Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ανακοινωση απο Συντονιστικο Φορεων και Πολιτων Λιβαδειας, να μη στηθεί εξέδρα "επισήμων"


Στις 25η  Μαρτίου γιορτάζουμε στο δρόμο 

Η συντονιστική επιτροπή Λιβαδειάς καλεί όλους τους συμπολίτες να τιμήσουμε τους αγώνες που δόθηκαν για ελευθερία και ανεξαρτησία. Τον ίδιο αγώνα δίνει ο λαός μας σήμερα ενάντια στους ντόπιους και ξένους κυρίαρχους, που μας θέλουν υποταγμένους και εξαθλιωμένους επαίτες των τραπεζών και των αγορών.

Την 25η Μαρτίου να στείλουμε παντού το μήνυμα: Δεν τους χαρίζουμε την πατρίδα μας, τις ζωές μας, τις ζωές των παιδιών μας. Δεν αποδεχόμαστε την προκλητική παρουσία του υπηρετικού προσωπικού...
των θυτών του λαού ανάμεσά μας. Δεν τους δίνουμε το δικαίωμα να ασελγούν πάνω στην κοινωνία και την ίδια στιγμή να εμφανίζονται ανενδοίαστα σαν «επίσημοι εκπρόσωποι» του λαού σε «εορταστικές» εκδηλώσεις και μάλιστα σε μια επέτειο όπου αυτοί θα έπρεπε να τρέχουν να κρυφτούν.

Η μέρα αυτή είναι δική μας και των αγώνων μας.

Θα παρελάσουν τα παιδιά μας στο βηματισμό του "ψωμί - παιδεία - ελευθερία"  Απαιτώντας Δ η μ ο κ ρ α τ ί α και πραγματική απελευθέρωση.

Ζητάμε από τη δημοτική και την περιφερειακή αρχή να  μη  στηθεί  εξέδρα   "επισήμων".  Είναι η ώρα να πάρουν όλοι θέση, στην πράξη: ή με το Λαό ή μ’ αυτούς!

Ζητάμε από όλους τους φορείς της πόλης, από τον καθένα και την καθεμιά, να αναλάβουν πρωτοβουλία στους χώρους δουλειάς, στους συλλόγους και στις γειτονιές για να δώσουμε ουσιαστικό περιεχόμενο στο γιορτασμό της 25ης Μαρτίου.


Όλες και όλοι  την 25η ΜΑΡΤΙΟΥ στην ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ διαμαρτυρία ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.


Με τον δικό μας αγώνα τιμάμε αυτούς που αγωνίστηκαν για  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ


ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΓΙΟΡΤΑΣΜΟ-ΞΕΣΗΚΩΜΟ - ΑΠΟΚΡΟΥΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου