Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ!!! ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΦΩΚΙΔΑ

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
=================
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Καστέλλια του Νομού Φωκίδας.
Γιος του Ιερέα Παπαχαράλαμπου και της Αλεξάνδρας Κουτρούμπα
Δεν κρατώ από γενιά πολιτικών. Προτάθηκε το όνομά μου από ανθρώπους που γνωρίζουν την προσωπικότητά μου και τέθηκε μαζί με άλλα ονόματα σε δημόσια διαβούλευση.
...

Από την αρχή της ενήλικης ζωής μου και για αρκετά χρόνια εργάσθηκα στα μεταλλεία Φωκίδας. Στη συνέχεια εντάχθηκα στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και αποστρατεύθηκα ως Διοικητής της Εθνικής Μονάδας ΕΥΡΩΠΟΛ της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Δημιούργησα μαζί με τη σύζυγό μου Παρασκευή, Ψυχολόγο, μια όμορφη οικογένεια που ολοκληρώθηκε με τα δυο παιδιά μας Αλέξανδρο και Σεβαστιάννα.
Η ευθύνη για το μέλλον των παιδιών και των επόμενων από αυτά γενεών πυροδότησε την επιθυμία μου να ασχοληθώ με τα πολιτικά δρώμενα.
« Το ότι απολαμβάνω αυτή τη στιγμή την τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής για τον τόπο μου είναι μεγάλη ευθύνη για μένα. Αν η προσδοκία στο πρόσωπό μου είναι να λειτουργήσω σαν γνήσιος Έλληνας θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών. Αν με τιμήσετε με την ψήφο σας θα εργασθώ με αφοσίωση, όπως έχω μάθει από την αρχή της ζωής μου να εργάζομαι σκληρά και να προσπαθώ για το καλύτερο. Αυτή είναι η θεωρία και η πράξη της ζωής μου.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί να επιτρέπουμε στους πολιτικούς που μας έφεραν εδώ να μας δημιουργούν την αμφιβολία μήπως είναι στραβός ο γυαλός. Όχι. Στραβά αρμενίζουμε! και πρέπει να αλλάξει ο καπετάνιος και να γίνουμε όλοι εμείς.. Γιατί εμείς επιβαίνουμε, το δικό μας παρόν και μέλλον διακυβεύεται. Για το λόγο αυτό παραμένουμε σταθεροί στο αίτημα για συμμετοχή όλων σας στη δημόσια διαβούλευση. Δε θέλω να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι υπάρχουν εύκολες λύσεις ή θαύματα. Θα χρειασθεί να γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλους να αλλάξει η ρότα, αλλά τουλάχιστον, δε θα είναι καταδικασμένη πλεύση αλλά θα έχει έναν προορισμό που θα οδηγήσει τα παιδιά μας με ασφάλεια και προοπτική».
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ αυτοί που αισθανόμαστε έτσι. Είμαστε όλοι αυτοί που συνειδητοποιήσαμε το αδιέξοδο και που πραγματικά δε μας εκφράζει κανένα υφιστάμενο πολιτικό κόμμα και με αυτήν την έννοια ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. Μας συνδέει όλους το ότι αισθανόμαστε και ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ, που θέλουμε να καθορίσουμε την τύχη μας με τη συμμετοχή μας στο δικό μας κίνημα.


====================================
ΚΕΦΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
================
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΦΑΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΩΚIΕΙΣ
Αγαπητοί συμπολίτες/σες .
Έφτασε πλέον η στιγμή να κοιτάξουμε σοβαρά το μέλλον, να ενεργήσουμε, να αντιδράσουμε, να αγωνιστούμε για ιδανικά που τόσο βάναυσα και προσχεδιασμένα μας κλέβουν, να ανακόψουμε τη μεταναστευτική φυγή των νέων στο εξωτερικό , να επαναφέρουμε τον πλούτο της χώρας σε ελληνικά χέρια και να αντιδράσουμε στην επιβαλλόμενη φτώχεια των Ελλήνων.
Η Ελλάδα είναι ΠΛΟΥΣΙΑ. Έχει πλούτο ιστορικό, ορυκτό,θαλάσσιο, ενεργειακό, γεωργικό.
Αυτά παραχωρούνται με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
Δυστυχώς η πολιτική στην Ελλάδα μας , αλλά και η μοίρα της πατρίδας μας, διαμορφώθηκε κυρίως από ανθρώπους χωρίς ιδανικά και μεγαλείο, από ανθρώπους που δεν δίστασαν να ατιμάσουν την ιστορία τους , δεν δίστασαν να προδώσουν το λαό που τους έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης μπροστά στη δύναμη του χρήματος και του προσωπικού συμφέροντος. Το έθνος μας βρίσκεται σε πτώση, η κοινωνία μας καταρρέει και όταν συμβαίνει αυτό μια αιτία μόνο υπάρχει: έχουν ξεχάσει από πού έρχονται. Έχουν χάσει επαφή με αυτό που τους ένωσε στην αρχή.Όμως η Ελλάδα μας είναι και σε κάτι άλλο πλούσια. Έχει πλούτο ΨΥΧΗΣ .
Εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι το ' 21 μας ένωσε ένας Σαλώνων Ησαΐας, ένας Διάκος, ένας Ανδρούτσος, ένας Πανουργιάς, ένας Δυοβουνιώτης, ένας Τράκας, ένας Γκούρας, ένας Μητρόπουλος. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ πως το 1940, ενώ η Φωκίδα δοκιμάστηκε άσχημα και υπήρξαν καταστροφές (κάψιμο χωριών, εκτελέσεις) όπως αυτές που έγιναν σε Αγία Ευθυμία, Βουνιχώρα, Σεγδίτσα και Καλοσκοπή, στα γύρω βουνά έδρασε ΕΝΩΜΕΝΑ ο λαός μας και είχε νικηφόρες μάχες εναντίον των κατακτητών . ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ επίσης πως το βαθύτερο αίτιο του εμφυλίου πολέμου που δοκίμασε την Ελλάδα μας ήταν η επιθυμία ξένων δυνάμεων να ελέγξουν τις μεταπολεμικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Θέλω να ελπίζω πως η ιστορία μας, μας δίδαξε και σήμερα μας ενώνει σε ένα κοινό αγώνα. Τον αγώνα ενάντια στους απεχθείς όρους του μνημονίου και της παραχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας σε ξένες δυνάμεις «αμετάκλητα και άνευ όρων»

ΚΕΦΑΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
Υποψήφια Βουλευτής Φωκίδας
Δρ. Κοινωνιολογίας - Ιστορικός Αρχαιολόγος


Η Χρυσούλα Κεφαλά γεννήθηκε το 1966,κατάγεται από την Άμφισσα,
είναι εγγονή του Νικολάου Κεφαλά , (αρχηγού μονάδων ασφαλείας υπαίθρου Παρνασσίδος- Αθαν. Διάκου από το 1944 έως το 1948, προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίσσης από το 1950 έως το 1968 και Δημάρχου Αμφίσσης από το 1968 έως το 1972 οπότε και απεβίωσε )
και κόρη του τέως υποστράτηγου Κεφαλά Βασιλείου , μέλος του Ιερού Λόχου εφήβων Αμφίσσης. Είναι παντρεμένη με τον Νικόλαο Πατεργιαννάκη, Φυσικό- Δημ Σύμβουλο Παπάγου -Χολαργού και μητέρα δύο παιδιών .

Σπουδές:
Διδακτορικό Κοινωνιολογίας- Πάντειο Πανεπιστήμιο: 2005 - Γνωστικό αντικείμενο "Η επίδραση των μπουλουκιών στην ελληνική κοινωνία" εκδόσεις Παπαζήση 2009.
Πτυχίο Ιστορίας-Αρχαιολογίας : 1990, βαθμός άριστα, Φιλοσοφική σχολή του Παν/μίου της Ρώμης "La Sapienza" ,με πτυχιακή τα Νομίσματα των Δελφών.
Σήμερα εκπονεί τη Μεταδιδακτορική της Έρευνα με γνωστικό αντικείμενο την κοινωνιολογική διάσταση του Θεάτρου, στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Παν/μίου Αθηνών
Δίπλωμα Δημοσιογραφίας : 1991. Στον τομέα αυτό συνεργάσθηκε από το 2000 έως 2005 με γνωστούς δημοσιογράφους για τη δημιουργία του πρώτου πολιτικού portal στην Ελλάδα.
Διπλώματα Διαχείρισης και Τεχνικού Δικτύων της Microsoft:1998
Diploma alla lingua Italiana/ Επάρκεια:1985, Ιταλική Φιλολογία στο Παν/μιο Περούτζια
Επιστημονική Δραστηριότητα
Επιστημονικός Συνεργάτης : στο .Εργαστήριο Αρχαιομετρίας του Παν/μίου Αιγαίου & στο Εργαστήριο Τέχνης και Λόγου του Παν/ μίου Αθηνών
Υπεύθυνη Αυτεπιστασίας σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Ο.Π.Ε.Π Υπουργείο Πολιτισμού (2005- 2008)
Μέλος της Ομάδας έργου σε Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα του Ε. Ι. Ν/ Υπουργείο Παιδείας (2004-2009) Μέλος της Ομάδας Έργου του προγράμματος «ΘΑΛΗΣ» του Παν/μίου Αθηνών (2012)
Εισηγήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια του ΥΠΕΠΘ σχετικά με την επαγγελματική εκπαίδευση και την Επιχειρηματικότητα και σε Διεθνή Συνέδρια Πολιτισμού και Επιστημών της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών.
Εισηγήθηκε και έλαβε μέρος στο σχεδιασμό και υλοποίηση των πρώτων θερινών Σχολείων Επιχειρηματικότητας μαθητών Ειδικής Αγωγής (2005-2009)
Επιχειρηματική Δραστηριότητα:
Επί σειρά ετών εργάσθηκε ως εκπαιδευτικός στον ιδιωτικό τομέα
ήταν ιδιοκτήτρια ξενόγλωσσων φροντιστηρίων .
Διετέλεσε χρέη Διευθύνοντος Συμβούλου σε εταιρεία Νέων Τεχνολογιώ

Επικοινωνείστε μαζί μου. Η γνωριμία μας είναι ό,τι σημαντικότερο στη ζωής μας


Έδρα Εργασίας: Ευελπίδων 21 Αθήνα -Τηλ 2108828366 - Κιν. 6936937714


Θυμήσου την ιστορική ευθύνη που έχεις τώρα. Δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για σένα, τη χώρα, τους απογόνους σου. Μόνο σε αυτές τις εκλογές μπορείς να πεις το μεγάλο ΟΧΙ. Οι απειλές και τα διλλήματα που μας βάζανε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση και οι δισταγμοί μας, μας οδήγησαν εδώ.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ

ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

4 σχόλια:

  1. Αν είναι δυνατόν , έχεις παππού Ταγματασφαλίτη συνεργάτη των Γερμανών και καμαρώνεις κιόλας. Καλύτερα να το έκρυβες τελείως.
    Όσο για το καμάρι ότι ήταν διορισμένος Δήμαρχος απο την χούντα τι να πούμε, φαίνεται ζεις στου Παπάγου και ότι οι χουντικοί και οι στρατιωτικοί είναι οι μόνες σου παρέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ακρίβεια όχι ταγματασφαλίτη, ΜΑΥ συνεργάτη των Εγγλέζων.
    Δεν αποκλείεται βέβαια να είχε τη σχετική προυπηρεσία σα γερμανοτσολιάς όπως οι περισσότεροι ΜΑΥδες, αλλά η Χρυσούλα φαίνεται δεν είχε τόσο θράσος να μας το πετάξει κι αυτό στα μούτρα.
    Δε διστάζει όμως να καμαρώσει για το διορισμό του παππού της ως δημάρχου απ' τη χούντα.
    Οι φασίστες και οι προδότες του λαού αποκαθίστανται ιδεολογικά εν έτει 2012...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (αρχηγού μονάδων ασφαλείας υπαίθρου Παρνασσίδος- Αθαν. Διάκου από το 1944 έως το 1948...
    Το 1944 από την μία υπήρχαν οι Γερμανοί και από την άλλη ο ΕΛΑΣ όχι οι Εγγλέζοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Γερμανοί έφυγαν τον Οκτώβρη του '44. Στα Δεκεμβριανά ο ΕΛΑΣ με τους Εγγλέζους πολεμούσε (κι όχι μόνο).
    Εν πάσει περιπτώσει οι Μονάδες Ασφαλείας Υπαίθρου (οι γνωστοί ΜΑΥδες) ιστορικά ήταν κάτι πολύ συγκεκριμένο:
    Ένοπλες ομάδες τρομοκράτησης των χωρικών στις περιοχές που κυρίως δραστηριοποιούταν ο ΕΛΑΣ κι εκκαθάρισης των πρώην ανταρτών. Προέκυψαν από παραστρατιωτικές ομάδες που σχημάτησαν οι πρώην ταγματασφαλίτες κυρίως κι άλλοι τυχοδιώκτες.
    Έχεις δίκιο πάντως πως αυτές οι ομάδες είχαν λουφάξει μετά την απελευθέρωση και την κυριαρχία του ΕΛΑΣ στην ύπαιθρο κι εμφανίστηκαν ξανά μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας και των αφοπλισμό των ανταρτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή