Τρίτη 9 Απριλίου 2013

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΗ


ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α. Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!!!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ- ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συνάδελφοι – συναδέλφισσες

Έρχονται νέες περικοπές στις ήδη σφαγιασμένες συντάξεις μας. Περικοπές στην υγεία, στα φάρμακα. Ή άγρια φορολογία, τα χαράτσια, οι ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα, η ανεργία των παιδιών μας, μας καταδικάζουν στη φτώχεια, την εξαθλίωση. Μπροστά μας βρίσκετε ο κίνδυνος της στάσης πληρωμών. ..
Τα ψέματα της τρικομματικής κυβέρνησης ότι τα μέτρα θα είναι τα τελευταία σε συνοδεία με το φόβο και την τρομοκρατία επιδιώκουν να μας αδρανοποιήσουν. Να μας κάνουν απαθείς αποδέκτες της μιζέριας που οι ίδιοι σπέρνουν.

Η απάντησή μας είναι: Καμία αυταπάτη , καμία ανοχή, δράση τώρα με οργάνωση, αντίσταση και δυνάμωμα των αγώνων ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης, της Ε.Ε. και των μονοπωλιακών ομίλων. Αυτοί είναι υπεύθυνοι, αυτοί κέρδισαν και κερδίζουν απ ΄το μόχθο μας.

Οι Συνταξιουχικές Ομοσπονδίες του ΙΚΑ, του Δημοσίου, του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ), της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των ΕΛΤΑ, του ΟΣΕ, του ΝΑΤ οργανώνουν:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ   ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ   ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΑΠΡΙΛΗ  στη Αθήνα στις 11,30

    Είναι καθήκον μας, είναι ανάγκη ζωής, επιβίωσης, να συμμετέχουμε χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς κακομοιριές, ώστε να απαιτήσουμε: Αποκατάσταση στις κύριες και επικουρικές συντάξεις στα δώρα, επιδόματα, καμία περικοπή στις Κοινωνικές Δαπάνες, στα Φάρμακα, στην Υγεία και την Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη. Κατάργηση των χαρατσιών και της φοροληστείας, όλων των αντεργατικών, αντιασφαλιστικών, αντιλαϊκών νόμων, Μνημονίων και δανειακών συμβάσεων, που μας έχουν καταδικάσει στη φτώχεια, στη δυστυχία στην εξαθλίωση.
     Έχουμε πληρώσει με το μόχθο μας και το αίμα μας τα πάντα: Για τις συντάξεις για τα φάρμακα για την αξιοπρέπειά μας. ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ. Όλος ο πλούτος που έχουν οι τραπεζίτες, οι εφοπλιστές, οι μεγαλοβιομήχανοι είναι ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!!!
     Συνάδελφοι, ξεπεράστε φόβους και δισταγμούς. Στο χέρι μας είναι να πάρουμε τη ζωή που μας κλέβουν. Ήδη η πείνα, η δυστυχεία και η εξαθλίωση, οικογενειών συνανθρώπων μας, κάνουν την εμφάνισή τους καθημερινά και στον τόπο μας.                ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.
    Δηλώστε ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ  συμμετοχή (μέχρι την Τρίτη 16/4/12 ) στα τηλέφωνα 6951688812 Γ. Ιωσηφίδης, 6985852565 Ναπολέων Σωτηρίου, 6939663124 Β. Μαργώνης και στο 22650-23048.

ΑΜΦΙΣΣΑ ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 7,00 π.μ. από πλ.ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (παιδ. Χαρά)
ΙΤΕΑ                «             «             7,30 π.μ.   «     ΚΤΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου