Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Νέες υπηρεσίες duty free shop στον μόλο της Ιτέας

Κατέπλευσε σήμερα στον μόλο της Ιτέα ένα εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο.
Η εικόνα όμως ήταν μάλλον αταίριαστη γιατί βλέπαμε  δίπλα στο κρουαζιερόπλοιο να υπάρχουν ακόμη το κατασχεθέν λαθρεμπορικό πλοίο μαζί με τα επίσης κατασχεθέντα φορτηγά που μας είχαν απασχολήσει στην πρόσφατη υπόθεση των λαθραίων τσιγάρων.
Η εικόνα αυτή δεν θα είναι για πολύ αταίριαστη, γιατί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι αρμόδιοι σκέφτονται χρησιμοποιώντας το φορτίο αυτό  να μετατρέψουν τον μόλο της Ιτέας σε Duty free shop για τα κρουαζιερόπλοια.  Με τον ...
τρόπο αυτό θα γλυτώσουν οι μαγαζάτορες την υποχρέωση της πληρωμής στο λιμενικό ταμείο για την χρήση των τραπεζοκαθισμάτων στην παραλία γεγονός που θα έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση των τιμών των προσφερόμενων αγαθών. Επίσης έχει αποφασιστεί ότι θα γλυτώσουν τα έξοδα τελωνείου όσοι αποστάζουν τσίπουρο στην περιοχή, ώστε να συμπιεστούν ακόμα περισσότερο οι τιμές και να ενισχυθούν οι τοπικοί παραγωγοί. Υπό διαπραγμάτευση είναι αυτήν την στιγμή το σταμάτημα της ενοικίασης του χώρου του Λαρνακίου μιας και δεν θα υπάρχει χρηματική ανάγκη για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η κυβέρνηση χρωστάει πολλά χρήματα στην περιοχή μας και  επειδή δεν τα έχει θα μας πληρώσει σε είδος. Αποφάσισε να μας επιστρέψει το κατασχεθέν φορτίο ώστε να χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο για την ανάπτυξη της περιοχής.
Ήδη οι υπάλληλοι του Λιμεναρχείου που ξεροσταλιάζουν τόσες ημέρες και φυλάνε το εμπόρευμα άρχισαν τις δημόσιες σχέσεις όπως βλέπετε και στην φωτογραφία με τους υποψήφιους πελάτες των κρουαζιεροπλοίων.
Άντε και καλές δουλειές να έχουμε.

11 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ? ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ..ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φαίνονται καλά αλλά είναι περιπολικά του λιμενικού στην προβλήτα, χάλασε η ανάλυση της φωτογραφίας με την σμίκρυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να μην σπηλώνουμε λοιπόν αυτούς που ξεροσταλιάζουν...αν είναι κάτι κατηγορησέ τους ευθέως! όχι .... δημοσιογραφικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει καμία κατηγορία ενάντια σε κανέναν, ίσα ίσα που γράψαμε για τους Λιμενικούς που ξεροσταλιάζουν στον μόλο .

    Αν δεν το καταλάβατε σήμερα έχουμε πρωταπριλιά και σε αυτά που γράψαμε δεν υπάρχει καμία δημοσιογραφική έρευνα αλλά μόνο η διάθεση μας για χιούμορ.
    Το γράψαμε άλλωστε και στην καρτέλα απο κάτω, το άρθρο είναι στην κατηγορία Χιούμορ - Τουρισμός

    Καλή πρωταπριλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλο μηνα αυτο που καταθετω δεν ειναι πρωταπριλιατικο ψεμα δυστυχως.Χθες το πρωι λοιπον κατα τις 9,30 ερχονται 3 πουλμαν με μαθητες λυκειου στη παραλια.αφου αγορασαν τις καθιερωμενες τυροπιτες πανε βολτιτσα στο μωλο.εκει τους απαγορευουν να προχωρησουν οποτε αουω Ρε τι ειναι εδω ΚΕΡΑΤΑΙΑ?πα να πιουμε αλλου καφεκαι ΕΦΥΓΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν είχαν οι μαθητές το αγγούρι να φυλάνε το πλοίο και σε περίπτωση που κάτι τύχαινε πηγαίνανε όχι σπίτι τους αλλά στη στενή θα βλέπαμε αν μίλαγαν για καφεδάκι.... Για ρωτήστε κανέναν λιμενικό, ήθελε το τσιγαράδικο δεμένο στην Ιτέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά όλα αυτά αλλά για να έχουμε καλό ρώτημα ξέρει κανένας πότε θα φύγουν τα τσιγάρα από το μόλο μαζί με τα τσιαγαράδικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. filarako esy poy egrapses gia toys limenikoys...etsw kai prwtapriliatika....eimai sigoyros pws to mono "kserostaliasma "poy exeis kanei...einai to poly poly se kana baraki ths iteas....alla epeidh moy ferneis kai gia aristeros ergatopateras...oyte ekei tha exeis kserostaliasei...mhn trelenesai...kai gw xioymor kanw...deksoy to.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεχόμαστε την διάθεση σου για χιούμορ ακόμα και αν δεν καταλαβαίνουμε το αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή