Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Ακυρώνεται αμετάκλητα η «Βωβούπολη»

Πανηγυρική δικαίωση του ΣΥΡΙΖΑ και της Επιτροπής Κατοίκων
Ακυρώνεται οριστικά και αμετάκλητα η κατασκευή του Εμπορικού Κέντρου τύπου ΜALL στον Βοτανικό ύστερα από απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Επιτρέπεται όμως η κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και οι αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς έγινε δεκτή η εισήγηση του Συμβούλου Επικράτειας Σπύρου Μαρκατη ότι η ακύρωση της κατασκευής του εμπορικού κέντρου δεν εμποδίζει την κατασκευή του γηπέδου. Αυτ’ή ήταν άλλωστε και η θέση της Επιτροπής Κατοίκων και του ΣΥΡΙΖΑ που σήκωσαν το βάρος του σχετικού αγώνα.
Η διάσκεψη της η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικράτειας με πλειοψηφία 15-10, έκανε δεκτή την προσφυγή κατοίκων της περιοχής και την ακύρωση οικοδομικής αδείας του εμπορικού κέντρου.
Απο http://www.antinews.gr/?p=6420

5 σχόλια:

  1. Καλά, μη φάτε πολύ.
    Και πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε τα σπασμένα (κυριολεκτικά).

    Δείτε εδώ:
    http://www.tvxs.gr/v11902

    Αμ, και αποζημίωση στο Βωβό θα πληρώσουμε και κάποιο ή κάποια εμπορικά θα χτίσει στην περιοχή έπειτα και από τις υπεραξίες που αποκτά από το γήπεδο και το μετρό. Από πράσινο δε, θα υπάρχει μόνο στο τερέν και στα λάβαρα του Παναθηναικού.

    Στο τέλος θα μείνουν μόνο τα γλυψήματα του Κακλαμάνη στον "πολυμετοχικό" και η κωλοτούμπες του Τσίπρα για να μη χάσει μερικά ψηφαλάκια κάφρων βάζελων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιός θα πληρώσει την αποζημίωση στο Βωβό που θα βάλει το παραδάκι στην τσέπη του πανευτυχής και θα πάει να χτίσει αλλόύ; Μπορεί να μας απαντήσει κανείς από τους αφελείς (ή πονηρούς) που θριαμβολογούν γιά την απόφαση του ΣτΕ; Θα πληρώσουν ο ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ ή θα τα πληρώσουμε πάλι όλοι εμείς οι υπόλοιποι, γιά να κάνουν ψηφοθηρική πολιτική στην πλάτη μας οι Αλαβανό-Τσιπρες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πληρώσουν εκείνοι που έστησαν την δουλειά, ή εκείνοι που την αποκάλυψαν.
    Ωραία λογική.
    Πείτε μας ποιο κόμμα είναι αυτό που υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να εφαρμόζονται οι αποφάσεις των Δικαστηρίων και πρέπει να αφήνονται ασύδοτοι στις "μπίζνες" εις βάρος των πολιτών τους, οι Δήμαρχοι και τα κόμματα εξουσίας.
    Υπομονή, μπορεί να διορίσουν Σανιδά και στο Συμβούλιο της Επικρατείας και να συνεχίσουν τις μπίζνες τους, αλλά εσύ για πες μου τι πρόκειται να κερδίσεις από τα έργα του Βωβού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε μας ρε iteanet με τον ΣΥΡΙΖΑ!
    Μπρός στο συμφέρον, οικονομικό και ψηφοθηρικό, ο δικομματισμός γίνεται τρικομματισμός και βάλε...

    http://www.sport-fm.gr/article/177416
    http://www.sport-fm.gr/article/177361
    http://www.tvxs.gr/v11986
    http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panathinaikos/239593.html
    http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=188321

    Από contra.gr: Ο κ. Τσίπρας δήλωσε ότι χαίρεται ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού που θα γίνει το γήπεδο, ενώ τόνισε ότι "καλούμε το Δήμο της Αθήνας να δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις (χρήμα μου μυρίζει;) που ζητάει ο Παναθηναϊκός για να μην προκύψει κανένα πλέον πρόβλημα και το γήπεδο να προχωρήσει κανονικά και να είναι έτοιμο στο χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού".

    Από tvxs.gr: «Αν τελικά δεν προχωρήσει η ανάπλαση, η εταιρεία (βλέπε Μπ. Βωβός) θα κατασκευάσει κτίριο όπου θα στεγάζονται γραφεία, με χαμηλότερο συντελεστή δόμησης, περίπου 40.000 τ.μ.»

    Αμ’ και θα το πληρώσουμε, σαν φορολογούμενοι μέσω του Δήμου Αθηναίων, αμ’ και θα κουρσέψει (λίγο...) ο Βωβός!!!

    Άντε γεια που λέει κι ο Τάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπου Τάκης, ο Τσουκαλάς για τους μη γνωρίζοντες.
    Μορφή του Ολυμπιακού κινήματος (και ας είμαι και βάζελος), που του έφτιαξε γήπεδο ο "θείος", μέσω "κινέζου" με δικαιολογία τους special olympics της Γιάννας, σε δικό μας χωράφι και με δικά μας λεφτά!!!

    Και τώρα θέλει να κάνει γήπεδο ο Νικήτας με το φουλάρι, μαζί με τον Αλέξη με το κοκοράκι στα βαζελάκια!!!

    Βρε αϊ σιχτίρ όλοι σας.

    Γήπεδο εδώ και τώρα στο αεκάκι, μέσα στο πάρκο Ν. Φιλαδέλφειας με συντελεστή δόμησης 8!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή