Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Το Δημοτικό Σχολείο Χρισσού και η τοπική κοινότητα. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλονΔελτίο Τύπου - Πρόσκληση
Με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων ζωής του, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρισσού διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Το Δημοτικό Σχολείο Χρισσού και η τοπική κοινότητα. Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον». Η κίνηση αυτή έχει ως σκοπό την ανάδειξη της σημαντικής συμβολής της εκπαίδευσης στην ανάπτυξη του κοινωνικού συνόλου και την αλληλεπίδραση της σχολικής κοινότητας με την ευρύτερη κοινωνία. ..
Με ιδιαίτερη χαρά θα παρουσιαστεί το ιστορικό αρχείο του Δημοτικού Σχολείου Χρισσού από τη νεότερη ιστορία μέχρι και τη σύγχρονη εποχή. Τα αρχεία του Δημοτικού Σχολείου Χρισσού από το 1888 μέχρι και το 2000 θα φιλοξενηθούν στο αρχείο της Τοπικής Κοινότητας Χρισσού αναδεικνύοντας έτσι το σημαντικό ιστορικό τεκμήριο για την ιστορία της εκπαίδευσης. Η παρουσία όλων όσων φοίτησαν στο Σχολείο Χρισσού, όπως και η παρουσία όσων θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή θα είναι χαρά και τιμή για τον Σύλλογο να συμμετέχουν την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 και ώρα 5μμ στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Χρισσού σε έναν εποικοδομητικό διάλογο για τη σχέση σχολείου και τοπικής κοινότητας.  
Την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Χρισσού στηρίζουν η Δημοτική Ενότητα Δελφών και η Τοπική Κοινότητα Χρισσού.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου