανωλιουδάκη Πρόεδρος
Μαρία Μπραούζου Αντιπρόεδρος
Γεώργιος Κουτσούκος Γραμματέας
Λουκάς Λιόντος Ταμίας
Τακτικά Μέλη
Δελλής Ευστάθιος
Καπρέλης Γεράσιμος
Τροπούλου Αθανασία
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
Σκαρίμπας Μιχαήλ
Ποντίκης Ευθύμιος
Λεοντίου Ευδοξία
Όλοι οι ανωτέρω καθώς και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, ως επιλαχόντες αναπληρωματικά Μέλη σας ευχαριστούμε, τόσο για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας ,όσο και την αθρόα προσέλευση σας από την πρώτη Κυριακή
Οι πρώτες μας αποφάσεις αφορούν.
Επίσκεψη στην ΕΣΤΙΑ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στο Γαλαξίδι, για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες. Όπως κάθε χρόνο θα τους δώσουμε χαρά τόσο με την επίσκεψη μας όσο και με τις προσφορές μας σε τρόφιμα ή χρήματα, τα οποία και παρακαλούμε ανάλογα με τις δυνατότητες ή όχι του καθένα μας να τα συγκεντρώσουμε στο γραφείο μας. Η επίσκεψη θα γίνει την 10.05.2011 και παρακαλούμε όσοι από τα Μέλη μας επιθυμούν να έλθουν να μας ενημερώσουν , για να ειδοποιηθούν έγκαιρα για τις λεπτομέρειες.
Η επόμενη απόφαση μας είναι μία διήμερη η τριήμερη εκδρομή μεταξύ 10/05/2011 έως 10.06.2011. Σκεφτόμαστε τα Ζαχοροχώρια εφόσον οι καιρικές συνθήκες εκείνης της περιόδου μας το επιτρέπουν, ή αν όχι, κάπου αλλού. Θα ενημερωθείτε έγκαιρα.
Τέλος μια Μονοήμερη εκδρομή εντός του Ιουνίου στην Φωκίδα ή κάπου κοντά..
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι οι Κάρτες Πολιτισμού δεν μπορούν ακόμα ,λόγω Υπουργείου, να ανανεωθούν και θα ενημερωθείτε άμεσα όταν έχομε νεώτερα.
Ένα υπέροχο θέμα είναι η παρακολούθηση ενός επιδοτούμενο ( δωρεάν )Σεμιναρίου εντός της Ιτέας για θέματα τρίτης ηλικίας, όπως ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, με θεματικές ενότητες όπως Διαχείριση ελεύθερου χρόνου Αγωγή Υγείας, Τρίτη ηλικία και οικογένεια, τα οποία θα μας διδαχθούν σε μία διάρκεια 25 ωρών, που θα καθορισθεί αφού συγκεντρωθούμε.Σας παρακαλούμε να μας τηλεφωνήσετε ΑΜΕΣΑ όσοι/ες επιθυμείτε να παρακολουθήσετε και να περάσετε από το γραφείο για σχετική αίτηση. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον Σεμινάριο από πολλές απόψεις γιατί θα μπορούμε να θέσουμε στους διδάσκοντες και δικούς μας προβληματισμούς.
Σύντομα θα επανέλθουμε με νεώτερες αποφάσεις αλλά και ευχές για το ΠΑΣΧΑ που μας έρχεται.
Σας ευχαριστούμε

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Σοφία Μανωλιουδάκη Γεώργιος Κουτσούκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου