Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Ο Παπαλάιος τα βάζει με το Καλλιτεχνικό εργαστήρι, επειδή δεν τον έβαλαν στις ευχαριστίες

ΠΡΟΣ: Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Φίλοι της Τέχνης» Ιτέας Ενταύθα
ΚΟΙΝ.: ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «1ο Φεστιβάλ Χορού από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Ιτέας»
ΣΧΕΤ.: Το Δελτίο Τύπου του Δ.Σ. του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου «Φίλοι της Τέχνης»

Έκπληξη και απορία μας προκάλεσε το Δελτίο Τύπου που απέστειλε το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Φίλοι της Τέχνης» Ιτέας στα ΜΜΕ και τα blogs της περιοχής μας, μετά το πέρας του 1ου Φεστιβάλ Χορού που, ομολογουμένως, εμπλούτισε τις εκδηλώσεις του
Δήμου Ιτέας, βλέποντας να εκφράζει τις ευχαριστίες του σε μία σειρά ανθρώπων και φορέων που βοήθησαν στην πραγματοποίηση του Φεστιβάλ, χωρίς καμία αναφορά στον Δήμο Ιτέας ο οποίος επιχορήγησε τις εκδηλώσεις με ποσό άνω των 4.000€ (οικονομική ενίσχυση και ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων) αλλά και με την κατ΄ εξακολούθηση παραχώρηση χώρων και διάθεση καθισμάτων του)
Θέλουμε να πιστεύουμε αφ΄ ενός ότι η συγκεκριμένη παράλειψη δεν έγινε εσκεμμένα και αφετέρου η κριτική που ασκήθηκε από ορισμένα μέλη του Συλλόγου σας για μη παροχή βοήθειας από τον Δήμο να οφείλεται σε άγνοια.

Ο Δήμαρχος Ιτέας Αριστείδης Ηλ. Παπαλάιος

1 σχόλιο:

  1. Η διαφορά Παπαλάιε είναι οτι αυτοί οι άνθρωποι που ευχαρίστησε ο Σύλλογος έδωσαν δικά τους χρήματα, ενώ εσύ δικά μας.
    Όσο για το γεγονός οτι παραχώρησες τον μόλο και το Καψάλειο για να γίνουν οι εκδηλώσεις μην ζητάς και γι αυτό ευχαριστώ, υποχρέωσή σου ήταν.
    Για τις 4000 δεν γνωρίζω αλλά γιατί δεν μας λες πόσα χρήματα θα δώσεις στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού για να συγκρίνουμε με αυτά που έδωσες στην πόλη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή