Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Οι άνθρωποι των γραμμάτων αποτελούν απειλή για τον Χρυσοχοΐδη



Άλλο πράγμα η αστυνομία που θέλει να προστατέψει τον πολίτη και άλλο πράγμα η αστυνομία που θέλει να φοβίσει τον πολίτη.
Χωρίς διακριτικά με κουκούλες και κράνη, αυτοί δεν είναι αστυνομικοί , αλλά παρακρατικοί. Έτσι ... την θέλει την αστυνομία το ΠΑΣΟΚ, σαν την ΝΔ, παράνομη και ενάντια στον πολίτη.
Η εγκληματικότητα του Χρυσοφοράκου δεν ενοχλεί , οι δικαστές που τον βγάλανε έξω, δεν διώκονται, οι υπουργοί που τα παίρνουν δεν κινδυνεύουν να διωχθούν γιατί είχε προνοήσει το ΠΑΣΟΚ να μπορούν να κλέβουν ατιμώρητα. Ο Χρυσοχοΐδης μπορεί να συνεχίσει το πλιάτσικο με τα συστήματα ασφαλείας από εκεί που το είχε αφήσει την προηγούμενη φορά.
Δεν στοχεύουν στην εγκληματικότητα και το σταμάτημα της, δεν στοχεύουν στο κοινό έγκλημα, πορνεία, ναρκωτικά κλπ, απο εκεί όλοι, αστυνόμοι, δικαστές, πολιτικοί, έχουν τα ποσοστά τους, στόχος τους είναι ο πολίτης, σε εκείνον πρέπει να κάμψουν το ηθικό και το κεφάλι. Αυτός είναι και ο στόχος της Κυβέρνησης και της αστυνομίας να επιβάλουν χούντα, ενάντια σε όσους έχουν διαφορετική άποψη, ενάντια σε όσους διεκδικούν να σταματήσουν οι εργαζόμενοι να είναι αυτοί που πρέπει να πληρώνουν πάντα τον λογαριασμό των ισχυρών.

12 σχόλια:

  1. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Το δήθεν θύμα που συνελήφθη, κάπως προκάλεσε την αστυνομία, αλλιώς δε θα τον συλλάμβαναν χωρίς λόγο! Τόσο μυαλό θέλει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε οτι η αστυνομία κάνει την δουλειά της, αλλά αυτή η δουλειά δεν γίνεται νόμιμα.
    Οι αστυνομικοί δε φοράνε διακριτικά (το νούμερό τους, τον κωδικό τους) ενώ προβλέπεται, και συμπεριφέρονται στην νεολαία και τους εργαζόμενους σαν νταβατζήδες.
    Κανένας δεν μπορεί να διεκδικήσει το δίκιο του και τα νόμιμα δικαιώματά του.
    Χρησιμοποιούνται για να προστατέψουν αυτούς που έχουν την εξουσία ενάντια στα αδέλφια τους και τους γονείς τους.
    Οι Τούρκοι παίρνανε τα παιδιά των υποτελών τους και τα κάνανε γενίτσαρους, ετσι και οι οικονομικά ισχυροί παίρνουν τα παιδιά απο τους φτωχούς εργαζόμενους για να τους στρέψουν εναντίον τους.
    Η προστασία του νόμου που βγάζει ο ισχυρος είναι το καθήκον τους και η διατήρηση της κυριαρχίας του είναι η κὐρια δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή ρε ξύπνιε με το πολύ μυαλό όποιος 'προκαλεί' την Αστυνομία, πρέπει να πάει μέσα;
    Έσενα άμα σου κουνούσαν το κράνος, έστω και κατ' αυτό τον προκλητικό τρόπο, θα φώναζες την Αστυνομία να τον συλλάβει;
    Τι άλλο θ' ακούσουμε Παναγία μου;
    Κάποιοι νοσταλγούν άλλες δεκαετίες:του χωροφύλακα.
    Ε, ρε χούντα που μας χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νοσταλγέ της χούντας κάνε παρέα με τον Καρατζαφέρη, για να ικανοποιήσεις τα ανώμαλα ένστικτά σου! Όποιος υποστηρίζει τη χούντα, είναι επιεικώς ανώμαλος (κατά τη γνώμη μου), αφού αυτόματα τάσσεται εναντίον των δημοκρατικών θεσμών.

    Η αστυνομία πρέπει να λειτουργεί όπως λειτούργησε και να αρχίσει να ρίχνει ξύλο, πολύ ξύλο, να είναι οι αστυνομικοί σε άλογα όπως έξω και να δέρνει αρχικά τους νοσταλγούς της χούντας όπως καλή ώρα τον παραπάνω ανώνυμο που θέλει τη χούντα...

    Ασφαλώς η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και συνήθως (κατά 95%) δε γίνεται νόμιμα, αλλά άσχετα αν στη συγκεκριμένη περίπτωση φορούσαν διακριτικά ή όχι, δεν πρέπει να τους προκαλούμε, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο! Γι' αυτό και πιστεύω ότι το θύμα που συνελήφθη, κάπως θα προκάλεσε τη σύλληψή του, για να δημιουργηθεί σάλος και να ανέβουν οι τόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θύμα προκάλεσε, ή η αστυνομία προκάλεσε;
    Στο ερώτημα αυτό ο νέος υπουργός απάντησε με την αναγκαστική παραίτηση του αρχηγού της αστυνομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο καθείς νοήμων νους καταλαβαίνει ότι το σχόλιο μου για τη χούντα ήταν σαφώς ειρωνικό για τον πρώτο σχολιαστή, ο οποίος προφανώς συνεχίζει στο 4ο σχόλιο με ακροδέξια μηνύματα.
    Άμα σ' αρέσει το ξύλο φίλε/η να γραφτείς σε σύλλογο κικ-μπόξινγκ να βγάλεις τ' απωθημένα σου.
    Που ξέρεις, αν είσαι καλός, μπορεί να σε δουν απ' τα ΜΑΤ να σε προσλάβουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καθείς νοήμων καταλαβαίνει πως όσοι συνηθίζουν να επικαλούνται φράσεις όπως "Ε, ρε χούντα που μας χρειάζεται..." είναι νοσταλγοί της χούντας.

    Είμαι λάτρης της ελληνορωμαϊκής πάλης και όχι του κικ-μπόξινγκ.

    Είμαι λάτρης του ξύλου από την αστυνομία (και όχι μόνο...), αφού οι διάφοροι ταραξίες δεν πρέπει να χαϊδεύονται από την αστυνομία, αλλά να τρώνε πολύ βρωμόξυλο.

    Αν δεν προκαλέσεις την αστυνομία, δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα. Για όλα υπάρχει μία αιτία και ένα αιτιατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε έχεις φάει πολύ ξύλο στα νιάτα σου και το πρόβλημά σου είμαι εμφανές.
    Διάλεξε ή την ψυχανάλυση ή να καταταγείς στα ΜΑΤ.
    Θα διαγραφεί το αντιδημοκρατικό σχόλιό σου.
    Οι φασίστες δεν επιτρέπονται στην ιστοσελίδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν και μάλλον έχασα κάποια επεισόδια (σχόλια), αυτό που λέω σε κάθε περίπτωση είναι ότι οι γνώμες όλων πρέπει να είναι σεβαστές από όλους μας, ανεξάρτητα από τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός, χωρίς να πιάνουμε τα άκρα, γιατί τότε μπορεί να φθάσουμε -άθελά μας- ακόμα και σε έκτροπα!

    Το ότι οι περισσότεροι από τους αστυνομικούς είναι ανίκανοι να εκτελέσουν σωστά τα καθήκοντά τους, νομίζω ότι το ξέρουν και τα μικρά παιδιά...

    Δεν πρόκειται να σταθώ στο ερώτημα ποιος προκάλεσε ποιον, γιατί δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει η αντίδραση ορισμένων στελεχών της αστυνομίας, που κάθε άλλο παρά κόσμια είναι και συχνά εκθέτουν τη χώρα μας διεθνώς (δεν τους πιάνω όλους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που είναι σωστοί στη δουλειά τους, άσχετα αν είναι μειοψηφία).

    Η έλλειψη στοιχειώδους εκπαίδευσης συμπεριφοράς απέναντι στον πολίτη σε όλους μας, στις αστυνομικές σχολές είναι σημαντικός παράγοντας για τη μετέπειτα πορεία των αστυνομικών, σε συνδυασμό με την τακτική παρακολούθησή τους από ψυχολόγους και ψυχιάτρους.

    Πιστεύω ότι και η παρακολούθηση παιδιών στα σχολεία από ψυχολόγους καθαρά για προληπτικούς λόγους, θα συνέβαλε θετικά στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους μετά από το σχολείο και έτσι δε θα εισάγονταν στις αστυνομικές σχολές "ιδιάζουσες προσωπικότητες ατόμων".

    Δε θα ξεχάσω περιστατικό που μου συνέβη αυτό το καλοκαίρι, όταν καθόμουν σε γνωστή καφετέρια και άκουγα μια παρέα παιδιών 17-18 χρονών να ελπίζει ότι θα έμπαινε στην αστυνομία για να πάνε κατόπιν στα ΜΑΤ και να ρίχνουν ξύλο αφού θα είναι εξουσία! Αν δηλαδή αυτά τα άτομα μπουν ή μπήκαν στην αστυνομία, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε όλοι μας πώς ακριβώς θα εκτελούν τα καθήκοντά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημοκρατία σημαίνει ότι μπορούμε να εκφράζουμε τις θέσεις μας χωρίς λογοκρισία. Αν δεν σου αρέσουν τα σχόλιά μου απάντησε χωρίς να τα σβήσεις γιατί έτσι κάνεις αντιδημοκρατικές ενέργειες = λόγοκρισία. Αυτοί που κάνουν λογοκρισία πρέπει να κάνουν ψυχανάλυση και όχι εγώ. Αυτές οι απόψεις μου, για μένα είναι σωστές. Οι υπόλοιποι έχετε άδικο. Δεν φταίει η αστυνομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε αναγνώστη υπάρχει και η λογοκρισία. όταν κάποιος γράφει να σπάνε στο ξύλο τους κομουνιστές ή τα μέλη κάποιου κόμματος της αριστεράς, αυτό δεν αποτελεί δημοκρατική άποψη που μπορεί να συζητηθεί.
    Είναι μια ακροδεξιά πρόκληση που θα διαγράφεται.
    Ο εχθροί της ελευθερίας , (οι ακροδεξιοί φασίστες) δεν θα τύχουν καμίας ανοχής , γιατί δεν μιλάνε για να πείσουν κανέναν, μιλάνε για να εκφοβίσουν και να προκαλέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή