Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ

ΔΗΜΑΡ την έφτιαξαν για να κλέψει ψήφους από αγανακτισμένους και να τις επιστρέψουν πάλι πίσω στους Τραπεζίτες, αλλιώς υπήρχε η περίπτωση να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ και θα χάνανε την εξουσία. Καμαρώστε τι έλεγαν και τι στο τέλος έκαναν. Περιμένουμε τις τοποθετήσεις για την στάση του κόμματός τους από τις υποψήφιες της ΔΗΜΑΡ στην Φωκίδα

9 σχόλια:

  1. Έχεις πλάκα όταν ξεχνάς τι συρφετός Φωτόπουλων κλπ ήρθε στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρήσει τα "κεκτημένα". Η ΔΗΜΑΡ είναι η αριστερά της ευθύνης. Όλοι οι άλλοι κάντε κριτική εκ του ασφαλούς. Από απόσταση και χωρίς να κινδυνεύετε να εφαρμόσετε τις μπαρούφες που λέγατε προεκλογικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συρφετός δεν είναι αυτοί που αγωνίζονται ενάντια στο μνημόνιο και ενάντια στην καταστροφή μας σαν άνθρωποι και σαν χώρα, αλλά αυτοί που ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες στους τοκογλύφους, που συνεργάζονται με τα λαμόγια που ξεπούλησαν τα πάντα, που συνεργάζονται με τα μέλη της μαφίας του Χριστοφοράκου που δεν άφησαν πέτρα επάνω στην πέτρα.
    Η ΔΗΜΑΡ έχει σχέση με την αριστερά μόνο σε ιστορικό επίπεδο , κάποιοι στα νιάτα τους πιθανόν να έλεγαν ότι είναι αριστεροί τώρα αποδεικνύουν ότι είναι διαπλεκόμενοι και αριστεροί μαϊντανοί του ξεπουλήματος μας.
    Τα ψέματα του ηγέτη σου ξαναδές τα στο βίντεο. Κλέψατε ψήφους απο την αριστερά κατ εντολή και υπόδειξη για να τις προσφέρετε στους τραπεζίτες και τους οικονομικά κυρίαρχους.
    Δεν ντρέπεστε λίγο που έχετε το θράσος και μιλάτε κιόλας , ού να χαθείτε να μην φαίνεστε κακομοίρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ειχατε πολιτικη ευθυνη να μπαινατε στην κυβερνηση να δώσετε τον αγώνα σας.Ξεκαθαριστε πρώτα τι θελετε να κανετε ακριβως με το μνημονιο και μετα κανε κριτικη.Εχετε καταντησει χειροτεροι και απο το ΚΚΕ οποιος δεν συμφωνει μαζι σας ειναι πουλημενος .Αντε ουστ καραγκιοζηδες αρκετα .

      Διαγραφή
    2. Το θράσος σου φίλε μου είναι απερίγραπτο.
      Εσύ που δεν είσαι καραγκιόζης ξανα άκουσε τις δηλώσεις του αρχηγού σου.

      ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

      Είστε θρασύτατοι ψεύτες.
      Γιαυτό γεννήσατε το κόμμα σας κατ υπόδειξιν των συμφερόντων που τώρα εξυπηρετείτε.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε κυβέρνηση και εσείς θα είσασταν στην κυβέρνηση σήμερα αν είσαστε αριστεροί, αλλά είσαστε όργανα της Μέρκελ και γι αυτό στρώνατε τον δρόμο του Σαμαρά και του Βενιζέλου.
      Μην ανησυχείτε και θα πάρετε πίσω την αγάπη που δίνετε στον κόσμο.

      Διαγραφή
    3. ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΙΛΟΙ .

      Διαγραφή
    4. Επιτέλους αποκαλύφθηκε ο αριστερός Καρατζαφέρης!
      θα έχει την τύχη του αυθεντικού.
      άντε να δούμε τι θα λένε στις επόμενες εκλογές (σε κανένα χρόνο...)
      Φιλάκια!

      Διαγραφή
  3. Ο κ.Κουβέλης ήταν ξεκάθαρος. ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ. Αυτά που έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ δεν εφαρμόζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κουβέλης είναι σφουγκοκολάριος της Τρόικας.
      Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πρόταση για λύση, δύο αποτυχημένα μνημόνια έχουν και πάνε ολοταχώς για το τρίτο .
      Δέκα φορολογικά και ασφαλιστικά νομοσχέδια τον χρόνο και τίποτα, ούτε σχέδιο ούτε προοπτική, διάλυση και καταχρέωση του κράτους και εξόντωση των πολιτών του.
      Σπουδαία λύση θαύμασε ο φίλος σου.
      Μκήκε συνεταίρος με τους φίλους του Χριστοφοράκου , ο ίδιος θα ξέρει τους λόγους.
      Είνα αυταπόδεικτα ψεύτης χωρίς ηθικό ανάστημα όταν δηλώνει 10 φορές ότι δεν θα συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και μετά τις εκλογές τελικά συνεργάζεται. Ανέλαβε τον ρόλο να κλέψει όσες ψήφους απο την αριστερά μπορούσε για να τις δώσει στους διαπλεκόμμενους.
      Θα μπορούσε να το κάνει απο τις πρώτες εκλογές και να μην μας ταλαιπωρήσει με τι δεύτερες , όμως δεν αποφασίζει ο ίδιος γι αυτά τα θέματα. Απλώς εντολές εκτελεί.

      Διαγραφή
  4. Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΗΘΕΛΑΝ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΟΣΗΜΟ" (ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ:

    ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ 1ο ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΣΤΟ 2ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΝΔ)!!
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (ΚΑΙ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!
    ΕΥΓΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή