Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις στις περιοχές καταυλισμών στη θέση ΒΙΟ.ΠΑ. Άμφισσας και Αλιάρτου

Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα (28-11-2012) τις πρωινές ώρες στις περιοχές καταυλισμών στις θέσεις ΒΙΟ.ΠΑ Άμφισσας και Αλιάρτου Βοιωτίας, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας στις περιοχές.

Στις επιχειρήσεις συμμετείχαν 41 συνολικά αστυνομικοί από τις ...
Αστυνομικές Διευθύνσεις Βοιωτίας και Φωκίδας με την συνδρομή Αστυνομικών (Ο.Π.Κ.Ε.) των Αστυνομικών Διευθύνσεων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας.
Κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων και των ερευνών που έγιναν σε χώρους – καταλύματα διαμονής, παρουσία Εισαγγελικών Λειτουργών, προέκυψαν τα ακόλουθα:

  • Ελέχθησαν: (67) άτομα και (22) οχήματα
  • Προσήχθησαν: (26) άτομα

Σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάση του Ν. 4067/12 Ν.Ο.Κ. Περί Οικοδομικού Κανονισμού για την αυθαίρετη κατασκευή τριάντα (30) πρόχειρων ξύλινων παραπηγμάτων καθώς και δύο (2) πέτρινων κτισμάτων στον καταυλισμό ΒΙΟ.ΠΑ. Άμφισσας.
Μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας πλήθος εργαλείων, μηχανημάτων και ηλεκτρονικών συσκευών προκειμένου να διαπιστωθεί η νομιμότητα της κατοχής τους.
Βεβαιώθηκε: Μία (1) παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.)
Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν σε διάφορες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας
http://lamiastar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου