Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Καταδίωξη κακοποιών με τραυματία αστυνομικό στο δρόμο Λιβαδειάς Αράχωβας.

Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην Αράχωβα για τη σύλληψη δύο ατόμων οι οποίοι πυροβόλησαν αστυνομικούς και τραυμάτισαν τον έναν από αυτούς. Η καταδίωξη άρχισε στον περιφερειακό άξονα Λιβαδειάς-Αράχωβας, λίγο έξω από την πόλη της Λιβαδειάς, όταν οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε συμβατικό αυτοκίνητο θεώρησαν ύποπτους τους επιβαίνοντες σε ένα ΙΧ, τύπου Audi, και τους έκαναν...
σήμα να σταματήσουν.

Εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν, οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και λίγο πριν την Αράχωβα, σε μια στροφή του δρόμου, ο ένας από τους δράστες κατέβηκε και πυροβόλησε προς το όχημα των αστυνομικών, τραυματίζοντας τον συνοδηγό στο μηρό.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Από την ώρα εκείνη, ξεκίνησε επιχείρηση της αστυνομίας σε όλη την περιοχή και πριν από λίγο βρέθηκε ένα μαύρο Audi εγκαταλειμμένο, που πιθανολογείται ότι είναι αυτό στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Σύμφωνα με την αστυνομία το μπλόκο είχε στηθεί στο πλαίσιο ερευνών που γίνονται συνέχεια τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, λόγω του ότι έχουν σημειωθεί διαρρήξεις σε ATM τραπεζών και σύμφωνα με μαρτυρίες στις επιθέσεις αυτές είχε γίνει αντιληπτό ένα μαύρο Audi. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη εάν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει σχέση με αυτές τις επιθέσεις.

Το Audi ερευνάται από την αστυνομία, ενώ οι αναζητήσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι επιτελείς της ΕΛΑΣ που έχουν το συντονισμό της επιχείρησης εκτιμούν ότι οι καταδιωκόμενοι δράστες δεν αποκλείεται να είναι γνωστοί κακοποιοί, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε ληστείες και έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή Σπύρος Κουντούρης ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου