Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Οι βρυκόλακες καίγονται απο το φως του ήλιου. Οι φασίστες βγαίνοντας από τα σκοτάδια αποκαλύπτονται.


alt Ο Κασσιδιάρης έριξε ένα ποτήρι νερού στην Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ και γρονθοκόπησε την Κανέλλη του ΚΚΕ στο πρωινό ANT1 - Διετάχθη η σύλληψή του (ΒΙΝΤΕΟ)
Στόχος των φασιστών οπαδών του Χίτλερ  είναι  η αριστερά και τα δικαιώματα όλων των πολιτών. Γι αυτό σε όποια χώρα πήγε τους ενίσχυσε το ΔΝΤ και η Τροικα . Εδώ μαζί με την συγκυβέρνηση πήγαν να επιβάλουν τον φασισμό με τους Αστυνομικούς  και το παρακράτος . Οι μνήμες είναι πρόσφατες στον τόπο μας, οι οπαδοί των πραξικοπημάτων και των φασιστικών ομάδων , έχουν απορριφθεί από τον Ελληνικό λαό.

Σόκαρε η αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, επιτέθηκε με μπουνιές στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.
Συγκεκριμένα, στην πορεία της συζήτησης, η Ρένα Δούρου είπε ότι η Χρυσή Αυγή θα πάει τη χώρα 500 χρόνια πίσω. Ο κ. Κασιδιάρης αντέδρασε λέγοντας "Άντε βρε νούμερο, που θα πάμε τη χώρα 500 ...
χρόνια πίσω" και της πέταξε ένα ποτήρι νερό. Στη συνέχεια η κ. Κανέλλη πέταξε τα χαρτιά που κρατούσε προς τον κ. Κασιδιάρη φωνάζοντάς του "φύγε από δω ρε" . Ο κ. Κασιδιάρης της ανταπάντησε με μπουνιές και χτυπήματα, ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης έντρομος φώναζε "Όχι, Όχι".
Όπως κατήγγειλε, ο Γιώργος Παπαδάκης χτυπήθηκε και ο ίδιος όπως και άλλοι εργαζόμενοι στο σταθμό. Οι εργαζόμενοι είχαν κλειδώσει το βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε ένα δωμάτιο, από όπου όμως έσπασε την πόρτα, βγήκε και αποχώρησε από το σταθμό.
Η εκπομπή διεκόπη στον αέρα.

Εκπρόσωποι όλων τον πολιτικών κομμάτων, με παρεμβάσεις τους, καταδικάζουν το γεγονός, το οποίο είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, ζήτησε τη σύλληψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, μετά από τον ξυλοδαρμό της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλης. Κατηγορείται για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και η σύλληψή του θα ακολουθήσει τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Άνδρες της αστυνομίας βρίσκονται ήδη στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1. Ωστόσο, δεν βρίσκεται στο σημείο ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι η κ. Κανέλλη ήταν εκείνη που τον χτύπησε πρώτη και εκείνος αμύνθηκε και για το λόγο αυτό θα κάνει μήνυση.

7 σχόλια:

  1. Ελπίζω επίσης να κατάλαβαν οι αντιεξουσιαστές και ορισμένες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που ερωτοτρόπησαν με το μπάχαλο και «χαμηλές» μορφές βίας ότι η βία είναι μπαστούνι με δύο άκρες. Ότι αν χαϊδεύεις την επαναστατική βία δεν μπορείς να είσαι πειστικός όταν εξεγείρεσαι κατά της φασιστικής βίας. Εμείς που δεν συμβιβαστήκαμε με Κεραταίες και με προπηλακισμούς πολιτικών μας αντιπάλων, έχουμε το ηθικό δικαίωμα και την αξιοπιστία να στεκόμαστε απέναντι στους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
    Νίκος Μπίστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νίκος Μπίστης δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος, ξεβράστηκε απο την αριστερά στο ΠΑΣΟΚ και εξάσκησε όλη την βία του μνημονίου ενάντια στον ελληνικό λαό. Εξαπέλυσε την βία των ΜΑΤ με τα μπαστούνια που έχουν και άκρες και χειρολαβές τα χημικά και τις βόμβες κρότου λάμψης ενάντια στον κόσμο και τώρα αντί να καταδικάσει τους φασίστες βρίσκει σοφιστείες για να κατηγορήσει την αριστερά.
    Είναι στην ίδια μεριά με τους φασίστες, τα κράτος της Τρόικας και το ΔΝΤ είναι ένα πράγμα με το παρακράτος. Οι αστυνομικοί έτσι όπως τους καταντήσατε συνήθισαν να είναι ενάντια στην ελευθερία και τα συμφέροντα του κόσμου και ψηφίζουν τους φασίστες.
    Δεν είναι ίδια η βία του βιαστή και του βιαζόμενου ελληνικού λαού. Έχετε ξοφλήσει και το ξέρετε κρύβεστε πίσω απο τον φόβο και τους φασίστες αλλά οι μέρες σας είναι μετρημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Απάντησε στο περιεχόμενο της δήλωσης που θα μπορούσε να την έχει κάνει οποιοσδήποτε άλλος και όχι στο τι είναι ο Μπίστης. Δε σε παίρνει άλλωστε. Στο ΣΥΡΙΖΑ έχετε μαζέψει ότι κουβάλαγε χρόνια το ΠΑΣΟΚ. Μην κατηγορείς τους νέους σου συντρόφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα αυτές τις δηλώσεις θα μπορούσε να τις κάνει και κάποιος άλλος, θα ήταν όμως του ιδίου φυράματος, από αυτούς που μας κυβέρνησαν και μας κατάντησαν όπως μας κατάντησαν. Και ποιος άλλος να το έλεγε δηλαδή κάποιος της ΝΔ ή του ΛΑΟΣ σιγά τα σπουδαία πρόσωπα που έχουν και μούτρα να μιλάνε. Εξαπέλυσαν τέτοια βία ενάντια στην ελληνική κοινωνία που αντιστοιχεί σε ατομική βόμβα, ας μην βάζουν τον μεγεθυντικό φακό στις νυχιές που προξένησε το θύμα στον θύτη για να καλυφθούν και να πουν ότι και το θύμα άσκησε βία.
    Η φασιστική βία είναι η ίδια βία με αυτή των κυβερνώντων, στα ίδια συμφέροντα υπακούει και τα ίδια άτομα με στολή ή χωρίς στολή την εξασκούν ενάντια στην κοινωνία.
    Φίλε ανώνυμα που ψάχνεις αυτόν που προήλθε απο παρθενογένεση και έχει απορίες για την βία σου απαντώ καθαρά , η βία προέρχεται απο την εξουσία που μας καταπιέζει με την βοήθεια της αστυνομίας ή των φασιστών με στόχο την υποδούλωση μας. Πολλές φορές η κοινωνία απαντά σε αυτήν την βία, δε μπορείς να την κατηγορήσεις γι αυτό ούτε μπορείς να έχεις τον ρόλο του ουδέτερου παρατηρητή γιατί δεν υπάρχουν τέτοιοι. Μόνο οι βολεμένοι ενοχλούνται απο την φασαρία και την βία της κοινωνίας.
    Σε αυτήν την φάση που περνάμε σαν κοινωνία τεράστια κομμάτια κόσμου μετατοπίζονται λόγω της πόλωσης και εγκαταλείπουν τα παραδοσιακά κόμματα. Όποιος βλέπει αυτόν τον κόσμο και βλέπει μόνο την αφετηρία απο την οποία ξεκίνησε αρνούμενος να δει την κίνηση και την δυνατότητα να μετακινηθεί σε νέες θέσεις έχει δει την μισή αλήθεια, την αλήθεια της απογοήτευσης και της παραίτησης. Δεν κατηγορούμε κανένα που ήταν στο ΠΑΣΟΚ ή την ΝΔ ο κόσμος αλλάζει και ελπίζουμε να τον πείσουμε ώστε να προχωρήσει η ανθρώπινη ιστορία προς τα μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Όποιος βλέπει αυτόν τον κόσμο και βλέπει μόνο την αφετηρία απο την οποία ξεκίνησε αρνούμενος να δει την κίνηση και την δυνατότητα να μετακινηθεί σε νέες θέσεις έχει δει την μισή αλήθεια" λες. Αυτό ακριβώς κάνεις εσύ όταν επιτίθεσαι στον Μπίστη ξέροντας ότι τώρα είναι στη ΔΗΜΑΡ.
    Όλα τα άλλα που είπες είναι ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής. Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην βάζεις στοίχημα ότι ξέραμε ότι ο Μπίστης είναι στην ΔΗΜΑΡ.
    Ποιος ασχολείται με αυτόν και με την τελευταία του μεταγραφή.
    Όταν αναφερόμουν στον κόσμο που αλλάζει δεν αναφερόμουν στους απελπισμένους κατ επάγγελμα πολιτικούς που ψάχνουν καινούργια στέγη, αλλά στον απλό κόσμο
    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον Μπίστη τον θυμόμασταν ΠΑΣΟΚ. Αν η δήλωση αυτή είναι η κριτική της ΔΗΜΑΡ στα τελευταία γεγονότα, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απο ότι περίμενα για την ΔΗΜΑΡ.
    Οι άνθρωποι δεν έχουν πλέον καμία σχέση με την αριστερά. Ίσως, λέω ίσως, είχαν στα νιάτα τους αλλά τώρα είναι σκέτη αντίδραση. Αν μετά απο αυτά τα γεγονότα βγήκαν να κατηγορήσουν την αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι στην ίδια μοίρα με τους φασίστες τότε είναι τσιράκια του συστήματος σε εντεταλμένη υπηρεσία ενάντια στην αριστερά.
    Η θεωρεία των δύο άκρων και ο μεσαίος χώρος δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά, με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν, με την αριστερά όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή