Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ο Sebastien Ogier για δοκιμές στην Αγία Ευθυμία

Χθες, 4 Ιουνίου 2012, ο Γάλλος οδηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αυτοκινήτων Sebastien Ogier δοκίμαζε, στην Αγία Ευθυμία, το νέο Polo R WRC με το οποίο θα ξεκινήσει το 2013 η εμπλοκή της VW με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Ο νεαρός Γάλλος οδηγός κατέκτησε το 2008 το J-WRC με την ομάδα της Citroen. Το 2011 ολοκλήρωσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με πέντε νίκες, μια εξ αυτών και στο ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2011,  και στη τρίτη θέση της γενικής κατάταξης των οδηγών. ...
Στο τέλος του 2011 μεταγράφηκε στην ομάδα της VW  προκειμένου να τρέξει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013 με την επίσημη συμμετοχή της ομάδας το Polo R WRC.
Είναι το αυτοκίνητο που δοκίμαζε στην Αγία Ευθυμία και το οποίο προετοιμάζεται εντατικά για το επόμενο Πρωτάθλημα. Στο φετινό Πρωτάθλημα οδηγούσε ένα Skoda Fabia S2000.
Οι δοκιμές του νέου αυτοκινήτου έγιναν στο τμήμα του δρόμου του βουνού από τη μεγάλη διασταύρωση έως τον δρόμο που πάει προς Καρούτες. Η παρουσία του Sebastien Ogier αλλά και του γνωστού LM (Λώρης Μελετόπουλος) έγινε αισθητή όπως μπορούμε να δούμε κι από τα σχετικά φωτογραφικά στιγμιότυπα.
 
http://blog.agiathimia.com/?p=1000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου