Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Αμετανόητος ο σατανιστής

Το άτομο αυτό φέρεται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μέσω τηλεφώνου, από τις φυλακές Μαλανδρίνου, ανήλικα κορίτσια
Σατανικά σχέδια ακόμη και μέσα από τη φυλακή οργάνωνε και εκτελούσε ένα από τα άτομα, που έχει φυλακιστεί ως πρωταγωνιστής της ομάδας των σατανιστών.

Παρά το γεγονός ότι έχει καταδικαστεί μαζί με την παρέα του για την υπόθεση αυτή(αποκαλύφθηκε παραμονές Πρωτοχρονιάς του 1994), η οποία άφησε άναυδη την κοινή γνώμη και για τους φόνους της Γαρουφαλιάς Γιούργα και της Δώρας Συροπούλου, το μυαλό δούλευε... σατανικά.

Όπως έγινε γνωστό από την Ασφάλεια Αττικής, το άτομο αυτό φέρεται ότι παρενοχλούσε ... σεξουαλικά μέσω τηλεφώνου, από τις φυλακές Μαλανδρίνου, ανήλικα κορίτσια.

Μαζί με συγκρατούμενό του επικοινωνούσαν τηλεφωνικά και σε καθημερινή βάση για ένα χρονικό διάστημα, με δύο αδελφές 11 και 12 χρονών και αφού προσποιούντο τους αστυνομικούς, ζητούν από τα κορίτσια να αγγίξουν σε απόκρυφα μέρη του σώματος τους, προκειμένου να τους κάνουν, μέσω τηλεφώνου, εξέταση DNA !

Ο πρωταγωνιστής και καταδικαστείς για συμμετοχή στην ομάδα των σατανιστών, φαίνεται ότι είχε... αδυναμία στην Ελληνική Αστυνομία, αφού τον αστυνομικό είχε προσποιηθεί και όταν, σε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Μαλανδρίνου, αρπάξει νεαρή αλλοδαπή στην Ιτέα. Παράλληλα, με στολή αστυνομικού είχε εμφανιστεί και στην αρπαγή της άτυχης Γαρουφαλλιάς Γιούργα, η οποία ήταν ένα από τα θύματα της ομάδας των σατανιστών.

Τα κορίτσια είπαν στους γονείς τους τι ακριβώς συνέβαινε με τα δύο άτομα που τους τηλεφωνούσαν, οι οποίοι, εν συνεχεία μετέβησαν στην αρμόδια υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλαν το γεγονός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την ανάλυση των τηλεφωνικών κλήσεων διεπιστώθη ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις είχαν πραγματοποιηθεί από τις φυλακές Μαλανδρίνου και από συγκεκριμένη τηλεκάρτα.

Έγινε έρευνα σε όλους τους κρατουμένους και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι την τηλεκάρτα με τα οποία πραγματοποιούνταν τα τηλέφωνα στις ανήλικες, χρησιμοποιούσαν το άτομο από την ομάδα των σατανιστών και συγκρατούμενός του. Ο τελευταίος, έχει ήδη αποφυλακιστεί.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα εν λόγω άτομα έχουν παρενοχλήσει τηλεφωνικά και άλλα κορίτσια. Πάντως, στην κατοχή του μέλους της ομάδας των σατανιστών, βρέθηκαν αρκετοί αριθμοί τηλεφώνων.

2005: Ως αστυνομικός άρπαξε νεαρή

Στις 28 Μαρτίου 2005 ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης των σατανιστών της Παλλήνης κατηγορήθηκε για αρπαγή νεαρής Aλβανίδας κοντά στην Iτέα Φωκίδας και για αντιποίηση Aρχής κατηγορείται, ο οποίος τότε είχε πάρει τη δεύτερη άδειά του από τη φυλακή.

Ειδικότερα, ενώ κινούνταν με ιδιωτικό αυτοκίνητο στην οδό Δεσφίνας-Iτέας, συνάντησε στον δρόμο την 23χρονη Aλβανίδα H.T., η οποία επέστρεφε στο σπίτι της από τη δουλειά της.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δραστης πλησίασε την Aλβανίδα και προσποιούμενος τον αστυνομικό ζήτησε να της κάνει έλεγχο. Aυτή του δήλωσε ότι δεν είχε μαζί της έγγραφα, οπότε ο ισοβίτης της ζήτησε να μπει στο αυτοκίνητο για να γίνει ο έλεγχος νομιμότητας, προφανώς στο Aστυνομικό Tμήμα της περιοχής.

H νεαρή Aλβανίδα πίστεψε στην αρχή ότι ο δραστης ήταν αστυνομικός. Oταν είδε όμως να απομακρύνεται από την Iτέα και να την πηγαίνει κοντά στο χωριό Xρισσό, σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από την πόλη, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Aπό τον φόβο της η 23χρονη έχασε τις αισθήσεις της, οπότε εκείνος αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Iτέα και να την εγκαταλείψει κοντά στο πρακτορείο του KTEΛ.

Oταν συνήλθε η νεαρή Aλβανίδα, αφηγήθηκε την περιπέτειά της στον σύζυγό της και αυτός ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές. Aπό την περιγραφή του αυτοκινήτου και του δράστη εντοπίστηκε, συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από την 23χρονη.

Σπύρος Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου