Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Η άποψη των κατοίκων της Κερατέας για το γιαούρτωμα


Με μια ανακοίνωση που παραποιεί βάναυσα τα πραγματικά γεγονότα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος, επιχειρεί να δικαιολογήσει και πάλι την απίστευτη εμμονή από την οποία διακατέχεται τον τελευταίο καιρό, για την υποτιθέμενη μαγική πλέον ικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ, να βρίσκεται πίσω από κάθε λαϊκή αντίδραση προς το πρόσωπό του. Μια εμμονή που αγγίζει πλέον τα όρια της ψευδαίσθησης και χειρότερα ακόμη, της συνειδητής απόδρασης και αποστροφής από την σκληρή πραγματικότητα, που θέλει τον συγκεκριμένο πολιτικό να αποτελεί πλέον κόκκινο πανί για κάθε πολίτη αυτής της χώρας.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας για τα χθεσινά …
γιαουρτώματα οφείλουμε να αναφέρουμε τα ακόλουθα:
Δεν ήταν μια προμελετημένη πράξη αντίδρασης όπως αφήνεται να εννοηθεί, αλλά μια αυθόρμητη κίνηση εκατοντάδων πολιτών της Λαυρεωτικής, που με ασυγκράτητο ενθουσιασμό, είναι η αλήθεια, μόλις πληροφορήθηκαν από στόμα σε στόμα και από κινητό σε κινητό ότι ο..... κ. Θ. Πάγκαλος, έτρωγε σε ταβέρνα της περιοχής πήγαν για να τον αποδοκιμάσουν.
Τώρα, το εάν όλοι αυτοί οι κάτοικοι που ξεπερνούσαν σε αριθμό τους τετρακόσιους ήταν υποκινούμενοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, τέτοια αριθμητικά ποσοστά και αποδοχή αυτό το κόμμα στην περιοχή, δεν θα τολμούσε ούτε καν να φανταστεί στα πιο τρελά του όνειρα.
Η καρέκλα κύριε Πάγκαλε, ήρθε όχι από αυτούς που σας αποδοκίμαζαν, αλλά ήρθε ουρανοκατέβατη, από το μπαλκόνι που βρισκόταν ακριβώς πίσω σας, πάνω από την ταβέρνα που τρώγατε. Και όπως μάθαμε εκτοξεύθηκε από κάποια νεαρή κυρία που είχε ως στόχο τους συγκεντρωμένους πολίτες, στα κεφάλια των οποίων και κατέληξε. Αλήθεια, αυτή η κυρία που πέταξε την πτυσσόμενη καρέκλα κήπου, αναρωτηθήκατε μήπως έχει καμία σχέση με τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας που τρώγατε, που όπως επίσης πληροφορηθήκαμε, συμμετείχε στον δημοτικό συνδυασμό της συζύγου σας, στο Δήμο Σαρωνικού;
Η καρέκλα μπορεί να πέρασε από το κεφάλι σας σύριζα, αλλά δεν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ!
Όσο για τους υποστηρικτές σας που αυξάνονταν όσο περνούσε η ώρα, όπως αναφέρεται στην επιστολή, πράγματι, αυξάνονταν οι δυνάμεις των αστυνομικών που από 15 στην αρχή που σας φύλαγαν από έξω για να φάτε με την παρέα σας, έγιναν μέσα σε λίγη ώρα 150. Μετρήσαμε τουλάχιστον τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ, επτά περιπολικά, πέντε συμβατικά της ασφάλειας και δέκα δικάβαλα της ομάδας ΔΙΑΣ. Όλη δηλαδή η αστυνομική δύναμη της Αττικής, αν καταλάβατε, φύλαγε εσάς και την παρέα σας, σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που βρέθηκαν ανοχύρωτοι σε κάθε είδους κακοποιά στοιχεία.
Το γιαουρτάκι, ήταν η μεγαλύτερη κακοποίηση που δεχθήκατε από 400 και πλέον αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής, την οποία προσπαθείτε χωρίς καμία αναστολή να μετατρέψετε σε απέραντη χωματερή καταστρέφοντας τη ζωή τους.
Όσο για αυτά που λέτε στο τέλος περί φασισμού και μεθοδεύσεις των Ναζί, δεν έχετε παρά να ανατρέξετε στο οπτικό μας αρχείο, όταν τα ΜΑΤ εισέβαλαν στην Κερατέα και θα βγάλετε αβίαστα τα σωστά συμπεράσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου