Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ο Αντρέας Μίκελσεν για δοκιμές στην Αγία Ευθυμία

ΤΟ POLO R WRC ΤΟΥ ΜΙΚΕΛΣΕΝ

Την προηγούμενη Πέμπτη 9 Μαΐου 2013, ο Νορβηγός οδηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αυτοκινήτων Αντρέας Μίκελσεν δοκίμαζε, στην Αγία Ευθυμία, το  Polo R WRC της VW με το οποίο θα συμμετάσχει στο Rally ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ που θα διεξαχθεί στην χώρα μας από 31 Μαΐου έως 2 Ιουνίου.
Ο νεαρός Νορβηγός οδηγός επέστρεψε φέτος στο WRC με την εργοστασιακή ομάδα της Volkswagen. Τα δύο τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τον τίτλο στο IRC....

Μπορεί στο φετινό  Rally ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ να μην υπάρχουν ειδικές διαδρομές στην περιοχή μας, όμως, αυτό δεν εμπόδισε τον Μίκελσεν να έρθει στα μέρη μας για τις δοκιμές του αυτοκινήτου του. Υπεύθυνος στην Ελλάδα για την ομάδα της VW είναι ο γνωστός LM (Λώρης Μελετόπουλος) ο οποίος για δεύτερη συνεχή χρονιά επέλεξε την Αγία Ευθυμία. Οι δοκιμές του νέου αυτοκινήτου έγιναν στο τμήμα του δρόμου του βουνού από τη μεγάλη διασταύρωση έως τον δρόμο που πάει προς Καρούτες. Το στρατηγείο της VW είχε στηθεί στη διασταύρωση του δρόμου με αυτόν των Καρουτών. Η παρουσία του Αντρέας Μίκελσεν και του επιτελείου του έγινε αισθητή όπως μπορούμε να δούμε κι από τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.

http://blog.agiathimia.com

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΕΛΣΕΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου