Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε 20χρονο από την Ιτέα

Με τον ...ιδεολογικό εξοπλισμό τους

Οι φασιστικές προκλήσεις έφτασαν μέχρι την πόλη μας την Ιτέα.
Σήμερα δύο πούλμαν μελών της Χρυσής Αυγής από Πάτρα και Αίγιο κατέβηκαν στο ενδιάμεσο του δρόμου για τις Θερμοπύλες στην Ιτέα για να προκαλέσουν . Στον δρόμο τους βρέθηκε νεαρός  ...
φοιτητής από την Ιτέα στον κεντρικό δρόμο στην παραλία τον οποίο και χτύπησαν
άσχημα και τον παρέλαβε ασθενοφόρο.
Διαβάζουμε στο Facebook:
---"ξαφνικα το παιδι με απιστευτη ταχυτητα βρεθηκε απο το ποδηλατο του οπου καθοταν και μιλουσε, στην ασφαλτο(του ορμησαν 3-4 μαζι) .το πως δεν εσπασε κανενα σβερκο ειναι θεμα τυχης(απο τη βεραντα ακριβως απο πανω αυτα ειδα) .αν δεν ουρλιαζαν τα κοριτσια της παρεας του που τον απομακρυναν..."---
---"τούφες μαλλιών στο ΣΚΑΛΑ" ---
--- "Παρέμειναν αρκετή ώρα στο κέντρο της παραλίας, τρομοκρατώντας με την παρουσία τους τους περαστικούς, που νόμιζαν ότι έβλεπαν στρατό κατοχής......
Στην συνέχεια επενέβη η αστυνομία και το λιμενικό και φυγάδευσαν τα πούλμαν συνοδεύοντάς τα. Τα πούλμαν έφεραν Πατραικές πινακίδες....."---


Οι οπαδοί του Χίτλερ, ήρθαν στην πόλη μας για να μας θυμίσουν την φασιστική τρομοκρατία, τα φασιστικά περίπολα και το τέλος της δημοκρατίας που τόσο θέλουν.
Η τρόικα επάνω στην χρεοκοπία της ετοιμάζει την φασιστική λύση.
Καθήκον της κοινωνίας είναι να ενωθεί να υπερασπίσει τα δικαιώματά της  Οι δυνάμεις που είναι ενάντια στην πολιτική που εφαρμόζεται από την κυβέρνηση και ενάντια στην φασιστική επιβολή της,  έχουν χρέος να ενώσουν τον κόσμο.
Η οικονομική εξουσία μαζί με το Πασοκ και την ΝΔ αποφάσισαν για τους δικούς τους λόγους να στρώσουν τον δρόμο στον φασισμό.
Όλοι αυτοί που δώσαμε τις μάχες τα τελευταία χρόνια, δεν έχουμε πει τον τελευταίο μας λόγο. Ρίξαμε το Πασοκ , μετά την τρικοματική και παραλίγο να πάρουμε την κυβέρνηση. Oι δυνάμεις της δημοκρατίας και της αριστεράς πρέπει να ενώσουν τον κόσμο ενάντια στην εξαθλίωση και την φασιστική απειλή.
Ακόμα οι φασίστες είναι ένας μεταφερόμενος στρατός κατοχής, σε λίγο αν δεν απαντήσουμε για να μας κρατήσουν σκλάβους οι οικονομικά ισχυροί του τόπου μας και για να μην χάσουν τα κέρδη τους , θα πραγματικότητα που θα μας έχει επιβληθεί.
.


Επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Β. Κατριβάνου στη Βουλή

Ο χρυσαυγίτης επιτέθηκε με σπρωξιές και βρισιές, στην αντιπροσωπεία που πήγε να καταθέσει ψήφισμα στον Πρόεδρο της Βουλής. Η φρουρά παρατηρούσε το περιστατικό χωρίς να αντιδρά.

Χτες το απόγευμα η αντιπροσωπεία, που αποτελούταν από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Β' Αθήνας, Β. Κατριβάνου, τον Δημοτικό Σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Π. Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τζ. Άσλαμ, μετά την κατάθεση του ψηφίσματος, αποχωρούσε από το Κοινοβούλιο. Στον προαύλιο χώρο του κτιρίου βρισκόταν ο Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος κατευθυνόμενος προς το μέρος τους, άρπαξε τον Π. Κωνσταντίνου και τον Τζ. Άσλαμ, και τους προπηλάκιζε, μπροστά στους φρουρούς που δεν αντιδρούσαν. 

Τότε παρενέβη η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να σταματήσει τον χρυσαυγίτη βουλευτή, ο οποίος ετοιμαζόταν να της καταφέρει χτυπήματα. Τότε μόνο έγινε η παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ ο Δ. Κουκούτσης έβριζε και κλότσαγε τα μέλη της αντιπροσωπείας ενώ φεύγοντας συνέχιζε της απειλές. 

Όπως καταδεικνύει το περιστατικό, η Χρυσή Αυγή για ακόμη μια φορά κάνει χρήση "καθεστωτικής" βίας προς μετανάστες και αριστερούς ακτιβιστές, και δεν διστάζει να το κάνει μέσα στο κτίριο της Βουλής. Δυστυχώς, έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι το πρόσωπο που τραβά τα αρνητικά φώτα της δημοσιότητας είναι εκλεγμένος βουλευτής, ο οποίος μη σεβόμενος το λειτούργημά του, μεταφέρει της συμμορίτικες πρακτικές, προσπαθώντας να μετατρέψει το Κοινοβούλιο σε ρινγκ.

Κ.Κ.Ε.: «Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" χιτλερικό τάγμα εφόδου - Υποκρίνεται τον προστάτη του λαού, ενώ είναι δολοφονικό όπλο του συστήματος κατά του λαού»

Τα χθεσινά γεγονότα στην Κόρινθο και άλλα που προηγήθηκαν σε διάφορες πόλεις, όπου οι τραμπούκοι της «Χρυσής Αυγής» με στρατιωτική εξάρτυση επιδόθηκαν σε άγριες επιθέσεις και ξυλοδαρμούς μεταναστών, δίχως κανείς να συλληφθεί, επιβεβαιώνουν ότι η «Χρυσή Αυγή» αποτελεί τον πιο λυσσασμένο μηχανισμό του συστήματος, ο οποίος προετοιμάζεται συστηματικά, έχοντας τελικό στόχο το τσάκισμα του λαϊκού κινήματος.

Με προμετωπίδα το κυνήγι των μεταναστών η ηγεσία της «Χρυσής Αυγής» κρύβει επιμελώς τους πραγματικούς στόχους της και εμφανίζεται ως φιλολαϊκή οργάνωση, που μάλιστα αναλαμβάνει αυτόκλητα τη δήθεν υπεράσπιση των φτωχών και αδυνάτων. Αξιοποιεί με αυτόν τον τρόπο τη δίκαια αγανάκτηση πολλών εργαζομένων και εξαθλιωμένων, θυμάτων της αστικής πολιτικής και του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος, για να τους εγκλωβίσει στην πιο αντιδραστική κατεύθυνση υπηρέτησης του καπιταλιστικού συστήματος. Η κυβερνητική πολιτική ενισχύει τέτοιες δραστηριότητες σαν της «Χρυσής Αυγής».

Το μεταναστευτικό είναι ένα σύνθετο πρόβλημα που οι αιτίες του βρίσκονται στο ίδιο το εκμεταλλευτικό σύστημα, στους άδικους πολέμους των ιμπεριαλιστών συμμάχων της «Χρυσής Αυγής», στην πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στους μετανάστες. Τα δουλεμπορικά κυκλώματα, καθώς και οι μαφίες διαφόρων εθνικοτήτων δρουν ανενόχλητα σε συνεργασία με τον ελληνικό υπόκοσμο, υπό τα όμματα της αστυνομίας και σε καμιά περίπτωση δεν ταυτίζονται με τη συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών που είναι θύματα.

Το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με τους αλαλαγμούς τραμπούκων, τους ξυλοδαρμούς και τις διώξεις πεινασμένων ανθρώπων, τους οποίους εξάλλου πολλοί εργοδότες και άλλοι χρειάζονται για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους. Η φτώχεια, η εκμετάλλευση και η ανεργία είναι οι συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα στους Έλληνες και στους αλλοδαπούς εργάτες και στον κοινό εχθρό τους, την κεφαλαιοκρατία. Γι’ αυτό και ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός ενάντια στην ΕΕ, στο ντόπιο κεφάλαιο και στις καπιταλιστικές κυβερνήσεις γενικότερα.
Η πολιτική της «Χρυσής Αυγής» στηρίζει τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους και τους τραπεζίτες, γι’ αυτό και παρά τις φιλολαϊκές κορώνες της κόπτεται υπέρ της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας. Μόνο καλά λόγια θα βρει καθένας στα κείμενά της, γι’ αυτούς που φοροαπαλλάσσονται, απολαμβάνουν προνόμια, συγκροτούν απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, διαμορφώνουν συνθήκες γαλέρας για τους εργαζόμενους, αυξάνοντας διαρκώς τα κέρδη τους. Υπερασπίζεται όλες τις βασικές πολιτικές επιλογές της αστικής τάξης.

Η δράση της «Χρυσής Αυγής» διαπλέκεται με μηχανισμούς στα σώματα Ασφαλείας και στο στρατό, εκφράζεται και με προβοκάτσιες κουκουλοφόρων, όπως στην επίθεση κατά της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, όπου κουκουλοφόροι, αστυνομικοί και «γνωστοί άγνωστοι», στους οποίους βρίσκονταν και στοιχεία του υποκόσμου, έδρασαν δολοφονικά με ρόπαλα, βόμβες μολότωφ, πέτρες, ακόμα και με χημικά εναντίον των συγκεντρωμένων.

Ο λαός πρέπει να τους απομονώσει. Να μην ξεγελαστεί από θεατρινισμούς τύπου διανομής τροφίμων και ψευτοαγαθοεργίες. Είναι το κόλπο για να συγκινηθούν τα πολιτικά πιο ανώριμα τμήματα του λαού και της νεολαίας.

Όσο η καπιταλιστική οικονομική κρίση οξύνεται και η χρεοκοπία του λαού διαγράφεται ακατάσχετη, τόσο πιο μπροστά τους θα βρίσκουν οι εργαζόμενοι το οπλισμένο χέρι της «Χρυσής Αυγής». Τη δράση δολοφονικών οργανώσεων, μαζί και της κρατικής καταστολής, μπορεί και πρέπει να την αντιμετωπίσει και να τη βάλει στο περιθώριο μόνο ο οργανωμένος λαός που παλεύει για τη δική του εξουσία.
ΑΘΗΝΑ 24/8/2012 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

15 σχόλια:

  1. Ξέρει κανένας κάτι για τον Γ... είναι καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου είπανε ότι το παιδί έχει χτυπηθεί άσχημα, είναι στο Νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά. Θα κάνει αξονική τομογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου φαινεται λιγο απιθανο να τον χτυπησαν χωρις να κανει τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι καλα , και δεν τον παρελαβε ασθενοφορο το ξερω καλα εχει χτυπησει αλλα ειναι μια χαρα !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω αν τον παρέλαβε ασθενοφόρο αλλά πήγε στο Νοσοκομείο, αυτό είναι σίγουρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιατι νομιζεισ πςσ μπορουσε να κανει σκεψου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το παιδί πέταξε στο χρυσαυγίτη ένα μπουκάλι νερό και τον έβρισε.
    Αυτό δεν το κάνεις όταν στην περιοχή υπάρχουν 2 πούλμαν γεμάτα τέτοιους τύπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και το κάνεις άμα δεν είσαι κοτούλα...

      Διαγραφή
    2. ANTIFA για να ξεβρωμισει ο τόπος27 Αυγούστου 2012 στις 3:57 μ.μ.

      Το κάνεις όταν το λέει η καρδούλα σου και σβαρνάνε αυτά που κουβαλάς.!1000 ΜΠΡΑΒΟ στο αλάνι που το έκανε!λυπάμαι τους υπόλοιπους που έμειναν απλοί παρατηρητές.το μόνο λάθος που έκανε ο μάγκας είναι πως ήταν λάθος το υλικό του μπουκαλιού και το περιεχόμενό του...ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ!!ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ!

      Διαγραφή
    3. το βλέπεις τελείως λάθος φίλε εχει σχεση με το μυαλο που διαθετει ο καθενας προφανως ο νεαρος που πεταξε το μπουκαλι δεν πρεπει να ειχε και πολυ.Οταν υπαρχουν 2 λεωφωρεια της.Χ.Α. για κανενα λογο δεν το κανεις αυτο.θα μπορουσαν να τον ειχαν σκοτωσει

      Διαγραφή
  8. τραμπουκοι ναζιστες χρυσαυγιτες. οχι ενα μπουκαλι νερο ολοκληρο βυτιο πανω τους θελει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. na pros8esw oti den phgan gia na prokalesoyn alla gia na fane twra o nearos nomise oti etsi 8a ginei o hrwas ths hmeras ti na pw megalh blakia poy peta9e mpoykali alla kai aytoi den eprepe na antidrasoyn toso biaia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακάρι να ήταν αδερφός μου , φίλος μου , γιος μου ....

      Διαγραφή
  10. σε μια πολη οπως η ιτεα μικρου πλυθησμου καλο ειναι να μην αναφερεται χαρακτιρηστικα και στοιχεια για το παιδι ησως υπαρχουν πολλοι καλοθελητες-ρουφιανοι ... χαιρετησματα στα ανανδρα πατριωτακια....στην λιβαδεια γτ δεν ξαναηρθατε κουφαλες επειδη δεν μπορει να σασ σωσει η αστυνομια?..τσακιστε τουσ φασιστες σε πολεις και χωρια...

    Υ.Γ. οντωσ το παιδι δεν επρεπε να πεταξει μπουκαλι με νερο αλλα με βενζινη και στουπι..

    antifa action....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πλαστικό μπουκάλι με το νερό ο νεαρός το πέταξε στον Γιώργο τον Καρδαρά που είναι ντόπιος και ήταν υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στην Ευρυτανία . Μου είχαν πει ότι είχε τάξει ότι θα φέρει τα πούλμαν με τους Χρυσαυγήτες στην Ιτέα για τα γεγονότα πριν 15 μέρες που τους γιούχαρε ο κόσμος.
    Προκάλεσαν μια παρέα νεαρών και από αυτούς πάντα υπάρχει η πιθανότητα ένας ή δύο να αντιδράσουν ακόμα και όταν ξέρουν ότι όλα είναι εναντίων τους. Ένα παιδί αντέδρασε σπασμωδικά πετώντας λίγο νερό και οι άλλοι που ήταν επαγγελματίες και περίμεναν την κίνηση τον ρήμαξαν .
    Ο Μιχαλολιάκος τους είπε ότι είναι τα τάγματα εφόδου και αυτοί ήρθαν στην Ιτέα να το πραγματοποιήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή