Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Στατιστικά Μαρτίου 2011 του Iteanet

Η σελίδα μας συνεχίζει με συνέπεια την παρουσία της στην περιοχή μας και παρουσιάζει θέματα επικαιρότητας και απόψεις, για πάνω από δυόμιση χρόνια.
Μέσα σε αυτό το διάστημα πολλά έχουν αλλάξει. Πολλές νέες ιστοσελίδες έχουν δημιουργηθεί και η πληροφόρηση είναι πλέον πιο εύκολη. Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους καινούργιους φίλους συναδέλφους  καλή δύναμη, γιατί η προσπάθεια που έχουμε αναλάβει εθελοντικά αποτελεί Μαραθώνιο και όχι δρόμο ταχύτητας.
Επίσης  θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και εσάς...
τους αναγνώστες μας, για την σταθερή προτίμησή σας και την ανοχή σας απέναντι σε απόψεις που μερικές φορές δεν είναι εύκολες και πολλές φορές έρχονται σε αντίθεση με τα συμφέροντα των ισχυρών. Η κατάταξή μας με βάση την ALEXA έχει κατέβει κάτω απο το 400.000 και είμαστε η πρώτη ιστοσελίδα στην Φωκίδα. 
Για να δείτε τις προβολές σελίδες του Μαρτίου πατήστε την πρώτη εικόνα και για να δείτε την κατάταξη ALEXA πατήστε στην επόμενη εικόνα .


Αν θέλετε να δείτε την κατάταξη των ιστοσελίδων της περιοχής πατήστε στον σύνδεσμο και τοποθετήστε, στον κενό χώρο που δίνει για να ψάξεις, την διεύθυνση της ιστοσελίδας που θέλετε να δείτε.

2 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στο Iteanet. Και ξανά στις δόξες τραβά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε, να δούμε για που θα τραβήξουμε όλοι μαζί πρώτα και ας αφήσουμε τις δόξες για καλύτερες εποχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή