Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Ο Δήμος Αμφισσας για την Αγία Ευθυμία

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ Άμφισσα 16-10-2009
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
_____________


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ Δ.Δ. ΑΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ


Συμπατριώτες, Συμπατριώτισσες, Αϊθυμιώτες,
Πιστή στις υποσχέσεις της, η Δημοτική Αρχή, συνεχίζει τα έργα που είχε εξαγγείλει προεκλογικά και μετεκλογικά με μεθοδικότητα, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της:...
1.Την υπερχρέωση του Δήμου Άμφισσας που παρέλαβε η σημερινή Δημοτική Αρχή.
2.Τα επί πλέον 33 άτομα τα οποία τοποθετήθηκαν στο Δήμο με το ΠΔ 164/2004 (Σχολικοί Φύλακες- ΑΜΕΑ) από το Υπουργείο Εσωτερικών με υποχρέωση την ανάληψη της μισθοδοσίας τους από το Υπουργείο Εσωτερικών που όμως αθετήθει και τελικά πληρώνονται από τον Δήμο.
Τα έργα που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί στο ΔΔ είναι:
1.Το πάρκινγκ και η διαγράμμιση του
2.Ο αγωγός ομβρίων
3.Η αλλαγή αμιαντοσωλήνων από την δεξαμενή έως το Δημοτικό Διαμέρισμα
4.Η αγροτική οδοποιία του Δημοτικού Διαμερίσματος
5.Πολλά μικρά έργα και επισκευές στο Δημοτικό Διαμέρισμα, όπως η επισκευή του ρολογιού της κεντρικής Εκκλησίας- κατασκευή νέων φρεατίων και επισκευή παλαιών κλπ.
Συνεχίζοντας διεκδικήσαμε και επιτύχαμε εξασφάλιση πόρων 120.000,00€ για την Πινακοθήκη της Αγίας Ευθυμίας με την αμέριστη συμπαράσταση του συμπατριώτη σας κ. Ευθυμίου Αλεξανδρή (το έργο θα ξεκινήσει άμεσα).
Τέλος προχωρούμε για την υλοποίηση του οράματος που είναι η δημιουργία πίστας motocross στην περιοχή σας. Ήδη τα χρήματα της αποζημίωσης των αγροτεμαχίων ευρίσκονται στην Δημοτική Αρχή η οποία συντάσει τα εντάλματα με την λογική έως 31/10/2009 αν είναι δυνατόν, να τακτοποιηθούν και να αποπληρωθούν οι οφειλές του Δήμου.
Τελειώνοντας οφείλω να σας ευχαριστήσω για την υπομονή σας και την συγκαταβατικότητά σας.
Να είστε σίγουροι ότι με μεθοδικότητα και υπομονή όπως σε όλα τα έργα έτσι και το έργο του motocross θα προχωρήσει επ’ ωφελεία όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου