Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΧΡΙΣΣΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΡΙΣΣΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ

Ο Δήμος Δελφών και η τοπική κοινότητα του Χρισσού, παρέλαβαν τοποθετημένα και σε λειτουργία τα νέα αποδυτήρια του Δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου του Χρισσού από την ανάδοχο Εταιρεία που υλοποίησε το έργο «Προμήθεια προκατασκευασμένου οικίσκου ...
αποδυτηρίων γηπέδου ποδοσφαίρου Τοπικής Κοινότητος Χρισσού», προϋπολογισμού 50.000 περίπου ευρώ.

Με την ενέργεια αυτή ολοκληρώθηκε η προσπάθεια συνολικής αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου του Χρισσού που είχε ξεκινήσει το 2008. Η τότε Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Φωκίδος με Νομάρχη το νυν Δήμαρχο Δελφών Νίκο Φουσέκη μετά από συνεργασία με τον τότε «Καποδιστριακό» Δήμο Δελφών και τον τ. Δήμαρχο Παναγιώτη Καλτσή, αποφάσισε να εντάξει το γήπεδο του Χρισσού στο πρόγραμμα αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων του Νομού Φωκίδος, συνολικού προϋπολογισμού 2.100.000 ευρώ. Στο ίδιο πρόγραμμα είχαν ενταχθεί και ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες εργασίες στα γήπεδα Ευπαλίου, Δεσφίνας και Τολοφώνος.

Στα πλαίσια της συνολικής αναβάθμισης του γηπέδου ποδοσφαίρου του Χρισσού έγιναν οι παρακάτω εργασίες:

• Τοποθετήθηκε νέος συνθετικός χλοοτάπητας τέταρτης γενιάς.

• Τοποθετήθηκε ηλεκτροφωτισμός (προβολείς), για νυχτερινούς αγώνες

• Αντικαταστάθηκε πλήρως η περίφραξη και πραγματοποιήθηκαν συμπληρωματικές εργασίες στους πέτρινους τοίχους αντιστήριξης των πρανών.

• Τοποθετήθηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία νέα προκατασκευασμένα αποδυτήρια.

Το συνολικό κόστος των εργασιών έφτασε τις 490.000 ευρώ. (440.000 Νομαρχία και 50.000 «Καλλικρατικός» Δήμος Δελφών).

Ο Δήμος Δελφών οφείλει ευχαριστίες στις Διοικήσεις του Αθλητικού Συλλόγου «Κρισσαίος» Χρισσού για την σημαντική συμβολή τους στην ολοκλήρωση του έργου, στον μηχανικό έργων υποδομής Νίκο Γ. Κόγια για την εκπόνηση της προμελέτης του έργου, σε όλα τα στελέχη των Δ/νσεων Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας και του Δήμου Δελφών καθώς και στους τεχνικούς των αναδόχων Εταιρειών για την εκπόνηση των μελετών γιά την άρτια εκτέλεση του όλου έργου.

Το έργο ολοκληρωμένο πλέον, παραδίδεται στην νεολαία όχι μόνο του Χρισσού αλλά του συνόλου του Δήμου μας με την επισήμανση να το σέβαστεί και να το φροντίζει, αφού αποτελεί αθλητικό στολίδι και βασικό έργο αθλητικής υποδομής υψηλών προδιαγραφών.







ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου