Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Κυρία Γαζή τι σημαίνουν οι πινακίδες;

Συγχωριανοί μας, κατευθυνόμενοι από την Αθήνα στο χωριό διαπίστωσαν την ύπαρξη, στη στροφή της Κακανούς, της πινακίδας που δημοσιεύουμε (φωτο 1) και μας ζήτησαν να μάθουμε τι συμβαίνει. Όπως είναι γνωστό, οι πινακίδες αυτές είχαν τοποθετηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, από την Περιφέρεια, όταν έκλεισε ο δρόμος Άμφισσας-Αγίας Ευθυμίας για 5 ημέρες προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που δημιούργησαν οι κατολισθήσεις σε σημείο λίγο μετά τον Άγιο Γεώργιο. Δυο μήνες μετά, διαπιστώνουμε ότι οι πινακίδες παραμένουν, όχι μόνο στη Κακανού αλλά και στη διασταύρωση του Περιφερειακού της Ιτέας (φωτο 2)...

Απευθυνθήκαμε στον Πρόεδρο της Αγίας Ευθυμίας για να πληροφορηθούμε τι συμβαίνει κι εκείνος μας είπε ότι έχουν υποβάλει, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ταγκαλή, σχετικό ερώτημα στην Περιφέρεια και δεν έχουν πάρει κάποια απάντηση.
Ρωτάμε κι εμείς με τη σειρά μας την Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτα Γαζή: Για ποιο λόγο παραμένουν οι πινακίδες; Υπάρχει ακόμη πρόβλημα στο δρόμο ή απλώς έχουν ξεχαστεί; Αν υπάρχει ακόμη πρόβλημα πώς επιτρέπεται η διέλευση των λεωφορείων που μεταφέρουν και μαθητές; Αν το πρόβλημα έχει λυθεί γιατί ταλαιπωρείται ο κόσμος που δεν το γνωρίζει; Με την ευαισθησία που την διακρίνει, είμαστε σίγουροι ότι η κ. Γαζή θα απαντήσει στα ερωτήματά μας.
http://blog.agiathimia.com

1 σχόλιο: