Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πανό στα σχολεία της Ιτέας

 Με πανό στόλισαν τα σχολεία οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του πρώτου και Δεύτερου Δημοτικού σχολείου Ιτέας, με αφορμή την απόφαση του Δήμου για κλείσιμο των σχολείων την Τετάρτη.
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται οι συζητήσεις για την διαφορετική άποψη των Δημοτικών συμβούλων του Καραχάλιου και την διάσπαση ή όχι της παράταξής του.
Ο σύμβουλος του Δρακάκης ...
δεν μπόρεσε να εξηγήσει ικανοποιητικά για ποιο λόγο διαφοροποιήθηκε σε σχέση με το πρώτο Δημοτικό συμβούλιο την στιγμή που οι Σύλλογοι Γονέων της Ιτέας δεν έχουν αλλάξει την στάση τους. Επιπλέον αν δεχθούμε το επιχείρημα του ότι δεν πρέπει να επωμιζόμαστε τα λειτουργικά κόστη για την λειτουργία σχολείων με λίγους μαθητές, τότε δεν θα έπρεπε να γίνουν δρόμοι για χωριά με λίγους κατοίκους, δεν θα έπρεπε να πάει το ρεύμα μέχρι την τελευταία άκρη της χώρας μας κλπ. Ο Λουκάς Αναγνωστόπουλος έκανε διαφορετική τοποθέτηση και πρότασή  να μοιραστούν τα μισά χρήματα από την Γιορτή της Άμφισσας (δηλαδή 2000 ευρώ) σε όλα τα σχολεία του Δήμου, πόσα τυχαίνουν στο καθένα δεν γνωρίζουμε ακριβώς.

Περιμένουμε πλέον τι θα γίνει στην αυριανή συνάντηση με την υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου