Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Καταγγελία αστυνομικών Βοιωτίας για τις μετακινήσεις στην Φωκίδα για την δίκη

Γέμισε πάλη η Φωκίδα τη προηγούμενη εβδομάδα απο αστυνομικές δυνάμεις. Ατές οι μετακινήσεις όμως φαίνεται να προκαλούν δυσαρέσκιά λόγω ελλιπούς προγραμματισμού.
Διαβάστε την καταγγελία της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας.

Καταγγέλλουμε την αυθαιρεσία της Διοίκησης της γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς η οποία καταστρατηγώντας βασικά άρθρα του Π.Δ 394/01 αρ.1 παρ7 που ορίζουν την διάταξη της Υπηρεσίας, δημιουργεί ταλαιπωρία και αγανάκτηση στους συναδέλφους μας.
Συγκεκριμένα με την υπ΄αριθμ 1028/4/43-ρνβ από 20/03/2010 στην Α.Δ Βοιωτίας μεταβλήθηκαν ... οι ήδη αναρτημένες υπηρεσίες όπως προβλέπεται με το ανωτέρω Π.Δ, όλων των αστυνομικών Υπηρεσιών της Α.Δ Βοιωτίας για Κυριακή και Δευτέρα για να κινηθεί η Διμοιρία Υποστήριξης την 22/03/2010 στην Α.Δ Φωκίδας για λήψη έκτακτων μέτρων για την προγραμματισμένη δίκη στο Μ.Ο.Δ Άμφισσας αλλάζοντας όλη την δομή των υπηρεσιών.
Το πρόγραμμα τέλεσης της δίκης είναι γνωστό από την αρχή εκδίκασης αυτής. Κάποιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ όφειλαν και οφείλουν να γνωρίζουν αυτό ΕΓΚΑΙΡΑ ώστε να μην υπάρχει αιφνιδιασμός των υπηρεσιών .
Για το ως άνω θέμα που προέκυψε είχε συζητηθεί προ ημερών και συγκεκριμένα την 16/03/2010 σε συνάντηση που είχαμε όλοι οι πρόεδροι και Γ.Γ των Νομών της Στερεάς με τον Ταξίαρχο κ. Νάνη Παναγιώτη της ΓΑΔΠΣΕ και είχαμε λάβει διαβεβαίωση ότι τέτοιου είδους προβλήματα δεν θα υπάρξουν.
Ζητάμε για μια ακόμη φορά τα αυτονόητα, την εφαρμογή του Π.Δ γιατί πιστεύουμε ότι για πολλούς υπάρχει η αίσθηση ότι ο αστυνομικός ζει μόνο για την υπηρεσία και ότι οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι, εργαζόμενοι, οικογενειάρχες, που θα πρέπει να προστατεύονται από τις υφιστάμενες υπηρεσίες τους με τους Νόμους που δεν τηρούνται από αυτές, για να μπορέσουν να προγραμματίζουν και αυτοί τον τρόπο ζωής τους.
Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας
Ο πρόεδρος Ηλίας Τουλίτσης

Ο Γ.Γ Στέφανος Ρεντίφης


Από thiva-press.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου