Σάββατο 23 Μαΐου 2009

1o Kayak River Festival στον Εύηνο ποταμό

Στις 23 και 24 Μαΐου 2009 οι φίλοι του Κανόε – Καγιάκ, δίνουν το ραντεβού τους σε μια κορυφαία και διεθνούς κύρους διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί στην διεθνή πίστα Ολυμπιακών προδιαγραφών του Ευήνου (Αιτωλοακαρνανία), που βρίσκεται στο Χάνι Μπανιά. Η Αθηναϊκή Λέσχη Καγιάκ διοργανώνει φέτος το 1o Kayak River Festival στην Ελλάδα.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες ταχύτητας και σλάλομ, διαγωνισμούς eskimo roll και playboat, γνωριμία με το καγιάκ για όσους δεν ξέρουν και ... θέλουν να μάθουν, προβολή φωτογραφιών και ταινιών από τη δράση στα ποτάμια, playboat υπό το φως των προβολέων, μπαρμπεκιου και κατασκήνωση δίπλα στο ποτάμι. Και την Κυριακή, επετειακή κατάβαση όλων των καγιάκερς στον Εϋηνο.

Για τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή αγώνισμα, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση υπεύθυνης δήλωσης, για γνώση ελέυθερης κολύμβησης και καλή κατάσταση υγείας. Σε περίπτωση που ο συμμετέχων είναι ανήλικος η δήλωση θα συμπληρώνεται από τον γονέα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα ασφαλιστούν από τη διοργάνωση για τη διάρκεια της δραστηριότητας στην οποία θα συμμετάσχουν (περιλαμβάνεται στην τιμή). Επίσης οι θέσεις στις δραστηριότητες είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το φεστιβάλ γίνεται με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ (Ε.Ο.Κ.Κ.)
Από Λεπάντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου