Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Οι μικροπωλητές είχαν άδεια , οι ακροδεξιοί είχαν αστυνομική συνοδεία στις βαρβαρότητες τους.


Την στιγμή που τα ΜΜΕ καταγγέλλουν δήθεν τις φασιστικές επιθέσεις την ίδια στιγμή λένε το μεγαλύτερο ψέμα ότι δήθεν έδιωχναν αυτούς τους πωλητές που δεν έχουν άδεια, τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.
 

Δήμαρχος Ραφήνας: Οι αλλοδαποί μικροπωλητές είχαν άδεια
Την ώρα που συνεχίζεται η προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία για την έφοδο βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής στο πανηγύρι της Ραφήνας, ο δήμαρχος Γιώργος Χριστόπουλος δήλωσε το πρωί της Δευτέρας στον ΒΗΜΑ 99,5 ότι οι αλλοδαποί μικροπωλητές είχαν άδεια για τους πάγκους τους...
Ο δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου ανέφερε ακόμη ότι την κρίσιμη ώρα στο σημείο δεν υπήρχαν αστυνομικοί, καθώς η αστυνομική δύναμη στο δήμο είναι μικρή, ενώ σημείωσε ότι ο δήμος δεν διαθέτει δημοτική αστυνομία.
Όπως αναφέρουν στο παρακάτω βίντεο , οι μικροπωλητές είχαν πληρώσει για την άδειά τους 280 ευρώ στον Δήμο και όταν έδειξαν το χαρτί στα μέλη της Χρυσής Αυγής και τους βουλευτές της, εκείνοι τους απάντησαν ότι τους διώχνουν γιατί είναι μαύροι. Παρόντες στο επεισόδιο ήταν αστυνομική δύναμη 8 ανδρών που δεν επενέβησαν να σταματήσει την απρόκλητη αυτή ρατσιστική επίθεση.  Η ύπαρξη αντιμαχόμενων κυκλωμάτων για τον έλεγχο των παζαριών είναι ο επι πλέον λόγος αυτής της κίνησης της Χρυσής Αυγής . Η νομιμότητα στα παζάρια υπολείπεται , τόσο στην έκδοση αποδείξεων, την ύπαρξη ταμειακών μηχανών ακόμα και τιμολογίων. Όσοι πήγαν στο πρόσφατο παζάρι της Κίρρας μπορούν να θυμηθούν αν πήρανε αποδείξεις.



Το γεγονός της απόσυρσης των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για την προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μαζί με το γεγονός ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός Διευθυντής της Ραφήνας μαρτυρά τις ευθύνες τις Ελληνικής αστυνομίας και της Κυβέρνησης, και επιβεβαιώνει τις καταγγελίες των μικροπωλητών για παρουσία της αστυνομίας στην διάρκεια των επεισοδίων.
"Όπως διευκρινίζεται, η απόφαση αποσκοπεί «στο να αποφεύγεται η άνευ υπαιτιότητας των παρισταμένων αστυνομικών, συγκάλυψη ποινικών αδικημάτων και η σύγκρουση καθηκόντων, ανάμεσα στα καθήκοντα προστασίας που τους έχουν ανατεθεί και στην υποχρέωσή τους για καταδίωξη και σύλληψη των παρανομούντων».
 
Μπορεί να ήταν οι αστυνομικοί φύλακες των βουλευτών αυτοί που κοίταγαν τις καταστροφές μπορεί και όχι η ουσία είναι ότι στην Θεσσαλονίκη χωρίς κανένα επεισόδιο η αστυνομία συνέλαβε προληπτικά 51 άτομα ενώ σταμάτησε προληπτικά και έλεγξε 3 πούλμαν της Νεολαίας Συνασπισμού. Όταν τα επεισόδια γίνονται απο 40 φασίστες κάνει απλά ότι δεν τα βλέπει .
Ο εχθρός του συστήματος είναι οι κινητοποιήσεις του κόσμου και όχι οι κινητοποιήσεις των φασιστών.
Μια και αναφερθήκαμε σε αυτά τα φρούτα δείτε την αξιοπιστία τους και την παλικαριά τους.
Θυμάστε τον Βουλευτή Κασιδιάρη αυτόν που η ...αξιοπρέπειά τους του επέβαλε να ρίξει νερό απρόκλητα στην Δούρου και να χτυπήσει την Κανέλη επειδή του έριξε τον Ριζοσπάστη, αυτόν που η ...αξιοπρέπεια του πάλι τον οδήγησε να κρυφτεί για να αποφύγει  τις συνέπειες της πράξης του και το αυτόφωρο.
Έχει συνέχεια το σήριαλ , ενώ έσκιζε τα ρούχα του ότι δεν θα χρησιμοποιήσει την βουλευτική ασυλία για να δικαστεί για την επίθεση με μαχαίρι και ληστεία στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου στην συνέχεια έκανε ακριβώς το αντίθετο.
Δείτε το,




 Ακόμα ένα θέμα με πρωταγωνιστή τον ίδιο

Ο Χατζηνικολάου...παραίτησε από τη βουλή τον αδερφό του Κασιδιάρη 

 Μετά τις απανωτές αποκαλύψεις για τον διορισμό του αδελφού του Κασιδιάρη στη βουλή, ήρθε και η (αναγκαστική) παραίτηση.
Το έγγραφο της παραίτησης του αδελφού του Κασιδιάρη, με ημερομηνία 9 Σεπτεμβρίου, απεστάλη στο υπουργείο Οικονομικών και όπως γράφει το enikos του Νίκου Χατζηνικολάου, που πρωτοστάτησε στις αποκαλύψεις, το δημοσιοποίησε η Χρυσή Αυγή. Οι χρυσαυγίτες μάλιστα ισχυρίζονται, αφού προηγουμένως είχαν πιαστεί με τη γίδα στη πλάτη, ότι ο αδελφός του Κασιδιάρη τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη επιτροπή πριν από την απόφαση του Υπ. Οικονομικών να αμοίβονται τα μέλη της επιτροπής με 150 ευρώ το μήνα.
 http://www.kentrinews.gr

 Το σκεπτικό τους...

---ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΧΘΡΟΙ.ΟΠΩΣ Ο ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΒΑΤΩΝ,ΕΤΣΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ---

«Θα μπούμε στη Βουλή (ράιχσταγκ) για να εφοδιαστούμε από το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα όπλα της. Θα γίνουμε βουλευτές για να εξουδετερώσουμε το πνεύμα της Βαϊμάρης, χρησιμοποιώντας το ίδιο. 

Εάν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια ώστε να μας δώσει το ελεύθερο και μάλιστα και βουλευτική αποζημίωση γι' αυτά, είναι θέμα δικό της. Κάθε νομικό μέσο, μας είναι ευπρόσδεκτο για την ανατροπή των σημερινών καταστάσεων. Εάν πετύχουμε στις εκλογές να βάλουμε εξήντα έως εβδομήντα αγκιτάτορες του κόμματος στα διάφορα κοινοβούλια, μελλοντικά το ίδιο το κράτος θα εξοπλίσει και θα υποστηρίξει οικονομικά τον αγώνα μας. 
Και ο Μουσολίνι (Mussolini) είχε μπει στο κοινοβούλιο. Κι όμως δεν άργησε να οργανώσει την πορεία προς την Ρώμη. Ερχόμαστε ως εχθροί. Όπως ο λύκος που πέφτει σε κοπάδι προβάτων, έτσι ερχόμαστε»

Γιόζεφ Γκέμπελς (Joseph Goebbels), 30 Απριλίου 1928 -υπουργός Δημόσιας Διαφώτισης και Προπαγάνδας των Ναζί

4 σχόλια:

  1. Στο video των συμβάντων στο Μεσολόγγι, φαίνεται καθαρά ο αστυνομικός, που φορά μπλούζα της Χρυσής Αυγής, να έχει ενεργό συμμετοχή στην εκδίωξη των μικροπωλητών και να συνομιλεί έντονα με πολίτες. Ο αστυνομικός, ανήκει στην δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας και είναι αποσπασμένος για την φύλαξη του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση.
    Η ενεργός συμμετοχή του πάντως στα γεγονότα σε Μεσολόγγι και Γαβαλού, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, ενώ την ίδια στιγμή, με εντολή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ενώ μεγάλη σημασία έχει η απόφαση ότι σταματάει και η διάθεση αστυνομικών για την ασφάλεια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξυλοδαρμός Ελλήνων απο ξένους.

    Δυο Ελληνες μετανάστες στην Bεστφαλία, ετών 35 και 51 χτυπήθηκαν χθες ύστερα απο πογκρόμ "νεολαίων" Γερμανών νεοναζί του NDP.
    To έγκλημά τους;
    Ηταν Έλληνες και πούλαγαν "παράνομα" εφημερίδες καθώς δεν διέθεταν τα σχετικά χαρτιά , στην πόλη Ντέτμολντ...
    Οποιαδήποτε σχέση με τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα δεν είναι καθόλου τυχαία. Το πρόσωπο του ναζισμού είναι το ίδιο παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστυνομικός αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στα επεισόδια και έβγαλε ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών.

    Με ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στη λαϊκή του Μεσολογγίου και καταδικάζει οποιαδήποτε συμμετοχή του αστυνομικού του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και μέλους της στη συγκεκριμένη επίθεση.

    Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

    Ως ένωση θέλουμε να εκφράσουμε τον αποτροπιασμό και την έντονη αποδοκιμασία μας για τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη λαϊκή αγορά του Δήμου Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012, από τα μέλη και το βουλευτή της Χρυσής Αυγής του Νομού μας.

    Επίσης καθιστούμε σαφές, ότι οποιαδήποτε συμμετοχή αστυνομικού, μέλους της ένωσής μας, σε αυτές τις συμπεριφορές είναι καταδικαστέα και δεν τυγχάνει καμιάς αποδοχής από το σύνολο των εργαζομένων στην Α.Δ.ΑΙΤΩΛΙΑΣ. Ενέργειες τέτοιου είδους εφόσον προκύπτουν, αποκλίνουν από τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα του αστυνομικού και σίγουρα δε συνάδουν με την αστυνομική ιδιότητα.

    Εξυπακούεται, ότι εάν προκύπτουν ποινικά αδικήματα και τυχόν παραλείψεις του αστυνομικού του βουλευτή, αλλά και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων, (το οπτικοακουστικό υλικό και οι μαρτυρίες βρίσκονται στην εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου και τον διοικητή Α.Τ. Μεσολογγίου), το λόγο έχουν η Δικαιοσύνη και τα πειθαρχικά όργανα του Aρχηγείου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποδείχθηκε ότι οι αστυνομικοί όχι μόνο κοίταζαν αλλά έσπαγαν κιόλας φορώντας φανέλες της Χρυσής Αυγής.

    Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός που συμμετείχε σε επεισόδια της Χρυσής Αυγής
    Σε διαθεσιμότητα τέθηκε με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ ο αστυνομικός της προσωπικής ασφάλειας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση.
    Ο αστυνομικός συμμετείχε στα επεισόδια που έκανε η Χρυσή Αυγή το περασμένο Σάββατο στη λαϊκή αγορά Μεσολογγίου.
    Σε βάρος του αστυνομικού διατάχθηκε παράλληλα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για αδικήματα που επισύρουν την ποινή της απόταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή