Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Θέση εργασίας ειδικού συνεργάτη στην Νομαρχία Φωκίδας

Ειδικό συνεργάτη με αγγελία ζητάει η Νομαρχία Φωκίδας, με κριτήριο την εμπειρία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τπλέφωνο 22650 28532 ΦΑΞ: 22650 72767
Άµφισσα 12-2-2010 Αρ., Πρωτ :ΟIΚ 1172

ΘΕΜΑ: πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη σε τεχνικά θέματα δηµόσιων έργων
Ο Νομάρχης Φωκίδας
Έχοντας υπόψη:
1. Το άρθρο 105 του ΠΑ 30/1996 "Κώδικας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης" όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει σήμερα
2.Το άρθρο 67 του Ν.14"16/1984
3.Το άρθρο 14. παρ 2ια, του Ν. 2190/1994 και τις τροποποιήσεις αυτού "Σύστημα ανεξάρτητης αρχής για την επιλογή προσωπικού και ρύθμιση θεμάτων διοίκησης"
4. Τις υπηρεσιακές ανάγκες
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ
Την πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη µε εµεπιρία σε έργα στερέωσης, ασφάλειας βραχώδων ή γαιώδων πρανών, γαιολισθήσεων και προστασίας εδαφών καθώς και ειδικών αντιπλημμυρικών έργων σε συνδυασμό µε την αποκατάσταση του περιβάλλοντος.
Για την πλήρωση της θέσης αρκεί η ειδική εµπειρία στα αναφερόμενα αντικείμενα.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβληθούν στο Γραφείο Νομάρχη της Ν.Α. Φωκίδας µέχρι και τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2010.
Η παρούσα να δηµοσιευτεί στον τοπικό τύπο.
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΗΜ. ΦΟΥΣΕΚΗΣ

12 σχόλια:

  1. πολυ ωραια προκυριξη. Δευτέρα 26 φεβρουαριου δεν υπάρχει. Ο νομαρχης δεν καταλαβε οτι απο αυτα εχασε η Ν.Δ. Πως γινεται να ζητα ειδικο συμβουλο για πρανη κλπ χωρις πτυχιο μηχανικου με μοναδικο προσον την εμπειρια.Μηπως απευθυνεται σε κανεναν συνταξιουχο του δημοσιου με μοναδικο προσον την "εμπειρια". Μηπως ειναι ο ιδιος που ειναι ειδικος για τις πλατειες - βλεπε πλατεια Κιρρας- μηπως ειναι ο ιδιος που ειναι ειδικος για τις πλαζ - βλεπε πλαζ Κιρρας με πρανη. Ο συλλογος ελευθερων επαγγελματιων μηχανικων και το ΤΕΕ τι λεει γιαυτη την προκυριξη? Ο νεοσυστατος συλλογος Πολιτικών μηχανικών του νομου πως υπερασπιζεται τα δικαιωματα των μελων του? Και να σκεφθήτε οτι ο Νομαρχης ειναι και μηχνικος. Μακαρι να διαψευθω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ αξιοκρατικα κριτιρια ο Νομαρχης "εμπειρια" και ειναι και μηχανικος. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Ποιον πρεπει να εξυπηρετηση αραγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη φορά γίνονται σχόλια για θέσεις εργασίας που δημοσιεύουμε. Απ ότι καταλάβαμε κάποιοι πιθανολογούν για ποιόν προκηρύχθηκε αυτή η θέση.
    Αν είναι έτσι να γράψουμε και για το Νοσοκομείο της Άμφισσας που ζητάει διευθυντή στην θέση του Κάπου για να μάθουμε τι γίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ειδικού συνεργάτη με ΕΜΕΠΙΡΙΑ";;;
    "ΔΕΥΤΈΡΑ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010";;;

    Έτσι το δημοσιεύσατε ρε στις εφημερίδες;

    Θέλετε να κρυφτείτε κι χαρά δε σας αφήνει, ε;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΥΡΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ;

    Πότε να καταθέσω την αίτηση;;;

    Στο site της νομαρχίας γιατί δεν το αναρτήσατε, να το δούμε όλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το άρθρο 67 του Ν.1416/1984 που επικαλείται ο κ. Νομάρχης στην προκύρηξή του, αναφέρει ενδεικτικά:

    "9. Στις θέσεις ειδικών συμβούλων, ειδικών συνεργατών και επιστημονικών συνεργατών, επιτρέπεται να προσλαμβάνονται και συνταξιούχοι του κατά άρθρο 1 παραγρ.6 του νόμου 1256/1982 δημόσιου τομέα, εφόσον έχουν τα απαιτούμενα προσόντα και τις λοιπές προϋποθέσεις για την πλήρωση των θέσεων αυτών."

    ε ρε γλέντια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραίο αυτό.

    Έρχεται να δέσει και με το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ώρας της Φωκίδας...

    Μούρλια

    Όπως είπε και ο Πρόεδρός τους προχθές:

    «Να αφήσουμε πίσω ό,τι μας πλήγωσε. Η Ν.Δ. πρέπει να είναι το κόμμα των αξιών και των αξίων»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τοποθέτησα αντίγραφο της δημοσίευσης. Η ημερομηνία είναι λάθος από την προκήρυξη και όχι δικό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χμμμ... Προκήρηξη με λάθος ημερομηνία στον τοπικό τύπο... Μέσα στην οικονομική θ'ύελλα των ημερων άντε να δώσουμε μερικά φράγκα ακόμη για... ειδικούς συνεργάτες. Πού θα τα βρουν όμωσ; Από το μεροδούλι, μεροφάι του ελληνικού λαού μήπως; Όσο για το ότι δεν αναφέρεται πουθενά στην προκήρηξη ότι απαιτείται δίπλωμα μηχανικού (παρά μ΄νο εμπιρία) είναι σοβαρό θέμα...Ας το κρίνει ο ελληνικός λαός και ο λαός της Φωκίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλοιμονο απο τον κοσμακη. Και που να βγουν και για τον υιο της αλλης εκλεγμενης Νομαρχιακης συμβουλου που παιρνει με απευθειας αναθεσεις ολες τις δουλειες απο ολους τους Δημους του Νομου. Εκτος και τα φυλανε οι δικοι της για τις παραμονες των εκλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η προκήρυξη είναι άκυρη!Αυτό είναι σίγουρο ΚΑΙ λόγω της ανύπαρκτης (κατά λάθος;) ημερομηνίας!Έχει πάρα πολλά λάθη κάτι για το οποίο θλίβεται κανείς γιατί είναι δημόσιο έγγραφο!Και, τέλος, δεν περιγράφει με σαφήνεια τους τίτλους σπουδών τους οποίους πρέπει να κατέχει ο υποψήφιος! Η εμπειρία, μπορεί να είναι απο αναγκαία έως επιθυμητή, όχι όμως το μοναδικό προσόν!Τι διάολο γκαρσόνια ζητάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλεος πια. Ας σταματήσουν τώρα οι παράτυπες και παράνομες προσλήψειςστο Δημόσιο με παρόμοιους τρόπους. Το TEE τί λέει για την συγκεκριμένη προκήρυξη άραγε; Μήπως πρ΄πει να ενημερώσετε και τον ΑΣΕΠ; Πιιο παράθυρο χρησιμοπιοιείται στην προκειμένη περίπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά μην ψάχνετε πολύ, η προκήρυξη είναι ΝΟΜΟΤΥΠΗ, εκτός ίσως από το θέμα της ημερομηνίας που μπορεί να σηκώνει ένσταση αλλά ποιος θα βρει τα κότσια να το κάνει.

    ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ειδικά όταν θα βγει το ΦΕΚ διορισμού (είναι υποχρεωμένοι να το δημοσιεύσουν) και φανερωθεί η προσωπικότητα για την οποία γίνεται όλη η φασαρία.

    Το ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς και η Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας τι θα κάνουν εδώ που έχουμε καταφανέστατη απαξίωση των μελών και των πτυχίων τους; Γιατί ο ειδικός συνεργάτης ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ κάποιο πτυχίο και την εμπειρία και γνώση του αντικειμένου της προκήρυξης την κρίνει ο ίδιος ο νομάρχης. Λες και προσλαμβάνει στο τεχνικό του γραφείο.

    ΚΑΙ για κάτι τέτοια μας έχουν βγάλει στη σέντρα οι Ευρωπαίοι και καλά μας κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή