Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Γιώργος Τσιρονίκος ένας πολλά υποσχόμενος νέος ποδοσφαιριστής στον Φωκικό

Μας στάλθηκε ένα e-mail για τον νέο παίχτη του Φωκικού Γιώργο Τσιρονίκο.
Μέσα απο αυτό βλέπουμε την αγάπη για αυτόν τον παίχτη απο τους ανθρώπους της περιοχής του, όπως και τις μεγάλες δυνατότητές του.
Ένα νέο παιδί μακρυά απο τον τόπο του χρειάζεται την στήριξη όλων, ιδιαίτερα όταν όπως φαίνεται είναι ένα καλό παιδί με αναγνώριση στο εξωτερικό που μπορεί να βοηθήσει τον Φωκικό και το ποδόσφαιρο της περιοχής μας.
Σας μεταφέρω το e-mail που λάβαμε.
Γεια σας, θέλω να σας πω για αυτό το παιδί από την Κατερίνη,τον Γιώργο Τσιρονίκο, που υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην συμπαθέστατη ομάδα του Φωκικού Άμφισσας.
Θα γίνει 18 ετών,
αγωνιζόταν στην Δ-Εθνική με τον Βατανιακό Κατερίνης,είναι αρχηγός της Μικτής Πιερίας.
Είναι αριστεροπόδαρος,αμυντικό χαφ και παίζει και αριστερό μπακ
Έχει άριστα εργομετρικά και είναι πολύ καλός χαρακτήρας.
Τώρα τελείωσε το λύκειο.
Το παιδί αυτό πήγε για μία εβδομάδα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας ... Βόλφσμπουργκ,αρχές Μαΐου 2009.
Δοκιμάστηκε με επιτυχία στην U 19 και στην U 23,στην ομάδα Νέων και στην Β-ομάδα δηλαδή.
O διευθυντής της ακαδημίας της Βόλφσμπουργκ κύριος Γιάνσεν έδωσε το πράσινο φως να τον εντάξουν στην U 19,στην ομάδα των Νέων δηλαδή και του πρότεινε τριετές συμβόλαιο.
Προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα και να παίξει στον Φωκικό αφού προπονητής είναι ο κύριος Καμπερίδης που τον ξέρει καλά από την Κατερίνη.< Καλή επιτυχία στον ΦΩΚΙΚΟ. Γεώργιος Τσιρονίκος Γεννήθηκε 18-07-1991 Γίνετε 18 ετών Υψος: 1,75 m Βάρος: 68 kg Αριστεροπόδαρος< Αμυντικό Χάφ Αριστερό Μπάκ Ομάδα: Βατανιακός Κατερίνης-Δ-Εθνική Αρχηγός Μικτής Πιερίας Προεπιλογή Εθνική Νέων τον Φεβρουάριο 2009 Φέτος τελειώνει το Λύκειο,τώρα έδωσε πανελλαδικές εξετάσεις Γιώργος Τσιρονίκος
http://katerinisport.blogspot.com/2009/05/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου