Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Ευτυχώς ήρθε ο Σκλιάς και "ξεμπλόκαρε" όλα τα έργα στη Στερεά Ελλάδα

Δεν το λέμε εμείς...
Το λέει ο ίδιος ο περιφερειάρχης Π. Σκλιάς σε δηλώσεις του:
«την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στην Άμφισσα όπου ξεμπλοκάραμε το κλειστό κολυμβητήριο καταβάλλοντας από το Μάρτιο κιόλας το ποσό των 400.000 ευρώ, στο Αθλητικό Κέντρο της Χαλκίδας όπου ολοκληρώσαμε το έργο με την καταβολή 80.000 ευρώ, ενώ από το πρώτο 10ήμερο της παρουσίας μου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και μετά από συνάντηση με το δήμαρχο Λαμιέων δεσμευθήκαμε για την απεμπλοκή του έργου του κολυμβητηρίου Λαμίας, το οποίο και πράξαμε άμεσα. Έχουμε δεσμεύσει για το 2009 όλους τους απαραίτητους πόρους. Κάνουμε έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους στη διαδικασία αυτή, το συντομότερο δυνατό να ολοκληρωθούν τα έργα».
Δηλαδή αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, το κλειστό κολυμβητήριο της Λαμίας, είναι γεγονός. Πότε τα συζήτησε με τον δήμαρχο, πότε το ανακοίνωσε, μυρωδιά δεν πήραμε. Τώρα το μαθαίνουμε για πρώτη φορά. Τόση μετριοφροσύνη; Δεν το πιστεύω. Και από το δήμαρχο και από τον περιφερειάρχη; Τόση μετριοφροσύνη!!!
Αν καταλάβατε, λοιπόν καλά, τα έργα ήταν ... "μπλοκαρισμένα" από τους εμπλεκόμενους. Όχι, δηλαδή γιατί δεν υπήρχε μια για να συνεχιστούν τα έργα! Οι εμπλεκόμενοι έφταιγαν. Ποιοι είναι οι εμπλεκόμενοι; Δυστυχώς δεν ξέρουμε να σας εξηγήσουμε. Χρειαζόμαστε μετάφραση...
Το κλειστό κολυμβητήριο της Λαμίας, θα περάσει στην ιστορία, ως μύθος και οι νεώτεροι θα το θυμούνται ως το "σύγχρονο γεφύρι της Άρτας".
Τρεις φορές αναγγέλθηκε, τρεις φορές εγκαινιάστηκε, τρεις φορές χρηματοδοτήθηκε και τρεις φορές καταστράφηκε...
Αυτό δεν είναι κολυμβητήριο, η ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης είναι, ως προφητεία.
Άντε να δούμε τώρα που το "ξεμπλόκαρε" ο κ. Σκλιάς μήπως και προχωρήσει.
Δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσει αυτή η ιστορία με το κολυμβητήριο. Μάλλον όμως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, αν κρίνουμε από τις εξαγγελίες του περιφερειάρχη για το θέμα του Μαλιακού, ο οποίος μαζί με τον νομάρχη, κ. Χειμάρα θα τακτοποιούσαν τα πάντα, αμέσως μετά το Πάσχα!
Να ζήσουμε να θυμόμαστε τις εξαγγελίες του κ. Σκλιά. Θαυμάσιος άνθρωπος ο κ. περιφερειάρχης. Όπου και να πήγε μοίρασε χρήματα. Πολλά χρήματα και για όλα τα έργα. Ότι και να του ζητούσαν αυτός πρόθυμος πάντα έδινε χρήματα. Όχι σαν τον προηγούμενο, τον "τσιγκούνη"! Μιλάμε για άνθρωπο που έτσι και ζητήσεις κάτι, χαλί γίνεται να τον πατήσεις, που λέει ο λόγος!!!
Από το LamiaNews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου