Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Αγώνας Scramble την Κυριακή 07 Οκτώβριου 2012, στο οροπέδιο λιανοκλάδι στην Άμφισσα Φωκίδας.


Ειδικός κανονισμός 2ου αγώνα Scramble
ΛΕ.Μ.Α.ΦΩ Κυριακή 07-10-2012Το σωματείο ΛΕ.ΜΑ.ΦΩ διοργανώνει αγώνα Scramble, - την Κυριακή 07 Οκτώβριου 2012, στο οροπέδιο λιανοκλάδι στην Άμφισσα Φωκίδας.

Ο αγώνας διεξάγεται σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο 2725/99, τον γενικό κανονισμό αγώνων Μοτοσυκλέτας της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε. και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.

Α) ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Πρόεδρος: ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Μέλος: ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ- ΤΣΙΡΛΙΑΓΚΟΣ ΘΥΜΙΟΣ
Αγωνοδίκης :ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Παρατηρητής: Ορίζεται από την ΑΜΟΤΟΕ
Αλυτάρχης: ΚΑΙΜΑΡΑΣ ΛΟΥΚΑΣ
Γραμματέας Αγώνα: ΡΕΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τεχνικός Έφορος: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ

Β) ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 07 Οκτώβριου 2012 και ώρα 11:30 στην Άμφισσα Φωκίδας και συγκεκριμένα στο οροπέδιο λιανοκλάδι , κοντά στο δασικό χωριό "Καψιτσα" το οποίο μας έχει παραχωρηθεί για το συγκεκριμένο σαββατοκύριακο ώστε...
να φιλοξενηθούν οι αναβάτες και οι συνοδοί τους στις εγκαταστάσεις του Χωριού δωρεάν .Για όσους έρθουν από το Σάββατο θα υπάρξει εκτός από την διαμονή ευχάριστη μουσική ,δυνατότητα για endure βόλτες ακόμα και για μεγάλα on-off η ποδήλατο η πεζοπορία και άλλες εκπλήξεις για μια ευχάριστη διανυκτέρευση στο χώρο. Η διαδρομή, θα είναι αρκετά εύκολη , με φυσικά άλματα , λίγο μονοπάτι στα έλατα μήκους 3,5 χλμ περίπου. Η διάρκεια του αγώνα είναι μία ώρα και τριάντα λεπτά + 1 γύρο.

Γ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στο  http://www.e-amotoe.gr/e-secretary  Για οποιαδήποτε  άλλη  πληροφορία  2265072301, 6948577621, Το παράβολο της συμμετοχής ορίζεται στα  35,00eurο.
Οι εκπρόθεσμες συμμετοχές  δεν θα εμφανίζονται στο έντυπο συμμετοχών που θα διανεμηθεί την ημέρα του αγώνα.

Δ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Οι κατηγορίες του αγώνα είναι οι εξής:
S1: Δίχρονες έως 144cc και τετράχρονες έως 250cc
S2: Δίχρονες από 175cc έως 550cc και τετράχρονες από 290cc έως 650cc
SV: Ολες οι μοτοσυκλέτες Motocross & Enduro, αναβάτες ηλικίας 41 ετών και άνω

Ε) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Ο Τεχνικός Έλεγχος θα γίνει στον χώρο του αγώνα την Κυριακή   07/10/12 και τις ώρες 09:00 έως 11:00

ΣΤ) ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει.
Γύρος Αναγνώρισης στις 11:30
Κανονική Εκκίνηση στις 11:45


Ζ) ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΕΠΑΘΛΩΝ
Στην Άμφισσα στην πλατεία Ησαΐα μετά την λήξη του αγώνα

H) ΔΙΑΜΟΝΗ
Η διαμονή στους χώρους του δασικού χωριού  για όσους έρθουν από το Σάββατο ,όπου θα εχουν την δυνατότητα να απολαύσουν  το βουνό και τις ομορφιές του  θα είναι δωρεάν ,βεβαία τα σπιτάκια μπορούν να φιλοξενήσουν 4-5 άτομα και είναι περίπου 18 .Όσοι άλλοι θέλουν να παραμείνουν στο χώρο μπορούν να κατασκηνώσουν εντος του δασικού χωριού. Γιαυτους που θέλουν να διανυκτερεύσουν σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της περιοχής προτείνουμε: HOTEL AMFISSEUM  ΑΜΦΙΣΣΑ ,NAFSIKA PALACE ΙΤΕΑ , TROKADERO HOTEL ΙΤΕΑ .Θ) Ο χάρτης της διαδρομής  προς τον αγώνα από Αθήνα  – Λαμία –επίσης και από ΠΑΤΡΑ  θα μπ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΜΦΙΣΣΑ oπως και οι οδηγοί από Αθήνα  μετά η διαδρομή είναι κοινή.
ΓΙΑ τους ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ .ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΣΤΡΙΒΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΠΡΟΣ ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ –ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΚΑΡΟΥΤΕΣ – ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΡΟΥΤΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ . ΠΕΡΙΠΟΥ 2-3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ  ΣΑΒΒΑΤΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου