Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Άσκηση στις πρώτες βοήθειες και κοπή της πίτας από το παράρτημα ΕΟΔ Ν. Φωκίδας.

Το σενάριο προέβλεπε τροχαίο ατύχημα στο 2ο χλμ της Ε.Ο. Άμφισσας – Λαμίας , άμεσο απεγκλωβισμό τραυματία. ΚΑΡΠΑ , τοποθέτηση αυχενικού κολάρου και μεταφορά με φορείο.


Στην άσκηση βοήθησε το τμήμα τροχαίας Άμφισσας  που είχε ασφαλίσει την περιοχή, το οποίο ευχαριστούμε πολύ, ενώ την άσκηση παρακολούθησαν και νέα μέλη του παραρτήματος μεταξύ των οποίων και ο διευθυντής της ...
αστυνομικής Δ/νσης Φωκίδας.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011 το απόγευμα, μετά την άσκηση στις πρώτες βοήθειες, έγινε η κοπή της πίτας του Παραρτήματος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ν. Φωκίδας στο μεζεδοπωλείο “Σχολαρχείο”.
Παλιά και νέα μέλη της Ομάδας γνωρίστηκαν και αντάλλαξαν ευχές. Τη συνάντηση τίμησε με την παρουσία της η αντιπεριφεριαρχης κ.  Γιώτα Γαζη υπεύθυνη  πολιτικής προστασίας του Νομού και ο εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος κος Νικόλαος Πρασσάς τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Με επιτυχία διεξήχθη η άσκηση ετοιμότητας στις πρώτες βοήθειες που πραγματοποίησε το παράρτημα Ν. Φωκίδας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης την περασμένη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου