Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ


Δημοτική Κίνηση «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ»
 
ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ

Συμπολίτισσες - Συμπολίτες
          Χθες βράδυ στην παραλία της Ιτιάς συμπολίτες μας έγιναν μάρτυρες ξυλοδαρμών και Φασιστικών Μεθόδων απέναντι σε νέα παιδιά, από μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που εισέβαλαν με πούλμαν στη πόλη μας σαν κατακτητές. Σαν αγέλη λύκων χτύπησαν νεαρό συμπατριώτη μας στο κεφάλι, βάζοντάς τον σε κύκλο,  γιατί αυτοί ...
οι τρομεροί «άντρες έλληνες» είναι φανερό πως δεν έχουν ΑΝΔΡΕΙΑ.
          Ως νέοι τοποτηρητές των «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ» που μας φέρνουν τη φτώχεια, προσπαθούν να επιβάλλουν τον τρόμο και τον φόβο στην Ελληνική κοινωνία.
          Παρουσιαζόμενοι  ως «Υπερπατριώτες», καταγγέλλοντες τάχατες τις Κυβερνητικές επιλογές, χρησιμοποιούνται ως ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, για την περιστολή της Δημοκρατίας και κάθε ελεύθερης έκφρασης. Στόχος τους δεν είναι μόνο οι μετανάστες αλλά όλοι όσοι έχουμε άλλη άποψη και δράση από αυτούς. Στόχος τους, όσους δεν φοβίσουν, να τους παρασύρουν σε σύγκρουση για να τους «σπάσουν» ηθικά και σωματικά.
   Συμπολίτισσες - Συμπολίτες
           Έπειτα από το κούρεμα Μισθών, Συντάξεων, τα Χαράτσια και τόσα άλλα, ήρθε η ώρα των Δημοκρατικών ελευθεριών. Τον ρόλο αυτό ανέλαβε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χρηματοδοτούμενη και επίσημα από τον κυβερνητικό κορβανά που κατά τα άλλα καταγγέλλει, υποστηριζόμενη από το επίσημο κράτος με την ανοχή που δείχνουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι επίσημες υπηρεσίες του, όπως η Ελληνική Αστυνομία απόδειξη και τα τοπικά γεγονότα. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.
    Γίνεται όλο και πιο φανερή η ανάγκη συγκρότησης κοινωνικού μετώπου και σε τοπικό επίπεδο, για να μπορέσουμε να αντισταθούμε στην ολομέτωπη επίθεση των δανειστών και των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου τους.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.
     Να αντιδράσουμε και αυτό μας το επιβάλει πια η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ τα Παιδιά μας που Αντιστέκονται.
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 8μμ ΣΤΟ ΜΩΛΟ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ   

6 σχόλια:

  1. Πούλμαν με μέλη της χρυσής αυγής σταμάτησαν στην Ιτέα για διάλειμμα και φαγητό και να αφήσουν τα ωραία λεφτά τους σε μια κοινωνία που στενάζει. Οι χρυσαυγίτες νωρίτερα τίμησαν τον Λεωνίδα και τους 300.
    Νεαρός ενήλικος μη έχοντας τίποτα πιο σοβαρό να κάνει πουλά μαγκιά πετώντας νερό και χαλώντας το φαγητό τους. Σε 50 άτομα που σίγουρα ούτε τον γνώριζαν ούτε ήρθαν στην Ιτέα για τη μούρη του οι μαγκιές δεν περνούν. Το αποτέλεσμα ήταν να τον ξυλοφορτώσουν.
    Αν γινόταν το ίδιο περιστατικό και το πούλμαν είχε συριζάκια και έδερναν χρυσαυίιτη θα κάνατε δηλώσεις κοι των πολιτών στο προσκήνιο που είστε δημοτική κίνηση όπως λέτε?
    Αν το βράδυ απέναντι από εσάς έρθουν και χρυσαυγίτες τι θα γίνει?
    Οξύνετε τα πνεύματα μέσα από το παραλήρημα που γράψατε. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να διαφημίσετε την χρυσή αυγή.
    Θα ήθελα να δω την κίνηση σας να διαμαρτύρεται και κατά ενός αλλοδαπού εγκληματία. Είστε δημοτική κίνηση και ξέρετε καλά ότι σας ψήφισαν και χρυσαυγίτες. Ασχοληθείτε με την ουσία των τοπικών δημοτικών προβλημάτων και όχι με αριστερές γραφικότητες. Η καρέκλα του δημοσίου σας κούρασε?
    Και να επανέλθω στην αρχή του σχολίου μου τα καταστήματα μας δεν κοιτούν κόμματα και χρώματα όταν θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους όπως και οι χρυσαυγίτες η οι κομουνιστές δεν ρωτούν τι ψηφίζει ο μαγαζάτορας όταν πηγαίνουν για φαγητό.
    Συνέλθετε γιατί ήδη έχετε κακό όνομα στη κοινωνία ΔΗΜΟΤΙΚΗ κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου των 2:24 αν δεν μπορείς να ξεχωρίζεις το σωστό από το λάθος άλλη φορά να μην γράφεις σχόλια. Ναι ο πιτσιρικάς προκάλεσε αλλά αυτός δεν ήταν λόγος για ξύλο. Το καταλαβαίνεις πιστεύω. Ή νομίζεις πως "καλά του έκαναν"? Γιατί όλοι έχετε οργή που δεν ξέρετε τι να την κάνετε και την χρησιμοποιείτε εκεί που σας υποδεικνύουν τα είδωλά σας. Αλλά οι χρυσαυγίτες έτσι είναι μεγαλωμένοι. Μουγκοί γενίτσαροι. Παράνομα ΜΑΤ.

    Κι αν τα "ωραία λεφτά" είναι το παν ας ξεπουληθούν οι φοβεροί επιχειρηματίες που οι μισοί δεν ξέρουν να δουλέψουν τα μαγαζιά τους, τους φταίει ο συριζα και δεν μπορούν να οργανωθούν για να καταπολεμήσουν με άλλους τρόπους την κρίση. Εγώ πάντως στην πόλη μου δεν θέλω τέτοια λεφτά που μυρίζουν αίμα και τρομοκρατία. Αυτόν που μας βαράει δεν θα του φιλίσουμε τα πόδια για λίγα από τα λεφτά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαλιστα! δηλαδη να ζηταμε πιστοποιητικο φρονηματων απο διερχομενους για να μπουν στην πολη; και οσοι δεν συμφωνουν με το ΚΚΕ να μην τους αφηνουμε;αν συμφωνουν οι κατοικοι της φωκιδας να μας το πουν.
    Λοιπον υπηρξα αυτοπτης και αυτηκοος μαρτυς. Τα δυο λεωφορεια σταματησαν και το απογευμα γυρω στις 1700 και μαλιστα ειδα και τον "καραϊσκακη" βουλευτη Μπαρμπαρουση σε ενα τριτο.
    Τα δυο πατρινα, ασπρα απο γνωστα πρακτορεια της Πατρας, (μαργελης και τσιριμωκος)εφθασαν το βραδυ και περιπου 100 ατομα σκορπισαν στην παραλιακη περ. 2230. δεν πηγαν συντεταγμενα καπου, δεν ειχαν σημαιες, κονταρια, κρανη κλπ και ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ με κανεναν τροπο. Ενταξει πολλοι απο αυτους ηταν πολυ γεροδεμενοι και με στρατιωτικη αμφιεση αλλα καθολα κοσμιοι. Οντως ερχονταν απο τις θερμοπυλες, γιατι ρωτησα καποιους.Νομιζω οτι ολοι οι ανθρωποι που φερονται κοσμια ειναι καλοδεχουμενοι στην ιτεα, ασχετως ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΦΟΡΑΝΕ. Δυστυχως δεν μπορω να πω το ιδιο πχ για καποιους αλλοδαπους..
    Τωρα για το περιστατικο, δυστυχως και παλι οι δυο συντοπιτες εκτοξευσαν σε μια παρεα χρυσαυγιτων 3-4 ατομων ποτηρι με νρο Α-ΠΡΟ-ΚΛΗ-ΤΑ. Ηταν δυο, ενας ανηλικος και ενας αλλος γυρω στα 23 με μαλλια ραστα. Η συμπλοκη εγινε, οπως ηταν επομενο, γιατι και σε μενα αν ριξει καποιος χωρις να τον πειραξω κατι, θα αντιδρασω, οπως νομιζω και ο καθενας.
    Νομιζω οτι πρεπει να προσεχουμε λιγο περισσοτερο και καποιοι γονεις να διδαξουν σεβασμο στα παιδια τους. θα μπορουσαν να εχουν χτυπηθει πολυ χειροτερα, και οι επισκεπτες προτιμησαν να φυγουν, μαλιστα γνωστος ψητοπωλης μου ειπε οτι πληρωσαν χωρις να φανε κιολας.
    επισης θα ελεγα οτι και τα τοπικα μεσα πρεπει να καλυπτουν αντικειμενικοτερα τα γεγονοτα, ας ρωτουσαν το λιμενικο πριν αναπαραγουν ανακριβειες, ή αφου γραφουμε εμεις να μας ρωτησουν...
    Γ.Α. Ερατεινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί φίλοι
    Αναρωτηθείτε τι θα συνέβαινε αν ερχόταν στα μέρη μας ένα πούλμαν με 50 ανθρώπους που φορούσαν την φανέλα του ΠΑΣΟΚ και κυκλοφορούσαν στην παραλία της μικρής μας πόλης.
    Είναι πολύ πιθανόν κάποιοι να αντιδρούσαν με την παρουσία τους και να άκουγαν πολύ περισσότερα από όσα άκουσαν οι ακροδεξιοί φίλοι μας.
    Η διαφορά είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα κόμμα που ασπάζεται φασιστικές μεθόδους, θέλει να ελέγχει τους δρόμους και εκπαιδεύεται για να το κάνει. Εκπαιδεύεται γα να προκαλεί τον φόβο, γι αυτόν τον λόγο την έφτιαξαν τα αφεντικά μας και η Τρόικα.
    Τα γεγονότα ήταν μέσα στο πρόγραμμα, αφορμή μεγάλη η μικρή θα βρισκόταν για να γίνει φασαρία το ζήτημα ήταν να κυριαρχήσει ο φόβος στην πόλη μας.
    Ένας μεταφερόμενος στρατός κατοχής δεν είναι πουθενά καλοδεχούμενος.
    Καλό είναι να αποφεύγετε την περιοχή μας , δεν σας αγαπάμε.
    Σας βλέπουμε στην καλύτερη των περιπτώσεων όπως θα βλέπαμε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού ή κάποιας άλλης ομάδας που αν ερχόντουσαν οργανωμένα για τσαμπουκά στην πόλη μας θα μετέφεραν τα δικά τους προβλήματα σε αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε Γ.Α. Ερατεινή
    Είναι φανερό ότι είστε οπαδός ή φίλος του νεοφασιστικού αυτού μορφώματος. Μπορείτε σαν κόμμα να κάνετε όποια δημοσιοποίηση θέλετε.
    Αυτά που γράφετε δεν είναι αλήθεια. Μπορεί να είστε αυτήκοος μάρτυρας αλλά δεν είστε αυτόπτης. Εκτός και αν δεν θέλετε να πείτε την αλήθεια.
    Αν από όλα αυτά κατάλαβες ότι το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι γονείς δεν μπορούν να διδάξουν σεβασμό στα παιδιά τους, ε τότε εθελοτυφλείς.
    Το πρόβλημα αυτό δε, θα το βιώσουν τα δικά σου παιδιά που με την διδασκαλία του σεβασμού που εννοείς θα τα κάνεις ή αντιδραστικούς ή άβουλους φασίστες.
    Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι πράγματι φυγαδεύτηκαν από την αστυνομία χωρίς να φάνε. Δεν πειράζει ας φάνε στα σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξεφτιλες ναζιστες κοτες 50 σε 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή