Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Ανταλακτικό και χαριστικό παζάρι στην Λιβαδειά

To Συντονιστικό Φορέων και Πολιτών της ευρύτερης περιοχής Λιβαδειάς, διοργανώνει γιορτή αντίστασης και αλληλεγγύης, την Κυριακή 8 Απριλίου 2012, στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, με ανταλλακτικό και χαριστικό παζάρι και συναυλία με τοπικά συγκροτήματα.

Στους άγριους καιρούς που μας επέβαλαν, εμείς οι πολίτες καλούμαστε να δώσουμε μια απάντηση πρώτα στους εαυτούς μας και μετά σ' αυτούς που μας καταδίκασαν μ' αυτό το βάρβαρο τρόπο.

Η κοινωνική αυτοοργάνωση είναι επιτακτική και μια πρώτη μορφή είναι το ανταλλακτικό και χαριστικό παζάρι, με κυρίαρχο το αίσθημα της αλληλεγγύης.

Φέρνουμε στο παζάρι ότι μπορεί ο καθένας...
π.χ. κηπευτικά, λάδι, κρασί, ένα βιβλίο που αγαπάμε η μια μαρμελάδα που φτιάξαμε μόνοι μας και το χαρίζουμε ή το ανταλλάσσουμε με κάποιον άλλο, χωρίς να μας απασχολεί η χρηματική αξία του.

Αν πετύχει συνεχίζουμε

Θα ακολουθήσει συναυλία με τοπικά συγκροτήματα και μουσικούς από την ακαδημία μουσικών σπουδών Modern Music Academy.

Καλούμε λοιπόν όλους και όλες, την Κυριακή στις 8 Απριλίου και ώρα 6.00 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, για να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να θυμηθούμε πώς είναι να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον.

Για να αποδείξουμε ότι μπορούμε.

Συμμετέχουν και συνυπογράφουν


Eργατικο κεντρο Λιβαδειάς, Δικηγορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, ΕΛΜΕ Ν. Βοιωτίας, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπ/σης ΠερΙΦ/ας Λιβαδειάς, Σύλλογος Κρητών, Σύλλογος ΕΛΙΚΩΝΙών, Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων, Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφ/ής Ενότητας Βοιωτίας, ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ λιβαδειασ, Αυτοδιοικητικό Κινημα περιφέρειας στερεάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου