Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Κλείσαμε τους δρόμους και ανοίξαν τις βάνες στην Ιτέα

Σήμερα η Ιτέα ήταν κλειστή μετά από πρωτοβουλία της επιτροπής αγώνα από τις 6 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Δεκάδες αυτοκίνητα Ιτιωτών περιπλανήθηκαν μέσα στον ελαιώνα στην προσπάθειά τους να πάνε στην Άμφισσα όπου εργάζονται και να γυρίσουν .
Mας έστειλαν φωτογραφίες με αυτοκίνητα του δήμου που έκλειναν τους χωματόδρομους εκεί που δεν το περίμεναν μέσα στον ελαιώνα αλλά και με τα ευρήματά τους από την περιπλάνησή τους, μιας και ανακάλυψαν να χύνονται στο ρέμα της Σκίτσας πάλι μαύρα ζουμιά.
Φαίνεται οτι μέσα στην αναμπουμπούλα που κάποιοι ... φωνάζουν για την πόλη τους κάποιοι άλλοι το βρίσκουν σαν ευκαιρία να ξεφορτωθούν τις βρωμιές τους. Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα να υποκρίνονται και οι δράστες οτι ενδιαφέρονται για το καλό της πόλης, αλλά μάλλον μόνο για το δικό τους ενδιαφέρονται και για την πόλη αδιαφορούν.

27 σχόλια:

  1. Τσιάμης Αποστόλης12 Μαΐου 2010 στις 7:40 μ.μ.

    Σήμερα έγινε αποκλεισμός της Ιτέας για 12 ώρες από την επιτροπή αγώνα.
    Ο αποκλεισμός που επιβλήθηκε ήταν ιδιαίτερα ασφυκτικός για όσους πηγαίνουν κάθε μέρα στην Άμφισσα για να δουλέψουν και μένουν στην Ιτέα. Τροχοφόρα του δήμου είχαν αποκλείσει ακόμα και χωματόδρομους μέσα στον ελαιώνα.
    Όσοι έρχονταν από Άμφισσα και πηγαίνουν προς Πάτρα Γαλαξίδι εκτρεπόταν απο τον προορισμό τους, αλλά πραγματοποιούσαν το ταξίδι τους μέσω Βουνιχώρας.
    Όσοι πήγαιναν προς Λιβαδειά πάλι κανένα πρόβλημα δεν είχαν .
    Οι μόνοι που είχαν πρόβλημα, ήταν οι κάτοικοι της Ιτέας που με αυτόν τον αποκλεισμό δυσκολεύτηκαν και έσπασαν τα αμάξια τους για να πάνε και να γυρίσουν από την Άμφισσα.
    Οι αγώνες των κατοίκων δεν μπορούν να γίνονται ενάντια στους συμπολίτες τους. Το κλείσιμο των δρόμων δεν θα πρέπει να έχει στόχο να πλήξει κυρίως εμάς τους ίδιους.

    Επειδή έτυχε να περιμένω μέσα στο αμάξι μέσα στον ήλιο στις 3 η ώρα που σχολάσαμε από την δουλειά μας και μας ενημέρωσε η αστυνομία ότι θα ανοίξει τον δρόμο στις 4, είδα την αγανάκτηση των Ιτιωτών που ήταν και αυτοί στα αμάξια τους και περίμεναν μέσα στο λιοπύρι να γυρίσουν σπίτι τους να φάνε ένα πιάτο φαγητό.
    Χρειάζεται να μην τραβάμε το σκοινί ενάντια σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία πρόθεση να αντιτεθούν στον αγώνα των κατοίκων της πόλης μας.
    Χρειάζεται να σταματήσουμε να βλέπουμε σαν κύριο εχθρό τον Ιτιώτη που ξέρει ένα χωματόδρομο της περιοχής και προσπαθεί να μετακινηθεί στην Άμφισσα.
    Αν βλέπουμε σαν εχθρό τον Ιτιώτη και όχι τον Καλλικράτη η μάχη έχει ήδη χαθεί ανεξαρτήτως έκβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραβα μεινε Αμφισσα τοτε φιλαρα. ολοι ζοριστηκαμε, αλλα ο σκοπος ειναι πανω απο την ανεση μας και την κοιλια μας που γουργουριζει.
    Εκτος αν εισαι κι εσυ σαν το αφεντικο σου, αλλου τρως, αλλου πινεις κι αλλου πας και το δινεις.
    Αφεντικο καταλαβες ποιον Νικολακη λεω, εεεεε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν μας εξηγούσατε και σεις οι 20-30 που κλεινετε τους δρόμους και σε μας τους υπόλοιπους 5000 ποιος είναι ο σκοπός, μπορεί και να είχατε 1000 άτομα στα μπλόκα. Μέχρι τώρα κάτι άναρθρες κραυγές ακούμε...
    Α, δε μας λέτε και επί της ευκαιρίας ποια είναι τα αφεντικά, με ονόματα. Των άλλων και τα δικά σας βεβαίως, βεβαίως.
    Μη διαλέξουμε γουρούνι στο σακί βρε αδελφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΩΣ.ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΕΣΥ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δρόμος από Βουνιχώρα προς Άμφισσα ήταν ανοικτός και δεν νομίζω οτι ένα 10λεπτο παραπάνω θα ήταν ταλαιπωρία, για όσους εργάζονται στην άμφισσα και μένουν στην Ιτέα.
    Πάντως μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι πάνω από 20 αυτοκίνητα με εργαζόμενους στο Νοσοκομείο πέρασαν με χαρτί του Διοικητή του Νοσοκομείου "κρίνονται απαραίτητοι για τη λειτουργία του Νοσοκομείου".Βέβαια και το ωράριο τους πρέπει να είναι ¨"ελαστικό", καθώς αρκετοί περάσανε γύρω στις 8.30-9.00 και κάποιοι επέστρεψαν πριν τις 14.00.
    Ο δε συμπολίτης μας που γύρναγε τα καταστήματα προπαγανδίζοντας την ένωση με την Άμφισσα, να ξέρει ότι με αναμονή μισής ώρας, δεν παθαίνει τίποτα ο βηματοδότης του. Δεν είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα με βηματοδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η διαδρομή Ιτέας - Άμφισσας, μέσω Βουνιχώρας,δεν είναι παραπάνω από 10-15 λεπτά. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι Ιτιώτες, γνώριζαν για το κλείσιμο του δρόμου.Πάντως μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός, πως όλοι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Άμφισσας είχαν χαρτί από το Διοικητή πως είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του Νοσοκομείου. Πρέπει να έχουν και ελαστικό ωράριο καθώς αρκετοι περάσανε γύρω στις 8.30-9.00, ενώ ορισμένοι επέστρεψαν πριν τις 14.00.
    Θα ήθελα να ενημερώσω και το συμπολίτη μας, που το προηγούμενο βράδυ (Τρίτη 11/5) γυρνούσε τα μαγαζιά για να τους πείσει για τα οφέλη της ένωσης με την Άμφισσα και να μην κλείσουν τα καταστήματα τους, ότι η ταλαιπωρία που θα είχε περιμένοντας μισή ώρα στο μλόκο ΄θα ήταν λιγότερη από την περιοδεία του στα μαγαζιά της Ιτέας. Επίσης δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος στην Ελλάδα με βηματοδότη και δεν κινδυνεύει από την "ταλαιπωρία" της μισάωρης αναμονής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΟΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΙΣΟΥ ΣΕΒΑΣΤΕΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΑ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΥΠΟΚΡΙΠΤΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕ 2 - 3 ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΙΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΙΤΙΩΤΙΣΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΤΩΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ, ΕΞΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΑΙΟ, ΤΟΝ ΔΡΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΚΛΠ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΕΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Η ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ.
    ΚΕ ΤΣΑΜΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΙΕΡΑΡΧΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΜΕΙΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς όσους αγωνίζονται εναντίον της ένωσης με την Άμφισσα:
    -Καταρχήν καταγράψτε συγκεκριμένα τις θέσεις σας, δηλαδή γιατί δεν θέλετε την ένωση, σε τι θα βλάψει τον τόπο, τι αντιπροτείνετε κτλ, αλλά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, δηλαδή με πολιτικές θέσεις, καθότι το κλείσιμο του δρόμου είναι πολιτική ενέργεια και πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να συνοδεύεται με συγκερκιμένες πολιτικές θέσεις.
    -Εν συνεχεία ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕ τις θέσεις σας. Τυπώστε και μοιράστε κείμενα σ' όλη την Ιτέα, πόρτα πόρτα, και κυρίως στο μπλόκο. Πως είναι δυνατόν να κλείνεις το δρόμο στον κόσμο και να μην του εξηγείς ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ το γιατί; Θέλετε να τον τιμωρήσετε ή να τον έχετε σύμμαχο στον αγώνα σας;
    -Επίσης για να προχωρήσετε σε τέτοιες δραστικές λύσεις όπως το κλείσιμο εθνικής οδού, πρέπει απαραίτητα να έχετε ΙΣΧΥΡΟ ΛΑΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ, που σημαίνει μεγάλη, συνεχής συμμετοχή στο μπλόκο και σε άλλες δραστηριότητες υπέρ του σκοπού. Αν όποιος περνάει βλέπει 20 άτομα να του φράσουν το δρόμο, δεν τον φέρνετε κοντά στον αγώνα σας, αλλά απέναντί σας.
    Συμπληρωματικά θα πρέπει να προβάλετε και κάποια στήριξη από τους υπόλοιπους δήμους που αφορά η συνένωση.
    -Τέλος αν νιώθετε σιγουριά για το δίκιο του αγώνα σας αφ' ενός κι ότι τον συμμερίζεται η πλειοψηφία του ιτιώτικου κόσμου αφ' ετέρου, μπορείτε άνετα να προχωρήσετε σε συλλογή υπογραφών.

    Μερικές απόψεις από κάποιον που διαφωνεί μεν με την αιτία των κινητοποιήσεων αυτών, σέβεται δε την ανάγκη οποιασδήποτε κοινωνικής ομάδας θέλει να διαμαρτυρηθεί και ν' αντιδράσει σε κάτι που της επιβάλεται από τα πάνω χωρίς ερωτηθεί για πολλοστή φορά.

    ΥΣ:Οι τσαμπουκάδες, λεκτικοί ή σωματικοί, δεν είναι υπέρ σας. Σκοπός σας είναι να πείσετε, όχι να επιβάλετε, χρειάζεστε συμμάχους, όχι αντιπάλους.
    Άντε, καλό είναι να τριφτείτε λίγο στους αγώνες, γιατί στα επόμενα χρόνια θα χρειαστεί να βγείτε πολλές φορές στους δρόμους για πολύ σοβαρότερους λόγους και χωρίς ηγήτορες αυτή τη φορά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κύριος που γύρναγε και γυρνά και σήμερα στην Ιτέα και δηλώνει υπέρ της Άμφισσας, πριν ένα μήνα ήταν ο μεγαλύτερος πολέμιος στη συνένωση με την Άμφισσα! Το ότι πέρασε από το μπλόκο ήταν για να τον δουν οι Ιτιώτες και να τον θυμούνται όταν θα τους ζητήσει τη ψήφο τους! 11.45 πέρασε από το μπλόκο για το γιατρό και 12.30 ήταν στη παραλία της Ιτέας! Έχασε ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΓΡΑΦΩ:

    ΤΟ ΔΣ ΛΙΔΩΡΙΚΙΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ "ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ"? ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΤΕΑΣ -ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝΝΟΩ. ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΡΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΓΓΕΛΕΙ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΤΙΑ?

    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ?
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ! ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ! ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ! ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑ ΠΟΛΗ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΥΠΕΡΔΗΜΟ, ΟΤΙ ΘΕΣΗ ΚΙ ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟ.

    ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΛΩΝΙΤΩΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΡΩ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΜΦΙΣΣΑ, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΙΤΙΩΤΟΠΟΥΛΑ.
    ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΕΓΚΡΙΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ?

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΤΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ 200 ΣΕΛΙΔΕΣ? (ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ).

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΘΕΣΗ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΙΤΕΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κλείσιμο των δρόμων δεν λύνει τα προβλήματα, αντίθετα τα οξύνει και δημιουργί νέα, ενώ κουβέντα στην κουβέντα η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο και να γίνουν έκτροπα. Επιπλέον, δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι, αφού η απόφαση για την κατάργηση του δήμου Ιτέας (και γενικότερα όλων των δήμων του νομού μας - μην ξεχνάμε και τους υπόλοιπους δήμους) είναι τέτοια που αμφιβάλλω αν θα κάνουν πίσω οι κυβερνώντες.

    Προσωπική μου γνώμη είναι ότι θα πρέπει να γίνουν παράπονα στη βουλευτίνα του νομού μας, η οποία είναι εκλεγμένη με το κυβερνών κόμμα. Και λέγοντας παράπονα, δεν εννοώ απλή κουβεντούλα, αλλά ντόμπρες κουβέντες, έξω από τα δόντια. Και να απαιτήσουμε όλοι να παραιτηθεί από το αξίωμά της, αφού και η ίδια είναι συμμέτοχος της δολοφονίας του νομού μας. Μετά, να επιδιωχθεί - έστω και με το ζόρι - συνάντηση με τον υπουργό και τον πρωθυπουργό. Τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνουν από όλους τους δημότες, να μάθουν από πρώτο χέρι οι κυβερνώντες τα προβλήματα και να αναγκαστούν να αλλάξουν μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΑΜΦΙΣΣΙΩΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΙ "ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ" ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΜΕΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΕΡΓΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ(ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ).

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ : Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ. Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΩΝ).

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΒΡΕΟΛΟΓΟΥΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΚΕΙΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟΙ.

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΕΞ΄ ΙΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΕΙΝΟΙ ΔΗΜΟΙ.

    ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ.

    ΟΙ "ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

    Η ΙΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΔΕ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΩΝ 350 ΔΗΜΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΩΝ 500 ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

    ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ (ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΛΕΜΕ) ΕΙΝΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. (Η ΧΙΛΙΑΔΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ)

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣ Η ΙΤΕΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΟΦΕΛΕΙΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΤΕΑΣ.ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΠΤΡΟ Η ΔΟΛΕΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σταματήστε να τρώγεστε σαν τα μικρά παιδιά και κοιτάξτε τι πρέπει να γίνει για να μείνουν ως έχουν όλοι οι δήμοι του νομού μας. Για να παραμείνουν έτσι, υπάρχει μία λύση: ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Για να πέσει η κυβέρνηση, πρέπει να γίνουν συντονισμένες ενέργειες σε όλη τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τσιάμης Αποστόλης13 Μαΐου 2010 στις 5:47 μ.μ.

    Θα ήθελα να απαντήσω στον ανώνυμο συνομιλητή μου που γράφει με κεφαλαία γράμματα και έγραψε στις 11:56 το σχόλιό του.

    Φίλε συν δημότη είμαι ενάντια στον Καλλικράτη και ενάντια στις υποχρεωτικές συνενώσεις των Δήμων, άρα και ενάντια στην υποχρεωτική συνένωση των Δήμων Άμφισσας και Ιτέας.

    Το καλύτερο είναι να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε οι κάτοικοι μεταξύ μας και να μην προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την διχόνια απο το πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συμφωνώ με τον κο Τσιάμη, και προσθέτω ότι η Αμφισσα και η Ιτέα δεν είναι πρόβλημα. Πρόβλημα είναι ολόκληρο το σχέδιο νόμου για τη μείωση των δήμων και τις υποχρεωτικές συνενώσεις. Τον πρωταρχικό λόγο για την εκάστοτε συνένωση τον έχουν οι πολίτες του εκάστοτε δημοτικού διαμερίσματος και μέσω της δημοκρατικής διαδικασίας του δημοψηφίσματος μπορεί να αποφασιστεί ή όχι η όποια συνέννωση σε τοπικό επίπεδο.

    Το σχέδιο - έκτρωμα που λέγεται Καλλικράτης δεν καταστρέφει μόνο τους δήμους με την ευρύτερη έννοια των πόλεων (π.χ. Αμφισσα, Ιτέα κτλ), αλλά και τα χωριά που έως τώρα αποτελούν τους δήμους. Αυτό το έκτρωμα, εκτός από τις πόλεις και τις κωμοπόλεις, καταστρέφει και τα χωριά, αφού καταργούνται τα τοπικά συμβούλια! Πώς λοιπόν θα γίνονται γνωστά τα προβλήματα των χωριών στους νέους δήμους; Ο νομός μας, όπως σχεδόν όλοι οι νομοί της χώρας μας, αποτελείται από πολλά χωριά. Αν ένα χωριό αποκλειστεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών από τον υπόλοιπο κόσμο και συμπτωματικά αρρωστήσει ή τραυματιστεί κάποιος από τους κατοίκους του, τι θα γίνει; Θα φταίει η κακιά στιγμή για το χιόνι ή για το νερό που θα ρίξει βράχια στο δρόμο και θα απαλλαγούν έτσι από την ευθύνη τους οι διοικούντες;

    Γι' αυτό επιμένω να φωνάζω ότι πρέπει να πέσει η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΠΟΥ ΑΜΦΙΣΙΟΤΙ Χ ΜΙΝ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣ ΝΑ ΘΟΛΟΣΙΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΙΠΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΙΝ ΙΤΕΑ ...ΟΛΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΜΟΣΙΕΣ ΙΠΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΙ ΛΕΓΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΝ ΙΤΕΑ ΜΙΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΒΙΣ ΜΟΡΦΟΜΕΝΕ ΣΑΛΟΝΙΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε Αμφισσιώτη Χ, καταρχήν να σε συγχαρώ για την ορθή και νυφάλια αποψή σου. Από την άλλη όμως οφείλω να σου αναφέρω ότι αλίμονο αν κάναμε αγώνα για τον Παπαλάϊο και τους ομοίους του, που έχουν γατζωθεί από μια καρέκλα και πέριμένουν το μισθό τους για να ξοφλήσουν τις δόσεις των αγορών που έχουν κάνει! Αλίμονο,επίσης, αν το έχεις εύκολο ότι θα τσακωθώ με τους πολλούς Αμφισσιώτες φίλους μου επειδή ο Παπαλάϊος και οι λοιποί Ιτιώτες της Νομαρχιακής που είναι όλο λόγια, προπαγανδίζουν, όχι υπερ της Ιτέας και της μελλοντικής της ανάπτυξης, αλλά για την τσέπη τους. Ο φίλος ανώνυμος το είπε ξεκάθαρα:<>
    Επίσης ενοχλεί αφανταστα η στάση και η μεθόδευση της βουλευτινας και του νομάρχη.Και βάζω μικρά αρχικά γιατι είναι όντως μικροί και λίγοι απέναντι στον Φωκικό Λαό που βρίσκεται χρόνια τώρα στην ανέχεια κ στο περιθώριο.
    Φίλε Αμφισσιώτη Χ, το είπες και μόνος σου: <>
    Την απάντηση λοιπόν πρέπει να την δώσουν αυτοί που μας υποσχέθηκαν πως θα παραιτηθούν, όχι οι απλοί πολίτες της Ιτέας.Εμείς αυτό που οφείλουμε απέναντι στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας είναι να μείνουμε ενωμένοι, δυνατοί, αδεσμευτοι και φυσικά ανοιχτοί και σε άλλες μορφες αγώνα σαν κάποιες από αυτές που αναφέρει ο φίλος kindzadza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ) ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ.

    ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.

    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ 2010 ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΤΠΩΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΒΑΣΗΣ.

    ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΟΤΙ Η ΙΤΕΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΔΕΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ!
    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΜΦΙΣΣΙΟΤΙ Χ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΚΑΡΕΚΛΟΣΟΥΡΤΙ ΤΟΝ ΣΑΛΟΝΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΙΜΑΡΧΟΣ ΠΑΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΡΙΟΥΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΙ Ι ΠΟΛΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΣΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΟΥ ΜΙΝ ΔΙΜΗΟΥΡΓΙΣ ΕΝΤΙΠΟΣΙΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙ ..ΤΩΝ..ΣΑΛΟΝΟΝ ΔΟΣΕ ΤΑ ΦΟΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣΟΥ ΣΤΟ ΧΟΡΓΙΟΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ. ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εχουμε πολλούς σαν τον παραπάνω ανορθόγραφο βλαχοθρασίμι;

    Ποιος είσαι φιλε, δεν με ενδιαφέρει, αλλά κάτι τέτοιοι σαν κι εσένα μας ντροπιάζουν όλους.

    Μπήκε ο Αμφισσιώτης Χ να πει την γνώμη του πολιτισμένα και τεκμηριωμένα κι έπεσες να τον φας, να τον μειώσεις, να τον θίξεις!
    Ούτε εγώ συμφωνώ με αυτά που λέει, αλλά έχει το θάρρος να τα πει και να τα υποστηρίξει! Κι αυτό είναι Δημοκρατία!

    Δεν ξέρω από ποιό "χοργιό" κατέβηκες, αλλά καλύτερα να ξαναπάς εκεί!

    Είμαι σίγουρος ότι είσαι ένα από αυτά τα πιθήκια στο μπλόκο, που πουλάνε τσαμπουκά, αλλά στα δύσκολα βάζουν την επιτροπή μπροστά και κρύβονται!

    Ντρέπομαι για λογαριασμό σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτός ο ανορθόγραφος σας δουλεύει όλους! Αυτή η ανορθογραφία φαίνεται εσκεμμένη. Δε μπορεί να είναι άσχετος από ορθογραφία και να ξέρει από Internet! Δεν κολλάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ANOΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΙΤΕΑ . ΜΙΠΟΣ ΚΑΙ ΕΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΣ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΑ ΜΕΡΙΓΙΑ ΤΡΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ . ΤΕΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΣΑΣ . ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΡΕΠΙ ΟΛΙ ΜΕΡΑ ΝΑ ΙΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΠΟΛΟΓΙΣΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΤΕ ΤΑ ΚΟΝ ΦΛΕΙΞΑΣ ΕΝΟ ΑΛΙ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΟΙ ... .,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΟΣΤΑΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΚΟΣΜΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΘΑ ΠΑΧΙΝΙΣ ΚΑΙ ΑΛΟ ,,ΒΛΑΧΟΘΡΑΣΙΜ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ITEA NET GIATI δεν αναρτισεσ τα σχολιαμου μιποσ εινε ανορθογραφα σε παρακαλο να με διορθονισ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σιγνομι ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΙΤΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή