Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωσε Κασάπη ο Φωκικός

Ανακοίνωσε Κασάπη ο Φωκικός
Έναν παλιό γνώριμο επέλεξαν οι άνθρωποι του Φωκικού για να οδηγήσει την ομάδα στην Football League.
Ο Μιχάλης Κασάπης είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον εξ αναβολής αγώνα με τον Εορδαϊκό την Τετάρτη (16/02).
Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ανέφερε ότι επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του....Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΠ Φωκικός ανακοινώνει την πρόσληψη του Μιχάλη Κασάπη, ως πρώτου προπονητή της ομάδας. Πιστεύουμε ότι με τον Μιχάλη Κασάπη προπονητή θα συνεχιστεί η μέχρι τώρα καλή πορεία και στο τέλος ο Φωκικός θα κόψει πρώτος το νήμα για την άνοδο στη Β’Εθνική».

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Κασάπη στην ιστοσελίδα του Φωκικού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Φωκικό ξανά, αισθάνομαι ότι ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου, στην ομάδα που με ανέδειξε αλλά πάνω από όλα σε ανθρώπους που με αγαπάνε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο συμβούλιο το και ειδικά στον Πρόεδρο που με τίμησε με την επιλογή του, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και θέλω να τονίσω ότι ήρθα για να βάλω τα δυνατά μου για την επίτευξη του στόχου που είναι η άνοδος στη Β’Εθνική. 
Αύριο θα συνοδεύσω την αποστολή στον Εορδαικό, που είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχω μάθει στα δύσκολα, πάμε για τη νίκη».
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου