Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δενδροφύτευση στην Αγία Ευθυμία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, 17 Απριλίου, στην Αγία Ευθυμία, η δενδροφύτευση που είχαν οργανώσει η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας, η Τοπική Κοινότητα Αγίας Ευθυμίας και ο Σύλλογος Αγιοευθυμιωτών.
Η δενδροφύτευση ξεκίνησε από την είσοδο της Αγίας Ευθυμίας από την πλευρά της Άμφισσας, συνεχίσθηκε στην έξοδο προς Βουνιχώρα (στο ύψος της Παιδικής Χαράς) και ολοκληρώθηκε σε ...
δυο σημεία (Άγιος Ευθύμιος και Ξαφάκια) της εισόδου από την Ιτέα. Στη δενδροφύτευση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανδρέας Σολτάτος, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών Σπύρος Κυριάκης και Ανθούλα Γλυμή-Γκουτζαμάνη, πολλά παιδιά μόνιμοι κάτοικοι του χωριού αλλά και παιδιά από την Αθήνα που περνούν τις διακοπές τους στο χωριό καθώς και ενταγμένοι στο πρόγραμμα της Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας.
Με την ολοκλήρωση της δενδροφύτευσης ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ανδρέας Σολτάτος πρόσφερε αναψυκτικά σε όλους τους συμμετέχοντες.
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας και κυρίως στις υπεύθυνες του προγράμματος της δενδροφύτευσης καθώς και σε όλους όσοι συμμετείχαν στην όμορφη αυτή προσπάθεια.
 
http://blog.agiathimia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου