Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Δυνατό και φέτος το Φεστιβάλ Ποτιδάνειας

Ένα τριήμερο γεμάτο μουσική και θέατρο, έχουν προγραμματίσει για φέτος οι Ποτιδάνειοι. Με γενικό τίτλο “Εκδηλώσεις στον Πολιτισμό του βουνού και του Δάσους” απ’ το όμορφο χωρίο της Ορεινής Δωρίδας θα περάσουν μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και μια αξιόλογη θεατρική παράσταση.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 7 Αυγούστου, στο ανοικτό θεατράκι του χωριού, θα εμφανιστούν οι Θάνος Μικρούτσικος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου, τρεις καλλιτέχνες που υπηρετούν το έντεχνο ελληνικό τραγούδι.
Το Σάββατο 8 Αυγούστου θα ... “ανέβει” το θεατρικό: “Δεν πληρώνω δεν πληρώνω! Οι «Ρομπέν των Super Markets». Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Πάνος Σκουρολιάκος, Μαριάννα Τουμασάτου, Ηρώ Λούπη, Νίκος Ορφανός, Περικλής Αλμπάνης και Δημήτρης Λιακόπουλος.

Η αυλαία του φεστιβάλ θα πέσει την Κυριακή 9 Αυγούστου με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο και Ζίνα Αρβανιτίδη.

Για άλλη μια χρονιά, οι άνθρωποι του Συλλόγου του χωριού, μας εκπλήσσουν ευχάριστα με τις επιλογές τους αλλά και τα “δυνατά” ονόματα που φέρνουν, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη.

2 σχόλια:

  1. Δεν θα ήταν άσχημο να έβαζες και την πηγή από όπου βρήκες την είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η είδηση είναι απο το nafpaktia com.
    Δεν έχουμε πρόβλημα να το αναφέρουμε, απλώς γίνεται χαμός με τις αναρτήσεις που κάνουμε στο ημερολόγιο και ξεχαστήκαμε να σας αναφέρουμε όπως κάνουμε συνήθως.
    Σας έχουμε αναρτήσει άλλωστε στα δεξιά της σελίδας και σας προτείνουμε για θέματα απο την Ναύπακτο στις σελίδες απο την περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή